Példátlannak nevezte Hollik István kormányszóvivő, ami szerdán az Európai Parlamentben történt, értékelése szerint a bevándorláspárti teljes magyar ellenzék teljesen szembemegy a magyar emberek akaratával és a magyar nemzeti érdekkel.

Hollik István szerdán Budapesten újságíróknak azt mondta: egyértelmű magyar nemzeti érdek, hogy minél több EP-bizottságban legyenek magyar alelnökök is.

Gyurcsány Ferencék, a szocialisták és a momentumos képviselők bevallottan azért áskálódtak, hogy szerdán ne szavazzák meg a kormánypártok EP-képviselőit több bizottság vezető tisztségére

- mondta.

Hozzátette:

a magyar ellenzék azzal dicsekszik, hogy megpróbálják megakadályozni a magyar kormánypárti képviselők bizottsági kinevezését.

Hollik István rámutatott: ezzel az ellenzéki képviselők szembemennek a magyar emberek akaratával és képviseletével egyaránt. Felidézte, hogy a május EP-választáson a magyar emberek rekordrészvétel mellett úgy döntöttek, hogy nagyrészt kormánypárti képviselőket bíznak meg Magyarország EP-képviseletével.

A kormányszóvivő hangsúlyozta: a Fidesz-KDNP az ellenzéki pártokat messze megelőzve, a szavazatok 53 százalékát kapta meg a magyar emberektől.

A magyar emberek döntése tehát, hogy az országnak járó 21 parlamenti mandátumból 13-at a Fidesz és a KDNP képviselői kapnak meg, míg az ellenzéki pártok ennek csak a töredékét.

Hollik István kiemelte: a kormánypárti képviselők ennek köszönhetően kaptak jelölést az Európai Néppártban az EP bizottsági, alelnöki tisztségekre, szám szerint ötöt. Ezáltal a magyar emberek képviseletét is el tudnák látni – mondta a KDNP-s politikus.

Értékelése szerint amit a bevándorláspárti magyar ellenzék csinált, az teljesen szembemegy a magyar emberek akaratával. Ezt a magyar kormány felháborítónak és példátlannak tartja, ilyenre nem volt példa sem Magyarország, sem más államok történetében.

Kérdésre közölte: a kormánypártok képviselői részt vesznek az érintett bizottságok munkájában, ahogy képviselői esküjük ezt megkívánja.

Forrás: MTI

Címlapi kép: YouTube/Fidesz

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Hazudsz Pityuka, mert nem a magyar emberek akaratával mennek szembe, hanem a fideszével. Remélem nem kaptok egyetlen egy jelentős posztot sem. Sírva röhögök, ha elképzelem, ahogy Deutsch Tompi védi a korrupciót, Járóka meg a Flórit, baszki.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
Hollik! Hány %-a ez a 13 képviselő a 740 fős parlamentnek?? Segítek!
1,73%
dr. prédikátor
@Shikari: Kuss legyen, takony cerkóf patkány
papa.49
Likasfejűpista úgy tűnik ,,SAVANYA A SZŐLŐ,, !!!
Ne háborogj tetű nem vagy te tenger )))))))))))
bencemacska
Hollik, hollik, te tényleg nagyon-nagyon primitív vagy.
Már miért kellene az ellenzéki képviselőknek a kormánypártot képviselni az EP-ben? Rájuk az ellenzékiek szavaztak, az ő kérésüket, akaratukat kell képviselniük. Vagy, aki nem akarja O1G seggét nyalni az nincs is?
Te kereszténynek vallod magad? Az én felmenőim - akik valódi keresztény papok voltak - az ilyen HOLLIK-féle KERESZTÉNYEK MIATT forognak a sírjukban, nem az én ateizmusom miatt.
Macskaszem
Hazudsz Pityuka, mert nem a magyar emberek akaratával mennek szembe, hanem a fideszével. Remélem nem kaptok egyetlen egy jelentős posztot sem. Sírva röhögök, ha elképzelem, ahogy Deutsch Tompi védi a korrupciót, Járóka meg a Flórit, baszki.
CsipkeRózsa
A magyar embereket az ellenzék képviseli, nagyon helyesen, ha már a fidesz kizárólag Orbán érdekeit veszi figyelembe.
tudode
Hát igen!
.
Példátlan tabuKÓS ország vagyunk 2012. január 1-je óta, amelyre NEM VOLT PÉLDA a demokratikusan működő országok politikai életében a VILÁGON, hogy ALKOTMÁNYOS pucsiKÁVAL rongálja a bársony széket egy PÉNZ, ÉS HATALOMÉHES politikai szélhámos:
.
www.google.com/search?q=alkotm%C3%A1nyos+v%C3%A1ls%C3%A1g+magyarorsz%C3%A1gon&oq=Alkotm%C3%A1nyos+v%C3%A1ls%C3%A1g&aqs=chrome.2.69i57j69i60j35i39l2j0j69i61.8183j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
.
Ekkora árat még nem fizetett ország a HALLGATÁSÁÉRT!
Cicamama55
Nem gondolom, hogy azon a 8 magyar ellenzéki képviselőn fog múlni az eredmény, hanem a Fidesznek a kiszámíthatatlan politikáját fogják mérlegelni a tagállamok képviselői...Vagy inkább a közös érdekek!
justhpeter
A fideSS-kdnp képviselői nem a magyar emberek képviselői, hanem Orbán csicskái.
anima
Az egész világon senkit nem érdekel, hogy mit mond, gondol Hollik- a kis kopasz geci, akinek a fedsz fizette a hajbeültetését ellenszolgáltatásként a gyökériségéért.

