A Magyar Nemzeti Vagyonkezelő most 12 milliárd forint értékű vagyont akar kiárusítani Budapesten. Rózsadombi villák, Andrássy úti paloták kerülhetnek kalapács alá, elindult a „padláskisöprés", mert a Fidesz tudja, hogy októbertől új szelek fognak fújni a fővárosban.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Összetévesztik EZEK a világörökség részét a disznóólakkal, Felcsútot szándékoznak összebuherálni a fővárosból is:
.

----- ORBÁN VIKTOR KIHÚZTA A HADRIANUS-PALOTÁT A VILÁGÖRÖKSÉGI PÁLYÁZATBÓL, MIRE AZ UNESCO AZ EGÉSZ NEMZETKÖZI PROJEKTTŐL MEGVONTA A TÁMOGATÁST
.
qubit.hu/2019/07/15/orban-viktor-kihuzta-a-hadrianus-palotat-a-vilagoroksegi-palyazatbol-mire-az-unesco-az-egesz-nemzetkozi-projekttol-megvonta-a-tamogatast?_ga=2.61281893.879888727.1562749107-1411940571.1562079242
.
"""" A múlt héten véget ért az UNESCO Világörökségi Bizottságának (World Heritage Committee) 43., Bakuban megrendezett ülésszaka, ahonnan úgy jöhettek haza a magyar kultúrdiplomaták, mint egy olimpiai válogatott, amely aranyérmek helyett pozitív doppingtesztek dokumentumaival és további kivizsgálások tudatával száll le Ferihegyen. A várt sikert A Római Birodalom határai – A dunai limes címmel, Ausztriával, Németországgal és Szlovákiával közösen benyújtott pályázat világörökségként való elfogadása jelentette volna, de a világszervezet végül megvonta a támogatását (hivatalosan: elhalasztotta a felterjesztésről való döntést).
.
A bizottság azt tartotta aggályosnak, hogy a magyar kormány idén májusban utólagosan kihúzott a pályázatból egy területet, az Óbudai-szigetet és azzal együtt az aquincumi helytartói palota, a Hadrianus-palota romjait. A fordulatot tetézi, hogy ugyanezen ülésszakon vizsgálatot kezdeményeztek az 1987 óta a Duna-partot és a budai várnegyedet, illetve 2002-től kezdve az Andrássy utat is magában foglaló budapesti világörökségi helyszíncsoport státuszáról. A világszervezet a Várban, a Városligetben és a Kopaszi-gátnál zajló, a városképet radikálisan alakító építkezések: a Nemzeti Hauszmann Terv, a Liget Budapest Projekt és a MOL-torony láttán nyomta meg a vészcsengőt.""" (...)
.
A BEFŐT-tesek nem hiába helyezték a leggátlástalanabba a bizalmukat.
.
Néma csend és hullaszag honol a ferták tájukon!
verőce21
"...elindult a "padláskisöprés", mert a Fidesz tudja, hogy októbertől új szelek fognak fújni a fővárosban"? - már megint álmodik a lipsi roncsellenzék?
silber13
@verőce21: Zavarodott elme megnyilvánulása a szöveg!
kereső
Ez nem az, ez "csak" az ország vagyonának magánkézbe adása- beleértve nemzeti örökségeinket IS!.
A padlás soprés majd akkor jön el, ha végre kitalálják miként lehetne megszabaditani a lakosságot az irdatlan mennyiségű készpénzben felhalmozott vagyonkájától. Ki fogják találni, találékonyak, főleg a gazemberségre.

Amúgy arra is kiváncsi vagyok, ki-és milyen formában fogja rátenni enyves kezét az MTA-ban felhalmozott 500 milliárd értékű gyüjteményekre, vagyonokra.
verőce21
@silber13: (08:16) Pedig pontosan olyan "zavarodott elméről" szól a szöveg, mint pl. te is vagy!
silber13
@verőce21: Örömmel olvasom a NAGY VÁLLALKOZÓ (:-))) ) veretes szövegét!:-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.