A szokásos, Budapestre bevezető utakon tapasztalható lassulás is érzékelhető már.

Az Útinform péntek reggeli jelentése szerint a következő a helyzet az utakon:

- Erős a forgalom az M0-s autóút déli szektorán. Nagytétény és Dunaharaszti között több helyen kell szakaszos lassulásra, torlódásra számítani az M5-ös autópálya felé. Összességében 20-25 perces időveszteséggel kell számolni!

Útinform: Nagytétény és Dunaharaszti közt torlódások várják az autózókat

Fotó: Illusztráció/pixabay.com CCO

- Az M1-es autópályán a Budapest felé vezető oldalon, a 46-os km-nél egy trailer oldalára borult. A külső sávot lezárták, torlódásra készüljenek! Aki teheti a Tatabánya-óváros csomópontnál térjen át az 1-es főút felé és a bicskei csomópontnál térjen vissza az autópályára. 15-20 perccel több menetidővel kell számolni.

- Az M7-es autópályán, Budapest felé a 20-es km-nél felborult egy kisbusz. A külső és a leálló sávot lezárták, mellette két sávon halad a forgalom, de lelassult a közlekedés.

A reggeli csúcsidőszakban lassabb haladásra kell számítani a főváros felé többek között

- az M3-as autópályán az M0-s csomópontja után,

- az M2-es autóúton Göd térségében

- a 4-es főúton Monortól,

- a 31-esen Mendénél,

- és a Csepel sziget útjain.

Hétvégén megnyitják a szigetszentmiklósi lehajtót, hétfőtől viszont a halásztelki csomópontban lesz lezárás

Ezen a hétvégén, 2019. július 20.-án szombaton éjfélkor megnyitják az M0-s autóút M1-es autópálya felé vezető oldalán a 19-es jelű, Szigetszentmiklósi kijáratot, míg ugyanezen az oldalon, 2019. július 21-én vasárnap este megkezdik a munkálatokat a következő, halásztelki csomópont kihajtó ágán is, így azt hétfő reggeltől már nem használhatják az autósok. A kihajtási lehetőségek módosulása miatt terelőútvonalakat jelölnek ki, melyeket a kihelyezett sárga táblák jeleznek, eszerint Halásztelek csak a szigetszentmiklósi csomóponton keresztül közelíthető meg. Ez azért fontos, mert aki tovább halad, már csak a Budai oldalon visszafordulva érheti el úti célját.

A szigetszentmiklósi csomópont / csepeli pihenő az M1-es felé vezető oldalon lévő felhajtója továbbra is zárva marad. Lényeges, hogy aki betér a pihenőbe, csak a terelőúton tud visszatérni az M0-ra az M1-es autópálya felé.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.