Kiket kell kiiktatni ama kor beüt a krach a fideszben?
Pl Hollikot a pén zért megvet orimitív kőbunkó parasztot.
(ha úgy alakul simán kiverem a szart is ebből a kis adható-vehető geciből).

Szeretek csúnyán írni, mocskos buta paraszt magyarokról.
anima
Buta magyar paraszt vagy?
Szeretek csúnyán írni rólad.
anima
Elhagyni Magyarországot az elnyomás miatt.
Egy geci gyilkos nagyapa vagyok, aki csak akkor mondja el az unokájának, hogy egy geci gyilkos a nagyapja, amikor már megéri... remélem egyesszer megérti...

Addig is angolul tanítom és az ország elhagyására bitóztatom.

Nem akarom, hogy köztetek szocializálódjon - vágod?!
anima
Neked nem kell tudni mindenről, ami a világban történik.
Vagy akarsz?
Érzed úgy, hogy kellene?

Nem kapod meg, mint öve golyót.
csak úgy....
@Shikari:" Ezt fel kell írni a plakátokra! Magyarország támogatása ezek miatt az emberek miatt kevesebb! És felsorolni az összes liberálfasiszta taknyot! "
tibi! a fölösleges és üresen kongó stadionépítöt,a vietnamba kórházat építöt és a mexikoba templom tatarozót ,te hova sorolod? te valóban ennyire balga ,vagy csak pénzért dicsöíted a köpcöst? :)
advocat
És a sok brüsszelezésnek érik az eredménye. A "Birodalom visszavág"?
moareka
Pityu, készülj, mert fog még ennél példátlanabb dolog is történni...
nevemnick
Sz@rjon sünt az összes mutáns fideszes.
verőce21
Nem kell ezen "fennakadni"!
Gyurcsányék szavazói nyilván erre szavaztak, hogy Fideszes jelölteket ne válasszanak bizottsági funkcionáriusnak!
csak úgy....
@verőce21: te olyan vagy,mint egy matyar népmese! ) ott is mindíg ,csak a kúrta farkú malac túr az üveghegy másik oldalán...
advocat
Ezt a bevándorláspártit nem lehetne elhagyni? Ez a gyakori szóismétlés egy magyarban jártast már kezd idegesíteni. Elég egyszer elmondani. Mert megértik. Aki meg nem az a 100-at sem. Szerintem de én nem vagyok szóvivő, csak néha beszélek. Magyarul.
Lepényleső
Nem hiszem el,hogy kizárólag ott van demokrácia a világon. Ezért épp úgy nem példátlan,
mint ami itt van helyette?
Borsodi
Hollik hátal ül a lovon? Ha megfordul rájön,hogy a fidesz szép lassan titokban ezer számra hozza be a külföldieket.Gyurcsánynak és a többi ellenzéki képviselőnek igaza van,hogy nem engedik semmilyen posztot betölteni a kormány párti képviselőket.
Mert nem minket képviselnek,hanem ellenünk tesznek minden lépésükkel,ezer számra hozzák be a külföldi munkásokat,mérgezik a veszélyes hulladékokkal az országot.(Kazincbarcika,Székesfehérvár)
Utcára tesznek embereket,Elüldözik a fiatalokat.
www.youtube.com/watch?v=YXXU8qlK9ro
www.youtube.com/watch?v=mz6jYZIU-X0
Sámannus
Példátlan az a hazugság amit ti műveltek ecsém. Akit a MAGYAR VÁLASZTÓK küldtek oda azokat te ne hazudd kormánypártinak. Amit hadoválsz az is szembe megy az igazsággal, amivel rágalmazol minden ellenzékit. Mondjuk nehéz a békát lenyelni, de magatoknak csinyáltátok. A választók megbízásából fellépő képviselők EZT akarják
