A legfrissebb statisztikák szerint rengeteg élelmiszer drágult meg brutálisan 2018-hoz képest. A legfrissebb statisztikák szerint rengeteg élelmiszer drágult meg brutálisan 2018-hoz képest. Ráadásul ezek közül jónéhány több mint 10 százalékkal kerül több, mint tavaly ilyenkor. Éppen ezért egyáltalán nem mindegy, hogy a legjobban dráguló árukat, mikor és hol tudjuk beszerezni akciósan. Mindezek alapján most annak jártunk utána, hogy a hazai boltokban, hol a legolcsóbb többek között a sertéshús, a liszt, a kávé vagy éppen az idényáras élelmiszerek, mint például a paradicsom, paprika, csemegekukora vagy a cukkini

Forrás: penzcentrum.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
S tegyük hozzá, hogy a derék KSH igencsak finomított adatokat közül a valóság az ennél is lényegesen nagyobb ! Olyannyira, hogy a látványos árengedményekkel is jelentős az emelés! =))
Lepényleső
Bla-bla,kifosszák a vásárlókat,erre vannak szakosodva? Elöl jár ebben a kormánypártiak hada,
kiváló példákat mutatva?
emerencia
Az általunk látogatott kemény diszkontokban csak rá kell nézni a polcokra és bekukkantani a közeli lejárati idő miatt leértékelt húsos hűtőbe. Innen tudható, hogy mire vevő a lakosság túlnyomó többsége. Ennyit a "hatalmas" orbáni jövedelemnövekedésről.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.