"Napi neba... " cikksorozatunkat, ami az adott idő kormánycikijeit veszi górcső alá egyre bővebbre kell szabnunk. Eddig elég volt egy belőle, de úgy tűnik, változtatnunk kell. Következzen a nap "második nebája... "

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

59 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
lényegtelen ők a zsebbe annyit kaptak mintha egy kikötő lett volna! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tulipan
Ha legalább néha bevonnának SZAKÉRTŐKET IS,, nem csak narancsos nyaloncokat!!!
MENNYIRE IGAZA VAN!
24.hu/belfold/2019/07/12/bojar-gabor-orban-veszelyes-az-orszagra/
RonaGyuri
lényegtelen ők a zsebbe annyit kaptak mintha egy kikötő lett volna! =))
kokopelli
@tulipan: ...képzeljük el,hogy még rájukvarrhatják a talaj rendbehozatalát is,pl. az olajszármazékok
ill.maradékok szakszerű semlegesítését ill. eltüntetését!! Igaz,hogy pénzük az van!Jótállnak majd...
"a magya-remberek"!
papa.49
@kokopelli: Ezt már ne is emlegesd többe kerülne mint a 60 éves bérlet, mert NEM MEGVETTÜK, CSUPÁN BÉRBE VETTÜK 80 ÉVRE, HOGY MINEK AZT MEG NEM TUDJUK !!!
Itt max. magán hajók tudnak kikötni !!!
papa.49
bocs CSAK 60 évre még rosszabb ha köteleznek bennünket a talajcserére a gatyánk rá fog menni !!!
kokopelli
@papa.49: ..a bérlet érvénybelépése után pár nappal,jön a hatósági bejárás,és a "rebetli"!
(;-)))
RonaGyuri
@durbincs: takarodj a retkes román anyádba, te sötét bunkó! =))
dr. prédikátor
Vajon ebből a vételárból mennyi vándorolt a mocsok patkányok zsebébe???
kokopelli
@papa.49: ...én is,ha bérbe veszek egy lakást, a hatóságot csak az érdekli,hogy betartom-e a
lakhatással járó kötelező szabályokat! (;-))
nevemnick
Pedig már elterveztem, hogy magyar területen szállok fel a magyar világjáró hajóra Triesztben.
Rossebb a mutáns rats társaságnak, ezt is elb@szták.
Nessy
Azért talán Lőrinc barát, meg a többi újgazdag yachtja ki tud kötni!
Eladott Ország
Egy hajó 200 m hosszú és 50 m széles, a partszakasz, pedig 300 m. Megint lehet építkezés címen lopni a pénzt. Ez , csak egy logisztikai elosztó lesz, ahonnan a kikötő más részeiből hajózhatjuk be az árut. 300 m? elég lesz a jacht-nak? Horgászmóló is lesz a szarosbajsznak? Kell a kikötő Mészárosnak. a.disquscdn.com/get?url=https%3A%2F%2F4cdn.hu%2Fkraken%2Fimage%2Fupload%2Fs--m4dkyuqi--%2Fc_limit%2Cw_1160%2F6u3vC5a2LKkCQrESs.jpeg&key=A7ocmqiAntyEc77ak3_Zyg&w=600&h=324
tulipan
@Eladott Ország: HÁT NEM "ÜGYES" ez a bőrműves, ha igy át lehetett verni? Lassan a semmi témában sem lesz már itthon, valódi "szakértő", KIZÁRÓLAG narancsos dilettáns és mindenki rajtunk fog röhögni! Még "ezek" igyekeznek a " TISZTELETET" KÖVETELNI...:D
hvg.hu/gazdasag/20190717_Nem_kikotot_hanem_elhagyott_ipartelepet_vett_a_kormany_Triesztben?s=hk
silber13
Pontosan tudták,hogy egy nagy rakás xart vesznek! De a rendbetételhez, fejlesztéshez szükséges pénz nagy részét el lehet lopni!
tulipan
@Eladott Ország: Bennem a 31 év alatt soha egyetéen perciig nem volt Mérgelődem, az SZDSZ-re, amiért hagytál, hogy ANNYIRA beléjük akaszkodjon ez a nagypofájú, neveletlen, hőzöngő, suttyó!!!
24.hu/kozelet/2019/05/24/spiegel-az-orban-iranti-tisztelet-a-multe/
silber13
@durbincs: Kuss retkes buzi paraszt! :-))
silber13
@durbincs: Kuss retkes buzi paraszt! :-))
csak úgy....
