Kőszeghy Csanád Ábelt, a Jobbik helyi önkormányzati frakcióvezetőjét indítja közös polgármesterjelöltként Debrecenben az őszi önkormányzati választáson a Jobbik, a Momentum és az LMP – jelentették be a három párt képviselői kedden a városháza előtt sajtótájékoztatón.

Közös polgármestert indít Debrecenben a Jobbik, a Momentum és az LMP

Kőszeghy Csanád Ábel, a Jobbik helyi önkormányzati frakcióvezetője, a Jobbik, a Momentum és az LMP közös debreceni polgármesterjelöltje a bemutatkozó sajtótájékoztatóján Debrecenben, a régi városháza előtt 2019. július 9-én. MTI/Czeglédi Zsolt

Mándi László, a Momentum debreceni elnöke azt mondta, hogy a jelöltet kilencéves önkormányzati képviselői gyakorlata, frakcióvezetői és pénzügy bizottsági elnöki munkája teszi alkalmassá, hogy a három párt közös jelöltjeként induljon a városvezetői posztért.

Kőszeghy Csanád Ábel hozzátette: hárompárti szövetségük továbbra is nyitott más pártok, illetve civil szervezetek előtt, ezért a képviselőjelölti listát csak később hozzák nyilvánosságra.

Ugyanakkor jelezte:

az MSZP-vel és a DK-val "zátonyra futottak" a korábbi tárgyalások, további egyeztetéseknek a két parlamenti párt helyi szervezeteivel "nem látják értelmét".

Forrás: MTI

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.