Idén augusztus 2-4. között rendezik meg a Magyarok Országos Gyűlését (MOGY) Ópusztaszeren, a rendezvény központi témája a nemzeti összetartozás, és azon belül a külhoni magyar gyermekek megsegítése. A MOGY főszervezője az MTI tájékoztatása szerint az Országos Baranta Szövetség. (Baranta szó jelentése: A szó jelentése: fegyveres vetélkedés, megmérettetés, harcra, hadjáratra való felkészülés, törvényesen alkalmazható erőszak, ill. az erőszak alkalmazása. szerk.)

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Bántó szándék nélkül összegyűlnek a ,,szürke marhák,, mi ez a magyarok országos gyűlése, el vagytok kissé tájolva, a magyaroknak van egy országos gyűlése az úgy hívják PARLAMENT, tetszik érteni másik ilyen nincs !!!
Netán mindjárt háborúzni is akarnak a résztvevők ???
kereső
Melyik biróság vette nyilvántartásba ezt a szövetséget? Mert amit a neve jelent- annak alapján meg kellett volna tagadni a nytvételt.
CsipkeRózsa
"a külhoni magyar gyermekek megsegítése"

Nekünk elsősorban az itthoni magyar gyermekeket kell megsegítenünk, a külhoniakat segítse a saját országa.
CsipkeRózsa
"A névről: Szűkebb értelemben a Baranta a IX. század és a XX. század között élt magyarság harci kiképzési formáira épülő fegyveres- és pusztakezes harcművészeti irányzat, hagyományos népi és harci értékeink közvetítője."

Bővebben:

www.baranta.org/mi-a-baranta

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.