Mit reggelizik, kivel ebédel, hogyan hárítja el a HVG kérdéseit – a miniszterelnök nagyot ment ma a közösségi médiában.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A személyi kultusz egy újabb undorítóbb szintje

Ebből már tényleg csak egy dolog hiányzik, de ahhoz őrséget kellett volna rendelni

A hvg.hu számolt be róla – pontosabban foglalta össze, mert napközben folyamatosan kaptuk az helyszínit - , hogy „Mit reggelizik, kivel ebédel, hogyan hárítja el a HVG kérdéseit – a miniszterelnök nagyot ment ma a közösségi médiában.”.
Na jó a mai világban ez annyira nem különös, hisz a derék népek hasonló módon nyomatják, csak őket nem jólfizetett propagandisták követik, hanem ők adnak magukról un. szelfi-ket!
Ennek ellenére nehéz a dolgot nem a személyi kultusz egy újabb még undorítóbb szintjének látni. Az ember csak azt remélte, hogy az étkezései eredményeiről nem adnak közvetítést a birkáknak. De szerncsére az „az ő titka maradt”, mint az is, hogy miből gondolja azt a baromságot, hogy a kulturált európai polgári országokban bárkit is érdekelne, hogy ő mit szeretne! =))
Klubtag
Orbán egyre inkább belegárgyul abba a téveszmébe (midőn az önhitt kiskakas is), hogy a nap azért kel fel, mert hogy ő kukorékol...ergo a történések mozgató energiáját ő szolgáltatja...ezt a agymenést igazolandó születnek az ilyen szánalmas és röhejes akciói, mint pl. a napi "elfoglaltságáról" szóló bárgyú facebook bejegyzései
Nem csoda, hogy hívei elalélnak és ez alkalom a hazug propaganda sulykolására, miszerint a magyar emberek többségének ő kell(ene)...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.