Nem kifejezetten a leendő igazságügy miniszterről lesz szó. Ő jelentéktelensége csak egy cserélhető csavar Orbán maffiaállamának gépezetében, viszont jól reprezentálja a jelenséget magát. Tíz éves korában érte a rendszerváltás, vagyis ő, meg a hozzá hasonlók már az új éra termékei.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
A vargajuditok, kispisták nem tesznek egyebet, mint felismerték az érvényesülés konjunkTÚRHÁJÁT annak, akinek az államának GERINCÉT lejárt lemezű szócsövek, frakcióvezetők képezik, megsokszorozva ŐKELME NACSÁGÁT, miközben már a székház mutyiKÁNÁL elvesztette a tisztességét!
.
Közlóvéért minden megvehető Paks2-től tengeri kikötő, sehova nem vezető selyemúttal 2020-ra még a NULLÁS költségvetést is a kodiSOKK arclemezébe hányva:
.
---- Nullszaldós állami költségvetés készült 2020-ra
.
magyarnemzet.hu/velemeny/nullszaldos-allami-koltsegvetes-keszult-2020-ra-7041743/
.
Ez "is" olyan barbatrükk, hogy BEVEGYEM, NE VEGYEM BE csupán háztartási költségvetés készítőjeként, mint
.
- Vadászni megyek Viki! Hol van a sörét?
- Elnézést, uram de a sörét megittam.
.
!!!
lampa laz
@Horizont: Nagyon jól fogalmaztál, igen rosszabbak, sőt és ha nem figyel eléggé az elmebeteg, akkor ezek a vargajuditok fogják elsöpörni, mert a tanítványból előbb, utóbb tanító lesz. Ezért lenne sürgős ennek a kialakulását még csírájában elfojtani. Ettől az egész bagázstól most kellene megszabadulni és felelősségre vonni őket, h a többi okuljon belőle.
vacsi
Sokan vannak, akik pénzért bármire kaphatók! Ez is egy lehetőség, de még számtalan van...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.