A korábbiakhoz hasonlóan ismét cinikus választ adott a hvg.hu kérdésére a miniszterelnök, amikor arról kérdeztük, mi hiányzik ahhoz, hogy a kormány végre kiadja azokat a garanciákat, amelyek alapján az egyetem továbbra is amerikai diplomát adhat ki Budapesten.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

93 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
A csutitetű hogyan emlékezne arra mit ígért valakinek MÁRCIUSBAN, mikor arra se emlékszik az előző percben mit ígért, mert teljesen TÖKHÜLYE !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
simmering73
Na ez a két illiberális szemét is kiszabadult a dühöngőből. Szabadnap van a zártosztályon, patkányok?
tulipan
@durbincs: Te avizelet szipókázó ? Te vagy itt is, a legócskább rongy, narancsos-orbán seggnyaldosó, Félfarok, ott a ploesti denevérszaros , húgytól bűzlő, éjsötét bányakecód mélyén? Hiszen mindenki előtt köztudott, hogy haverjaiddal, Shikarival, Verőce21-el, na meg persze a Csizmás Konddal ott voltatok az Úz -völgyébe volt székelykaput betörni-kopjafákat kihúzogatni -levizelni az ottnyugvokat ?... meg még sok más velejéig gonosz, hozzátok hasonlóan narancsos haverjaitokkal együtt? Persze, hiszen Ti vagytok a Temetőeldözerolok ? +a Bánya-lárvák, és persze a szájjas-májas veloszipéd-bánya-rém-hősök ? Mond mán Te szarkupac, ugyan mért is hápogsz mindig akárhányszor csak lehuznak ? + ugye, mert nektek mán még, a csatorna is bedes ? Hülyécske, bunkó jó nektek ugyi, gyermekekre támadni és őket bántalmazni, pimasz pedofillok!Ócsán már a kocsmába dárcozzák a kifüggesztett pofázmányodat ?(Tudod, román, szaros pofájú: magyarul a múlt időt 2 TT-vel jelőljük!))Hát, te hát aztán jó sokat nézted az Echo-tV-t az este ? a narancsos havejaid is annyira megvetnek, hogy folyton levizelnek ? hiába is állsz kicsit arrébb ? mert akkor meg a zsebeidbe mennek a vizeletsugarak?Menjél már, gyagyás dugjál meg egy villanyoszlopot,ha már a kecske menekül előled, ha egyszer megint előkapartak a nyári avar alól ? Te bezzeg TAHÓ kula, RONDA ZOMB Ballonkabátos Pedofil ? nyitogasd má a kabátod a méhkasnál, de nehogy véletlenül, tükör elé tévedj ! NEKED IS ilyen Út kéne, a SZAKADÉKBA! Rohadék, ROMÁN, narancsnyik! zombi bányarém!!
tulipan
@Shikari: Szélhámosok vagytokTI MIND, az Orbán megveezette Fityiszes-band!!!
tulipan
@durbincs: durbincs: Te avizelet szipókázó ? Te vagy itt is, a legócskább rongy, narancsos-orbán seggnyaldosó, Félfarok, ott a ploesti denevérszaros , húgytól bűzlő, éjsötét bányakecód mélyén? Hiszen mindenki előtt köztudott, hogy haverjaiddal, Shikarival, Verőce21-el, na meg persze a Csizmás Konddal ott voltatok az Úz -völgyébe volt székelykaput betörni-kopjafákat kihúzogatni -levizelni az ottnyugvokat ?... meg még sok más velejéig gonosz, hozzátok hasonlóan narancsos haverjaitokkal együtt? Persze, hiszen Ti vagytok a Temetőeldözerolok ? +a Bánya-lárvák, és persze a szájjas-májas veloszipéd-bánya-rém-hősök ? Mond mán Te szarkupac, ugyan mért is hápogsz mindig akárhányszor csak lehuznak ? + ugye, mert nektek mán még, a csatorna is bedes ? Hülyécske, bunkó jó nektek ugyi, gyermekekre támadni és őket bántalmazni, pimasz pedofillok!Ócsán már a kocsmába dárcozzák a kifüggesztett pofázmányodat ?(Tudod, román, szaros pofájú: magyarul a múlt időt 2 TT-vel jelőljük!))Hát, te hát aztán jó sokat nézted az Echo-tV-t az este ? a narancsos havejaid is annyira megvetnek, hogy folyton levizelnek ? hiába is állsz kicsit arrébb ? mert akkor meg a zsebeidbe mennek a vizeletsugarak?Menjél már, gyagyás dugjál meg egy villanyoszlopot,ha már a kecske menekül előled, ha egyszer megint előkapartak a nyári avar alól ? Te bezzeg TAHÓ kula, RONDA ZOMB Ballonkabátos Pedofil ? nyitogasd má a kabátod a méhkasnál, de nehogy véletlenül, tükör elé tévedj ! NEKED IS ilyen Út kéne, a SZAKADÉKBA! Rohadék, ROMÁN, narancsnyik! zombi bányarém, de akkor megint csak TE VAGY AZ az 30IQ-s félvak bányásFÉREG, a sárgára levizelt ?
tulipan
@durbincs: TE undorító, narancsos seggnyaló,. kocsonyás bányaFÉREG
tulipan
@durbincs: Narancsos seggnyaló, undorító, kocsonyás, vizelettel, sárgára vedelt bányaféreg Félfarok! Na,.,akkor Te vagy ugyebár már megint csak az 30IQ-s félvak-süket bányásnogár is, aki naposárgára vedeéi magát ?
Te gusztustalan hányadék!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.