Hadházy Ákost gyakran kérdezik a nyilvánosság fórumain. Az LMP volt társelnöke tavaly, az országgyűlési választás után kilépett a pártjából, majd független országgyűlési képviselőként csatlakozott az idén Márki-Zay Péter ernyőszervezetéhez, amelynek nevét nem jegyeztem meg. 2010 óta sok…

Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Zöldi-ke elgondolkodtatott

A tanárúr-II, ha a lényeger nem is tapintott rá, de kis manipulációval értelmet lehetne neki adni

A matyar média fenegyereke szokás post-jában „Médianapló - Kinek áll érdekében lejáratni az ellenzéket?”, most Hadházy egy vélt mondatát ragadta ki. Igen a derék tanárúr a matyar firkászokra olyannyira jellemző módon, még azt a fáradtságot sem vette, hogy utánanézzen, hogy hol és miért hangzott el, ha egyáltalán, az általa kiragadott mondat. Igaz, ha – mint a végén megjegyzi – nem erről van szó, akkor nem lenne neki miről jópofiznia. S persze nekem se! =))
Szóval a derék szerző az ellenzéki sajtót vizslatja és találja meg, pontosabban véli megtalálni, az okokat. Egyértelműen rosszul. Nem nem kétlem, hogy az általa feltárt együttműködési hiátusoknak is van szerepe, de a meghatározó az a megmondó-emberek ártó hatása. Igen ezek az emberek, akik komoly hatással vannak a közre a meghatározók. S őket semmi más sem mozgatja a megmondhatnék. Amiben már odáig romlott a helyzet, hogy csak a megmondhatnék, már az sem számít, hogy esélytelen az egész az „ugye megmondtam” -ra! =))
verőce21
Nem kell lejáratni az ellenzéket -, rendre lejáratja saját magát!
Gondoljunk csak az MSZP "női tagozatára" - meggyűlik a bajuk rendszerint a magyar nyelvvel...,K. Ágicát is csak egy lengőajtó tudja megállítani, stb.
De itt van mindjárt MZ/X és az állatdoktor esete...(no, nem Tóth Marival) :)
- hanem "a teljes szétesés szélére sodródott Márki-Zay Péter Mindenki Magyarországa Mozgalma (MiMaMo). A társaságot szerdán hagyta ott a hódmezővásárhelyi polgármester unokatestvére, a másik hétpróbás bajkeverő, Hadházy Ákos, de várhatóan mások is hamarosan elhagyják majd a lejáratódott szervezetet. Márki-Zayék korábban azzal hívták fel magukra a figyelmet, hogy olyan személyeket írtak fel az általuk támogatott polgármester-jelöltek közé, akik erről nem is tudtak. A korábban csodafegyvernek vizionált Kossuth Klubok országos hálózatának létrehozása nem úgy sikerült..."
verőce21
...igaza van a vén szar-zsáknak… ezek 1x-használatosak...! :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.