"Napi neba... " cikksorozatunkat, ami az adott idő kormánycikijeit veszi górcső alá egyre bővebbre kell szabnunk. Eddig elég volt egy belőle, de úgy tűnik, változtatnunk kell. Következzen a nap "második nebája... "

(Forrás: varosikurir.hu, Városi Kurír által)

86 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
lényegtelen ők a zsebbe annyit kaptak mintha egy kikötő lett volna! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tulipan
@verőce21: Te meg egy végletekig sötét és buta narancsos seggnyaló!
verőce21
@tulipan: Nem értékelem, ha egy ilyen kis 6%-os narancsos, maszopós [email protected] senki pofázik!
durbincs
@tulipan: maga folyamatosa hülyül ,vagy @csak húgy .: vizelete teszi magával ? netán má a szájába is vizel ? @tulipan: ...S már az orrán +fülin is dül +@Borsodi: +detto Mi ?
tulipan
@verőce21: Tudod, igazából, engem, tök hidegen hagy, hogy egy ilyen, zsiragyú seggnyaló, hantaboy narancsnaik mit is hadovál össze!!!
tulipan
@durbincs: : Há' téged meg, pechünkre, már megint előástak, a román,ploesti bányák legmélyéről, te rongy, bunkó narancsos seggnyaíló, elmeroggyant ballonkabát nyitogató, gyermekek réme, Félfarok?? Há' mé is nem hagytak ott nyugiban héderelni, te világ hülyéje, retkes, pisis, szaros, félvak, beszakadt agyú, paraszt? @Shikari: , @Veröcce21: , Pegero: és a @Csizmás Kond folyamatosan belecélozza a pisijét abba a mocskos POFÁZMÁNYODBA? s oda éppen jó helyre megy? aztán a füleden szivárog ki?ja s TE leszel ott a bányában is, az egyszarvú, vízibicikli táltos ? vagy csak inkább 1 felfújt amőba ? azért lehet is és kell a legpontosabban úgy jellemezni téged, hogy te egy, a legronyabb, silány narancsos seggnyaló emberféle? aki folyamatosa hülyül és a hülyeség, Romániában, 1000 km-re innen, nem csordogál, hanem csak úgy dűl!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.