A Természettudományi Múzeumot költöztetni akarják: kell a hely a Nemzeti Közszolgálati Egyetemnek, ami a kormány szíve csücske. Noha híve vagyok a vidéki kulturális központok gazdagításának, a Természettudományi Múzeum gyűjteménye különösen sérülékeny, (gondoljunk a milliónyi apró csontocskára, a rovarok és ősnövények maradványaira stb.), költöztetésük a szakemberek szerint súlyos veszteségekkel jár.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Szerintem "" nemzetieskedő"" érzelműek voltak. Ahogy a rinocéroszok is.
Elég, ha csak a hazai illusztrációjukat, a Rezsibuzit megnézzük.
tulipan
@namihami: EGYETÉRTEK ! ELNÉZVE, IMMÁRON 9 ÉVE, a HATALMAT csalással, lopással megszerző é azóta KÉZBEN TARTÓ kései UTÓDAIKAT, csakis "nemzethyek" keresztények LEHETTEK!!
Nessy
A T Rex, a kardfogú tigris, a barlangi medve, ragadozók lévén, biztos állampolgársági igazolványt kértek az áldozatuktól mielőtt felfalták, Magyarokat nem ettek, mert gyomor mérgezést kaptak tőlük!
Pártunknak és kormányunknak a tudomány magas, mint majomnak a zongora!
brick
Most megint az (el)hatalmaskodó dinkák... dinók korát éljük.
De a dinkák... dinók megint kipusztulnak (van egy ilyen szokásuk).
Aztán jön valami más - nélkülük.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.