Ahogy arról beszámoltunk, a fent említett portál újságírója cikkében félreérthetetlen módon kijelölte, kikkel szemben engedhető meg - szerinte - "minden". A Momentum a Pestisracok.hu-n megjelent tegnapi, “Tényleg nem szabad hazaárulóknak nevezni ezeket, hiszen nem azok” című cikke miatt közösség elleni uszítás bűntettének gyanúja miatt büntetőfeljelentést tesz ismeretlen tettes ellen.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Jól megfizetik a prosti srácokat! A cikk írók már Bayeri magasságokba emelkednek! Ha jól értem, a nem fidesz szavazók, kb, az ország felnőtt lakosságának fele "hazaáruló, ellenség"! Nesze neked jobboldali, keresztény gyökerű véleménynyilvánítás. ja, az LMP kivétel!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Afra
@reagens: Miért,volt véleményed?Bocsi,de olyat én nem láttam.
Lehet,hogy latinul írtad?
Afra
@Aki Én: Nem hát,"idegállapotba" került,nem tudta,hogy ő vezetett...
Afra
@durbincs: Bezzeg tahó,maradék,repedt seggfej,te ennyi kukacot egyben kiteszel,homoszexuális cidagép.
Afra
@durbincs: @durbincs: Neked legyen mondva,szőröstalpú féreg...
tulipan
@durbincs: Na te, pisis-szaros köcsög @durbincs: No, akkor lássuk az aktuális idézeidet, te a szaros nyelvű Félfarok, onnan a román Ploesti, denevérszaros- véres-húgyos bányakecód mélyéről! azt nehogy attól a nagy erőlkődéstől már megint -véreset vizeljél má' ? nevelt TÉGED egyáltalán az a gyökér , az anyád ? primitivo-bunkofalvi ? amiota a röföd már 1 nagy nulla-arcoddal pótolnád ? de nem tudod azt sem, hogy az nem nemi szerv - bányás bedestojás ? még jó hogy igazán egy nagy román vagy nem is tudhatod, mi is magyar? Szóval előkapartak, klónzombi ? azt csak a-gilisztákat számolgattad csak, 20 évig ? abban a 2 bytes rendszerben ? te sötét bányápocok ?azt mond má', beteg - vagy csak 1 bujkáló nyálas langyi ? Te m 1 szerencsétlen nyomi nyáladzó -aki itt éli ki társadalmi elszigeteltségét ? te reped agyú, rettenet nagybeteg vagy, ugye? azt hány kilot fogytáé már attól a rengeteg lóganyéókádástól ? 2hetesidekapart lévén, rettenet bőlcsnek képzeled magad álmaidban ? mert eszed, az + rettenet nincs ? Ja, hogy te vagy 1 a sok narancsos köcsög langyi közül, Te, mint a mint coca colás, elhiresült, langyi narancsos lobbista ? Ámde, hiába kényszervizelsz körbe mindent, mint az állatok, mert a vizelet semiképen nem okosít? téged, agyatlan csürhét, különösen nem?: csak neked és a prostiknak vannak ilyen hülye kérdéseik? te fing ugor? a cocát próbáltad? az jó boldognak-boldogtalannak? te röffös-röftelen ?ákkcentusos kényszervizelő. oszt mond csak, a narancsos szaros haverjaid, má' sorban mind a szádba vizelnek? Most má' csak a hozzád hasonló, ROMÁN, zombi langyik maradnak? Te szerencsétlen töpörödött elméjű, 1000km-ről- brekegsz itt, a román Ákkcentusoddal ,a bányakeccojából ? a -13 szintről ?Te Kotorékeb, te tahó. Miért fajtalankodsz shikarival. Látták, hogy éppen kényszervizelt, szájba vizelt téged, te retardált barom. te 1 szivárványos bánnyakeccos Ákkcentusos buzi hányadék vagy?S hogy nem dobtak már oda eddig a medvéknek? hiszen Romániában bőven vannak, te alaposan összefogdosott...
tulipan
@durbincs: Te. rohadék te román Ploestibeli 18. emelet mélységű bányakecólakó, narancsos seggnyaló, Félfaroknyi, ahol te Bezzeg-Tahó a maradék picinyke, repedt 30IQ-s eszedet vagy kénytelen folyamatosan kényszervizelni, máskülönben tök összeaszna? Kedves neked a narancsos haverod hátsója???Száradtál volna a lepedőre romángeci.? Elvégre jól látszik, hogy olyan ronda langyi vagy, hogy senki nem fogdosott még és nem is fog soha,vagy csak 1 rúzsos ,szakadt harisnyás férfi ?Jah, vagy TÉGED döngetnek a portugálok? Nem is hittem volna, hogy ennyire rossz izlésük van?? Tudod se a szar, se vizelet nem ad neked már észt, hiiába szórod szana meg szét, vakvilágban!!te Te kretén,.há' még mindig bézsongtál vagy az ECH)O_TV- tül ?Te 1000 km-re innen, románul, fel.-felöklendező, bűzös, bányás,hányadék féregklón!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.