Révész Máriusz, a a kerékpározás és az aktív kikapcsolódás fejlesztésével és népszerűsítésével összefüggő feladatok ellátásáért felelős kormánybiztos Lázár János farvizén feltűnve bemutatták a nemzeti ménes-makettet.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Akkor a ménesbirtok sorsa is elrendeltetett, mert a fasza gyerek ÜKUKI rávetette szürkülő pisLÓGÓJÁT, amellyel évekig cicóztak
.
---- Mi indokolja a 230 éves mezőhegyesi ménesbirtok földjeinek elvételét?
.
www.youtube.com/watch?v=1n0BRUZ8wQI
.
Közzététel: 2015. máj. 4.
.
""""A jelek szerint végérvényesen darabjaira hullik szét a több mint 230 éves múltra visszatekintő Mezőhegyesi Ménesbirtok Zrt., miután a közelmúltban a Nemzeti Földalap aláírta az új bérlőkkel a 2013-ben kiírt első körös állami földek használatára az új pályázati szerződéseket. Ha a 2014-ben kiírt második kör is hasonló eredménnyel jár, akkor a Ménesbirtok korábban az általa művelt termőföldek 80%-át veszíti el. A "piszkos tizenkettekre” nem vonatkozik a jelenlegi kormányprogram, amely szerint - persze csak szavakban - a családi gazdaságoké a jövő? Igaz, a sárvári részvénytársaság is családi gazdaság: a Nyerges családé. A Csányi, vagy a Leisztinger-birodalom is érinthetetlennek látszik. Ezek is családi gazdaságok? - Sallai R. Benedek kérdése."""
.
Nem a KÉTMILLIÓS VÉGKIELÉGÍTÉS volt pofátlan, az ennél több, hogy visznek mindent, KISTAFÍROZVA egy, s mást annak érdekében, hogy POFA BE ROLÓ LE, te is megkaptad a méltó jutalmadat!
.
Alea Iakta est! Felváltva osztogatnak, és fosztogatnak a méltóságoSS nagyurak!
volvós
Azta7szentségit...csak úgy röpködnek a milliárdok a semmibe...illetve a fideszes zsebekbe !
papa.49
Azanyját ezért kifizettek egy ,,jóelvtársnak,, vagy 2 millát !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.