Orbánnak jelentős gesztusokat kell tennie ahhoz, hogy a Fidesz bennmaradhasson az Európai Néppártban, ez viszont belpolitikai veszteségeket is okozhat - állítja Fleck Zoltán jogszociológus. A héten a kormánytöbbség – több mint egy hónapos halogatás után - megszavazta az önálló közigazgatási bíróságok bevezetésének elhalasztását. Vajon mire vártak? Már maga a közigazgatási bíróságok létrehozása is politikai természetű döntés volt; nem nagyon találni a javaslat indoklásában szakmai elemeket.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: Commenter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Na!
.
Amiatt nem oszlatja fel a PECÁS bá' a parlamentet, mert "csak" a Felcsút kRÉMje tud beszélni a nép azon rétegének a nyelvén, akik beérik 5 kg krumplival, vagy egy csomag száraz tésztával, pedig úgy lejáratta saját magát, és az országot a KLEPTOKRÁCIÁN belül működő KORRUPCIÓS PÁRTKÉNT, hogy legalább a fél ország undorodik a POLITIKÁTÓL, az átpolitizált államtól, mindentől úgy ahogy van!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@Commenter: Sőt öngyilkos se lesz mint a piktor tette, mert MÉG AHHOZ IS GYÁVA SZAR !!!
Commenter
@papa.49: Erre nem vennék mérget. Egy kaotikus helyzetben előremenekülésként még bepánikolhat. Így is kellően kiszámíthatatlan.Ha ég a ház ez már nem gyávaság kérdése. Ne adja az ég hogy az legyen, mert a hívei azonnal mártírt és hőst kreálnak belőle.
papa.49
@Commenter: Nem lesz így mert a ,,tyúkszaros életét,, ennél sokkal jobban félti !!!
De remélem már valahol reszelgetik azt a golyót !!!
kereső
@Commenter: ne álmodozzatok. Nem lesz öngyilkos- hamarébb lövet, minthogy itt bárki felébredne. Nagy lovat kapott maga alá.Most már semmi-és senki meg nem álltja.Fleck is teljesen bizonytalan- egyszerúen nem tud mit mondani.Jól ellátták a bajunkat Macronék. Az MTA kinyirását is ezért szavazták most meg, ha másképp történnek a dolgok- azt is elhalasztja, mint a közig.biróságokat. Az majd meglesz ősszel.Vérszemet kapott.
Commenter
@kereső: mindenki, aki kiismerte ettől tart. Békesi László nagyon régen megmondta, hogy bármikor beveztheti a szükségállapotot is,lövethet is, ezért is célja a rendbontás a káosz. A rabszolgatörvény kapcsán Kövér már akár lövetett volna az ellenzékre, ebben orbán akadályozta akkor még meg, de amúgy az utcai tömeggel ugyanezt bármikor megtenné. Nem véletlenül nem úgy működnek nálunk a tüntetések, ahogy a szomszédos országokban.Ha vérszemet kapott és nem fordít az EU a dolgokon akkor itt bármi lehet...
Cincinntatus
"Ha fent megszűnik a hatalom..."

Fleck Zoltán úrnak az anarchia szép!

Az anarchia fejetlenség, zűrzavar, rendetlenség, felfordulás, irányítás nélküli állapot.
Az anarchizmus egy politikai ideológia, mely magába foglalja azokat az elméleteket és a meggyőződéseket, melyek támogatják minden kötelező érvényű kormányzat eltörlését.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.