terlasz
Valószínűleg nem olyan kaliberű embere ülnek a pártcsaládokban, akiket néhány magyar képviselő befolyásolni tudna, ha nincs a fidesz ellen elég ütős érv. A sajátjaik is jórészt kiutálták őket, akkor most miről hablatyolnak?
tulipan
@Shikari: Tökéletesen egyet értek veled! Nagyon örülök, hogy ilyen jó az önkritikád, ROMÁN vándorcigány!!! !!e soha nem leszel, ,M IS LEHTSZ magyar, degenerált! :-))))))))
Maradsz kis interköcsög! :-)))))))))))
tulipan
@Shikari: A VALÓDI magyaroknak, IDŐBEN gondja lesz rád, kis buzi, ROMÁN takony!
dr. prédikátor
@Shikari: Román geci patkány!!! Előbujtál a klozetból???Román vándorcigány!!!Anyád jól val???
tulipan
@Shikari: Ezt fel kell írni a plakátokra! Magyarország támogatása az ilyen sötét, buta miatt az emberek miatt kevesebb! És felsorolni az összes narancsos seggnyaló, tolvaj, náci taknyot!
Aki Én
@Shikari: Téged azonnal megüt a guta, mikor rádöbbensz, hogy nem te osztod a magyar identitás lapot. Te ebbe az itt a magyar, hol a magyar faszságba őrültél bele.
Qqberci
Igen, segglik, eddig példátlan volt, de jobb, ha szokjátok...
tulipan
@Shikari: Mért léne gélnem? Csak hát elővetted szokásos baromságaidat Azonban enyhén szhólva is tévedsz, te sötét bunkó, román. mert én, néhány nyaralást leszámítva, ki sem mozdultam Budapestről! Ámbár, nekem TÖKÉLETESEN MINDEGY, hogy TE/TI, narancsos seggnyaldosó-félék, mit is ábrándozol/ábrándoztok rólam !! :DDD
brick
Hollik, kopasz.
Fiatalon kopaszodott meg.
De amióta fideszes, látszólag kinőtt a haja - mert a Fidesz mindenben csak látszólag

Hollik meg fog halni (valószínelég kopaszon), de Hollik nem szeret erre gondolni, mert nem.
Tabu.

filmvilag.org/go/sorozat/822763

Die Die Die
tulipan
HAHAHA MINDEN EU-ellenes társaság, Putyin kezéből szalonnázik! Ődadtsága tehát, NEM RÚGHAT labdába!!!

168ora.hu/kulfold/orban-hangfelvetel-strache-salvini-oroszorszag-170976
evacica
Az nem volt példátlan amikor Orbán ellenzékben azt kérte az EUtól, hogy ne adjon pénzt Magyarországnak?!!! Miért is szavaznák meg ezt a tolvaj korrupt bandát?! Hollik is a talpnyaló, pénzért mindent!
advocat
Azért az ellenzék (ellenzék ugyan) hazai elnyomása sem semmi. Mert soha egyetlen javaslattal nem érnek semmit, mert még napirendre sem veszik, vagy meg sem jelennek fidesznyikék. Mert minek? Az akor micsoda?
desir62
hol(a)lik pista elmondta a heti hülyeségét, és elment lecuppantani a gazdáját.
Lepényleső
...úgy van,a csalássorozat folytatásával ismét bekerültek némelyek? Ezek,hogy kik lehetnek?
Állítólag valami bánságból mentek,hogy továbbra is fosszák az uniós pénzeket?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.