Szerint Gyurcsányék veszélyes vizekre eveztek, amikor nem szavazták meg a Fidesz jelöltjeit az EP-ben.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
gátlástalan tróger, de ez eddig is egyértelmű volt! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
Málékislány te megint összekevered a szezont a fazonnal, azok a képviselői helyek még a tákolmányotokban is benne vannak !!!
Hátrább az agyarakkal te miépes tetű !!!
solidedge
Kocsis viselkedése a korai Kádár korszakot idézi. Félelmetes hová süllyesztették a demokráciát ezek a hatalomtól megrészegült senkik. A demokrácia addig kellett nekik amíg a hatalmat megszerezték.
Sámannus
Merkel az anyátok, azért nagy a pofátok. Süllyed a hajótok, mert léket kapott a pávatáncos propaganda. A fába szorult féreg is pont így kapálódzik mint te.
Nessy
@papa.49: Ma még! O.V. már bejelentette, hogy felülvizsgálják az egyébként többször módosított "gránit szilárdságú"valamit!
Máté meg finoman szólva a 47%- s szavazatukkal ( levelezőtagozatosok és némi csalás segítségével ) zsarolja a többséget!
Már eljuthatna az agyukig, hogy ők nem az Ország, max. a kisebbik fele!
Igaz, az ország tulajdonosa már lassan Mészáros Lőrinc "nem stróman".
papa.49
@Nessy: Azzal megint csak alapot adnak az Uniónak a ,,belepofázásra,, !!!
Desischado
Megvallom,mosolyogva olvastam kocsis tróger felháborodását. Savanyú a szölő, ugyi, te rühes féreg? Lassan leáldozik már nektek, végre valahára! A DK meg pont befog ijedni, vagy meghunyászkodik, ha ha ha!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.