@silber13: anyós jellem a @durbincs: ,nem bírja befogni... :)
advocat
Azért ez valakinek rohadt nagy üzlete lesz. Csak kié? Van néhány tippem.
silber13
@durbincs: Kuss retkes buzi paraszt! :-))
tulipan
@durbincs: @durbincs: Narancsos seggnyaló, undorító, kocsonyás, vizelettel, sárgára vedelt bányaféreg, rongy, senkiházi, lator hulladék, Félfarok! Na,.szóval akkor Te vagy ITT, ugyebár már megint csak az 30IQ-s félvak-süket bányásnogár is, aki a sok vizelettel narancssárgára vedeled magad ? Te gusztustalan, romány, nyalolnc hányadék, 1000 km-re tőlünk az egyik 1 Ploesti bányába zárva!, agyatlan bunkó,. nem is tudsz magyarul, az jól látszik is! Te, temetődozeróló - bezzeg a kriptábam, ahol olyan békésen, vizeletedt szipókázva héderelsz és a temetések alatt kussolsz, mi ?
silber13
@durbincs: Kuss retkes buzi paraszt! :-))
tulipan
Nézzétek csak! Aki értene hozzá, az nem hallgatják meg, inkább kidobnak az ablakon a máshol helye lenne, 100 MILLÓKAT!
hirklikk.hu/kozelet/mar-az-els-orban-kormany-is-akart-kikott-vasarolni/352718
silber13
@durbincs: Kuss retkes buzi paraszt! :-))
silber13
@durbincs: Kuss retkes buzi paraszt! :-))
csak úgy....
@durbincs: balek elvtárs vett neked egy ikráztatót az adrián?
azt hittem,hogy te "édes" vizi ? szegény,szerencsétlen atyád?
tulipan
@durbincs: Há' téged már megint előástak, a ploesti bányák ,legmélyérőr, te bunkó narancsos seggnyaíló, elmeroggyant ballonkabát nyitogató, gyermekek réme, Félfarok?? Nem hagytak ott nyugiban héderelni, retkes, piisis, kancsi paraszt?
silber13
@durbincs: Kuss retkes buzi paraszt! :-))
solidedge
A kormány hogy mentse a menthetőt vízibicikli kölcsönzőt fog nyitni.
tulipan
@durbincs: : Há' téged meg, pechünkre, már megint előástak, a ploesti bányák ,legmélyérőr, te rongy, bunkó narancsos seggnyaíló, elmeroggyant ballonkabát nyitogató, gyermekek réme, Félfarok?? Há' mé is nem hagytak ott nyugiban héderelni, te világ hülyéje, retkes, pisis, szaros, félvak, beszakadt agyú, paraszt? @Shikari:, @Veröcce21:, Pegero: és a @Csizmás Kond folyamatosan belecélozza a pisijét abba a mocskos POFÁZMÁNYODBA??
nezelodo
Megint a nagy károgás megy Több lehetőség is van a hasznosításra, az első, a tapasztalt búzakalász gázbúvár kikötőépítő szakember kimélyíti a leendő kikötő vízét ötven méter mélyre tizenháromról, hogy a nagy hajók is be tudjanak evezni. Hogy rövid lesz nekik a partszakasz? Majd farral állnak be, nem párhuzamosan, ahogy a daru hozzáfér a konténertömeghez, és helikopterek szedik le az árut. A másik lehetőség yacht kikötő lesz, hogy ne vizslassa senki a Lölö yachtját, amint vendégül látja a már meghalt arab professzort meg a Vezérünket a vejkójával. A harmadik, ahogy egyik kolléga írja, vizibiciklit kölcsönöz majd a Zselés a Lázárral, ha neki is kitelik a böcsülete...
Nessy
De ha már ipartelep, lehet kishajókat gyártani a gyerekeknek az esti fürdéshez! A "kikötőben" meg lehet meózni, nem e süllyed el. Ha nagyobb léptékben terveznek, akkor halászcsónak is szóba jöhet!
tulipan
@durbincs: : Há' téged meg, pechünkre, már megint előástak, a román,ploesti bányák legmélyéről, te rongy, bunkó narancsos seggnyaíló, elmeroggyant ballonkabát nyitogató, gyermekek réme, Félfarok?? Há' mé is nem hagytak ott nyugiban héderelni, te világ hülyéje, retkes, pisis, szaros, félvak, beszakadt agyú, paraszt? @Shikari: , @Veröcce21: , Pegero: és a @Csizmás Kond folyamatosan belecélozza a pisijét abba a mocskos POFÁZMÁNYODBA? s oda éppen jó helyre megy?ja s TE leszel ott is, az egyszarvú, vizibicikli táltos ? vagy csak inkább 1 felfújt amőba ?
