Az uniós korrupciós ügyeket vizsgáló bizottság egyik alelnöke lehet a Fidesz politikusa. Az uniós korrupciós ügyeket vizsgáló bizottság egyik alelnöke lehet a Fidesz politikusa. A Fidesz európai parlamenti képviselői vezető tisztségeket kaphatnak a törvényhozó testület jövő héten felálló szakbizottságaiban — tudta meg a Népszava. Az Európai Néppárt (EPP) frakciója bizottsági elnöki posztra nem, de öt alelnöki pozícióra javasol fideszes politikust. A testületek jövő szerdán szavaznak az elnökségükbe jelölt képviselőkről. Vagyis a döntés még hátravan, a voksoláson bárki elbukhat.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: Commenter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
Csodálatos. Az egyik legkorruptabb párt és kormány egykori tagja vizsgálhatja azt hogy ők mit loptak el.Hogyan kerülhet egy olyan párt tagja a jelölésre amelyik fel van függesztve, amelyik ellen több mint 50 eljárás folyik korrupciós ügyben, és amelyik ellen eljárás indul a VII. cikkely értelmében. Valami nagyon bűzlik, és nem Dániában.Ezt teszi az Európai Néppárt egy jobb Európa érdekében?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Commenter
@CsipkeRózsa: Csak annyira, amennyire a Fidesz felfüggesztése is komoly.
Jozefina
Hát ha ezt megszavazzák, akkor nagyot csalódtam az EU-ban. A leg korruptabb párt képviselőjét még a listára venni is bűn.
Nessy
Miután eddig is ellopták amit lehetett, eztán is elfogják! Annyiban változik a helyzet, hogy eddig csak itthon "védte" őket Polt Péter, most majd kintről Tompika is besegít. Aztán, hogy ne legyen gond, majd keresnek valami "nem havert", aki lenyelt egy milliót. Ugyanis aki milliárdos tételben sikkaszt, az fidesz listás parlamenti képviselő!
Commenter
@Nessy: nem is az a szerencsétlen balfék aki két millióért rabolt bankot a minap. Két millió a fidesznek még aprópénz se! Le sem hajolnak annyiért milliárdos tételben lopnak.
Dr plágium
Ez kb.olyan mintha a kecskére bíznák a káposztát-

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.