Emlékeznek még milyen Fidesz-csámcsogást váltott ki, amikor felkerült a közösségi oldalra egy kép, amin Gyurcsány Ferenc tornacipőben találkozott Yossi Amrani izraeli nagykövettel? Akkor most figyeljenek a fanyalgó, a jó ízlésre különösen kényes cikkírók és megszólalók!

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Nagyon érzik a hely szellemét. Megnyugvással és büszkeséggel tölt el, hogy ilyen komoly diplomaták és politikusok képviselik hazámat az Európai Unióban.

d3knx7v8i1y46b.cloudfront.net/2018/06/orb%C3%A1nv4-730x487.jpeg
Commenter
Punk's not dood? Talán Punk's not dead...vagy a dood szóval Brüsszelre akart utalni ? Nagyon kúl akart lenni.Hány éves is? Csak nem maga dekorálta ki a kabátot a félig zagyva felirattal? Túl öltözte még tompika szakadtságát és a gazdája kisvakond nadrágját is. Felfüggesztve is vagány akar lenni. A szerkó illik egy Jonny Rotten vagy koncertre.Ennyire futja az EP képviselői fizetéséből? De nem csak emiatt a kabát miatt szégyen hogy ez a nő az EP alelnöke lehet.Ehhez képest a tornacipő elegáns.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.