Tordai Bence hétfői parlamenti interpellációja során arra volt kíváncsi, mégis miféle hazafias szempontokat érvényesít akkor a Fidesz, amikor Takaró Mihályt bízza meg a Nemzeti alaptanterv (NAT) bizonyos részeinek hazafiasabbá tételében.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Előrebocsátva, minden tisztelet azoké a tárcavezetőké, akik keményen lobbiznak szakterületük érdekében, arcpirító sikerrel!
.
De az a PARLAMENTISÉG megcsúfolása, hogy a NER kizárta a választókat a plenáris ülések, mindenki számára elérhetőségétől, az beismerése annak, hogy még ők is szégyenlik azt ahogy immel, ámmal működik a PARLAMENTI MUNKA, többnyire a gombnyomogatók csak akkor RAJZANAK BE a terembe, amikor a MINDENREHATÓ akaratára meg kell nyomni az ŐFÉLESÉGE 116 icike, picike gombocsKÁJÁN az ellenzéki képviselők beadványára a NEM, a DICSŐSÉGES NAGYÚR boszorkánykonyhából elindítottakra az IGEN gombot!
.
Többnyire üresen kongó teremben folyik a LÁZAS MUNKA!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.