A közúti közlekedés biztonságát, folyamatosságát befolyásoló események, közlekedési hírek.

Ezeken az útszakaszokon kerülhet dugóba csütörtök reggel

Baleset történt az M7-es autópályán! Az országhatár felé a Letenye felé vezető oldalon a 206-os Nagykanizsa-kelet kihajtó előtt egy kis tehergépkocsi felborult. A sérült jármű és a mentéshez kivonult segítség a belső és a külső sávot foglalja el.

Erős a járműforgalom az M0-s autóút déli szektorán. Az M1-es autópálya felé vezető oldalon a 6-os főúti csomópontnál és Dunaharaszti térségében halad lassan a forgalom. Összességében 10-15 perces plusz menetidővel kell számolni. Az ellenkező oldalon, az M5-ös felé Nagytétény környékén araszolnak a járművek.

A reggeli csúcsidőben erős a forgalom a főváros irányába:

- az M3-as autópályán a hatvani, a bagi és a gödöllői szakaszon, valamint az M0-s autóúttól befelé,

- az M2-es autóúton Göd térségében,

- a 4-es főúton Monortól,

- a 31-esen Mendénél,

- és a Csepel sziget útjain.

Az M1-es autópályán, a Budapest felé vezető oldalon Óbarok térségében a 41-es és a 43-as km között, burkolatjavítási munkát végeznek a külső és a leálló sáv zárása mellett. A munkaterület mellett közel három km-en araszolnak a járművek. 10-15 perccel hosszabb menetidőre készüljenek.

* * *

A Dunakeszi-Gödöllő összekötő úton a Határ úti körforgalmat felújítják, ezért a Fóti úton jelzőlámpa szabályozza a váltakozó irányú forgalmat, várhatóan augusztus 22-ig. A körforgalom Határi úti ágát lezárták, a Repülőtéri útról pedig csak jobbra lehet fordulni, a város felé tartók az áruházi körforgalomban tudnak visszafordulni. Az M2-es autóút fölötti szakaszt pedig egyirányúsították, csak Fót felől Dunakeszi felé lehet rajta közlekedni. Dunakesziről Fótra pedig a Kossuth Lajos utcán keresztül lehet átjutni.

Az M15-ös autóúton,

- a 2-es km-nél lévő 1-es főúti csomópontban az M1-es felé vezető oldalon lezárták a le és felhajtó ágat. Kerülni az M1-es autópálya – Mosonmagyaróvári (160-as km) csomóponton keresztül lehet. Rajka felé vezető oldalon a le- és felhajtó ág megnyitásra került.

- a 14-es km-nél, a rajkai csomópontban az országhatár felé nem lehetséges a lehajtás. A terelőutat táblák jelzik. A felhajtóágat nem érinti a lezárás, ott 40 km/h-s sebességkorlátozás van érvényben. A másik oldalon, az M1-es autópálya irányába, az autóútra való felhajtás nem lehetséges, a lehajtóágon pedig 40 km/h-s sebességkorlátozásra kell számítani!

(Utinform)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.