Komplex cselekvési programot dolgozott ki az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium (IRM), az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) és a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság. Az átfogó szerkezeti és szervezeti átalakításról dr. Vereckei Csaba r. ezredes a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője tartott sajtótájékoztatót február 3-án Miskolcon.

Forrás: boon.hu
Feltöltő: shine111
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

latorkuvasz
és ehhez egy pásztor-féle botrány kellett, röhej ez az ország, komolyan mondom
itt alapból senki nem emeli a seggét, tényleg mohács kell a magyarnak...
és itt nem csak a rendőrségre, meg a közbiztonságra gondolok, így van ez mindenhol
csak a duma, az van dögivel
nanena
Ha ez a cselekvési program újdonságokat tartalmaz, akkor eddig nem csináltak semmit. Hiszen ezen pontok nagyrésze a rendőrség alapfeladata. Konkrétumokat jobb lenne látni. Mondjuk, hogy a Búza téren napi 24 órában 4 rendőr fog körbe-körbe járni. Vagy KEsznyétenbe felveszünk még 2 rendőrt. Vagy felállítunk egy új irodát, ahol felvesszük a bejelentéseket, amelyek eredményéről sms-ben visszajelzünk. Hogy havi sajtótájékoztatón számolunk be a munkánkról. Stb.
guess
@nanena: teljesen igazad van!konkrét rendőri jelenlét kell,4,8,ha nem elég még több rendőr kell!ja és nem autóban űlve,benzinkúton kávézva!
ugyeugye
Jaj, nem a konkrétum a lényeg, hanem h valakik jó címet adtak neki!
Hogy szakmaiul fogalmazzak, kitalálták a stratégiát.
:p

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.