A Magyar Pékszövetség idén is kiírta Kenyérversenyét, amelynek sajtónyilvános bírálatát a Gundel étteremben szervezte meg. A versenyre első körben közel félszáz termék érkezett, amelyekből a szakmai zsűri tizenötöt választott ki. Ezeknek a kenyereknek az érzékszervi tulajdonságait (alak, héj, bélzet, illat, íz) vizsgálta Kuti Beatrix, az Agrárminisztérium Élelmiszergazdasági és Eredetvédelmi Főosztály minőségügyi szakreferense, Polczer Katalin, a…
Forrás:
amdala.hu
Feltöltő: www.amdala.hu
Felhasználói tartalom,
A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.
Új hozzászólás