Elfogadható megoldást sikerült kialakítani, de ne dobáljuk még a kalapunkat az égre örömünkben – mondta Brüsszelről a miniszterelnök péntek reggeli rádióinterjújában. Beszélt a kommunizmusról is, a DK-s Dobrev Klára juttatta ezt eszébe. Kiderült, milyen országot építene Orbán. Hitelfelvétel helyett azt szeretné, ha Magyarország tudnak hiteleket nyújtani másoknak.

(Forrás: hvg.hu)

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@Shikari: Te nem érzed, hogy totál beleőrültél ebbe a ki a magyar butaságba? Az kiabál, akinek a háza ég. Ha attól magyar valaki, hogy hazudik, megtéveszt, bűnözőket véd, elárulja a saját nemzetét, akkor én valóban nem vagyok az.
De szerintem ez nem így van.
Szerintem te is magyar vagy, csak egy ostoba, aljas, hazaáruló, féreg magyar, a legaljából, aki betegesen erőlködik a hazugságaival.
Valószínűleg világ életedben egy mellőzött, megvetett, kinevetett lúzer lehettél, ezért akarod itt arctalanul mindenkinek megmondani, hogy hol a helye. Úgy érzed, ettől te vagy valaki.
De nem. Itt is mindenki kinevet, megvet, telibe szarja a hazaáruló, aljas pofádat!!!
Egy gyáva féreg vagy, semmi egyéb!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Shikari
@tulipan: Kiestél a szerepedből takony csürhe tag! :-) Te nő lennél állítólag! :-)))))))))))))))))
"megnyerítetem"? Mikor tanulsz már meg magyarul takonygombóc? Takarodhatnál a retkes fajtádhoz. Az talán tolerálja az ilyen szarokat!
tulipan
@Shikari: Te mocskos naranxcos takonygombóc! Egy nő is megmondhatja az IGAZAT!!! Lappzod át kissé az ÉRTELMEZŐ SZÓTÁRT, ADDIG IS TANULSZ MAGYARUL!!!
Te kis buzi cerkóf!!! Megyek anyádra és megint megnyeríttetem, miközben élvez!!!Ha vele végeztem akkor meg teleszarom a moslék pofádat hogy legyen meg az ebéded!!! geci patkány!!! Pont Erre van SZÜKSÉGED!, kisköcsög! Náci, bűzös görény
tulipan
Mint például ez a látszólagos PÉNSZÓRÁS, AMI A ZSEBETEKBEN KÖTÖTT KI,, ugyi, Te hazúg, kapzsi narancsos Dagadék?? hvg.hu/itthon/20190712_fonyodliget_erzsebet_tabor_alapitvany_fidesz?s=hk
simmering73
@Aki Én: Csodálatos jellemrajz erről az illiberálfasiszta csótányról. Szándékosan nem írom, hogy patkány, mert a patkány egy intelligens állat ehhez képest.
papa.49
,,sokat akar a SZARKA, de nem bírja a farka,, baszhatod az ambícióidat, lehetőséged egyenlő lesz a NULLÁVAL, oszt. jónapot !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.