Ahogy azt korábban megírtuk, rejtett kamerát talált egy fiatal nő tusolás közben egy balatonboglári apartmanház fürdőszobájának falában csütörtökön. A rendőrség tiltott adatszerzés bűntettének gyanújával indított eljárást egy férfival szemben.

Az Index megtudta, hogy az 51 éves férfi szabadlábon védekezhet és a balatonboglári apartmanházát sem kell bezárnia. A tulajdonos a gyanú szerint kiskamerákat rejtett a zuhanyzó falába, és azok segítségével kukkolta a vendégeket.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az Indexnek elmondta

nem állnak fent a letartóztatás feltételei, ezért a férfit kihallgatása után elengedték.

A lap forrása szerint a tulajdonos mindent beismert a rendőröknek, majd azzal védekezett, hogy

„zsiványságból” kamerázta be az apartmanokat.

A rendőrök több kamerát, mobiltelefont és adathordozót is lefoglaltak. A lap úgy tudja, a helyszínelés során kiderült, hogy a férfi régebb óta kukkolhatott. A ház tulajdonosa ellen tiltott adatszerzés bűntette miatt indítottak eljárást.

Az Index azt írja, hogy az apartmanházat több hazai szálláskereső oldal is hirdette. A rendőrség a személyiségi jogokra hivatkozva azonban nem adhatja ki, hogy pontosan melyik balatonboglári szállásról van szó.

Forrás: Index, 24.hu

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
A cselekedete egyértelműen szexuális bűncselekmény, mivel idegen embereket fényképezett meztelenül a tudtuk nélkül !!!
Gondolom ő is a regnáló fütyisz oszlopos tagja ezért engedték ki !!!
maci0427
Gondolom élvezkedett rájuk, azért ez nem semmi amit művelt ! És lehet, hogy valamilyen úton módon fel is vette ha megtehette ! Szégyenletes ! Ezek máshol is megtörténhetnek így menjünk hotelbe, főleg magánba !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.