Nemcsak a terézvárosi Szinyei Gimnázium esti tagozatának diákjait érintheti az a probléma, amely miatt múlt héten megsemmisítették az intézmény tizenöt végzősének érettségi eredményeit: a hvg.hu információi szerint több más felnőttoktatási intézményben is ez a helyzet, csak másutt nem csináltak belőle ügyet.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

görbetükör
Azonnali hatállyal el kellene bocsátani az ilyen bizottság minden egyes tagját!
Szövegértelmezési zavarral egyáltalán hogy kerültek oda?
görbetükör
Azonnali hatállyal el kellene bocsátani az ilyen bizottság minden egyes tagját!
Szövegértelmezési zavarral egyáltalán hogy kerültek oda?
papa.49
Ha megrugdosnák ezt az éretlen érettségi biztost vajon válaszolna ???
Nessy
Ha olyan lelkesen semmisítette meg 15 fiatal terveit, lehetőségeit, akkor legyen mersze elmondani, hogy ami máshol nem probléma, abból miért csinált itt élet - halál kérdést! Rossz napja volt??
nezelodo
Lám-lám, kitűnően végzik a szakmai, (politikai kekec), munkájukat a káderek. Ennek köszönhetően (is) Magyarország jobban teljesít! Lehet hogy még szükség lenne újabb központi gittegyletet a nyakukba ültetni, mert a meglévő kevés?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.