simmering73
@durbincs: A kerékpárt, másként biciklinek írjuk, nem biciglinek te tajparaszt.
tulipan
@simmering73: A romániai "magyarban", talán g-vel??? :)
papa.49
Szerencsétlenség ezért vagy szargyártó !!!
papa.49
@durbincs: Megúsztatunk ott téged, és lesznek cápák is ))))))))))))))))
papa.49
@durbincs: Látom már mindjárt lájkolod is magad, az eszed hiánya teszi ezt is te majom, délutános vagy tehát vigyázz mert jön a kanyar seggfej )))))))))))))))))
Sámannus
Kút mérgezéshez jó egy lepukkant gyár is. Úgyis szarral üzletelnek,elvégre ők a foschtalicskák.
tudode
Na persze!
.
A jogÉSZ kormány bejáratain azért van ŐRSZOLGÁLAT, hogy be ne lopózzon a szakértelem!
papa.49
@durbincs: Új nincs, vagy elfogyott a SZÓKINCSED ???
Hogy te ki vagy én már tudom !!!
SAjnos nem tartalak érdemesnek arra, hogy ilyen NYOMORONCCAL foglalkozzak, tehát le vagy TÉRKÉPEZVE ))))))))))))))))))))
papa.49
@durbincs: Vedd elő amivel egyidős vagy és KÉNYEZTESD MAGAD ))))))))))))
tulipan
@durbincs: Há' téged meg, pechünkre, már megint előástak, a román,ploesti bányák legmélyéről, te rongy, bunkó narancsos seggnyaíló, elmeroggyant ballonkabát nyitogató, gyermekek réme, Félfarok?? Há' mé is nem hagytak ott nyugiban héderelni, te világ hülyéje, retkes, pisis, szaros, félvak, beszakadt agyú, paraszt? @Shikari: , @Veröcce21: , Pegero: és a @Csizmás Kond folyamatosan belecélozza a pisijét abba a mocskos POFÁZMÁNYODBA? s oda éppen jó helyre megy?ja s TE leszel ott is, az egyszarvú, vizibicikli táltos ? vagy csak inkább 1 felfújt amőba ? azért lehet is lehet a legpontosabban úgy jellemezni téged, hoyg te egy a legronyabb, silány narancsos seggnyaló emberféle?
Eladott Ország
@durbincs: tegnap, 19:49; Ócsa olyan sikertörténet, a drogos és alkoholista dajcstomi által milliárdokért vásárolt beléptetőrendszer, melyet azután ki kellett dobni.
verőce21
Ez egy kikötővel rendelkező telephely! Aminek minden működési engedélye megvan.
Nagy kincs az ilyesmi!
tulipan
@durbincs: Ploesiben te vagy a hires büzös, bányász csodabogáar
tulipan
@verőce21: HAHAHAHAHA! TE BAROM, HA előbb ráköltjük, az ehhez a szükséges miilliárdokat!!!1 Na persze nektek, húséges seggnyalók, az ilyen "semmiség", igazán nem számít!!!
verőce21
@tulipan: Korlátolt, ostoba ember vagy te ehhez!
tulipan
@verőce21: Te meg egy végletekig sötét és buta narancsos seggnyaló!
verőce21
@tulipan: Nem értékelem, ha egy ilyen kis 6%-os narancsos, maszopós sz@r senki pofázik!
tulipan
@verőce21: Tudod, igazából, engem, tök hidegen hagy, hogy egy ilyen, zsiragyú seggnyaló, hantaboy narancsnaik mit is hadovál össze!!!
tulipan
@durbincs: : Há' téged meg, pechünkre, már megint előástak, a román,ploesti bányák legmélyéről, te rongy, bunkó narancsos seggnyaíló, elmeroggyant ballonkabát nyitogató, gyermekek réme, Félfarok?? Há' mé is nem hagytak ott nyugiban héderelni, te világ hülyéje, retkes, pisis, szaros, félvak, beszakadt agyú, paraszt? @Shikari: , @Veröcce21: , Pegero: és a @Csizmás Kond folyamatosan belecélozza a pisijét abba a mocskos POFÁZMÁNYODBA? s oda éppen jó helyre megy? aztán a füleden szivárog ki?ja s TE leszel ott a bányában is, az egyszarvú, vízibicikli táltos ? vagy csak inkább 1 felfújt amőba ? azért lehet is és kell a legpontosabban úgy jellemezni téged, hogy te egy, a legronyabb, silány narancsos seggnyaló emberféle? aki folyamatosa hülyül és a hülyeség, Romániában, 1000 km-re innen, nem csordogál, hanem csak úgy dűl!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.