Az index.hu egyik olvasója szerint szerint Orbán Viktor miniszterelnök Oroszországban, Szentpétervár mellett nyaral a családjával.

Putyin egyik legfontosabb kelet-európai barátja, Orbán Viktor Oroszországban nyaral

Azt írta, ma Orbán Viktor a családjával ellátogatott a Szentpétervár melletti kirándulóhelyre, Carszkoje Szelo, ami azt jelenti, cári falu. (Fun fact: Vlagyimir Putyin orosz elnök pénteken Szentpéterváron volt, és a fehérorosz elnökkel tárgyalt – jegyzi meg az index a 444.hu-ra hivatkozva.)

(index.hu)

MTI Fotó: Koszticsák Szilárd, archív

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A grazi magánklinikát is mindig nem hivatalos úton, magánemberkét veszi igénybe, itt nem az a baj, hogy elment, azzal lesz majd baj, ha vissza tud jönni. Gyanús. Ő lehet a közvetítő ügynök Salvini és Putyin között ezekben a nehéz időkben... Utazó nagykövet.Valamire készül a mangalica.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@tulipan: Sajnos amíg a bűnöző cigányt börtönbe nem zárják, illetve szabadlábon van, addig ez a beképzelt öntelt, mocsok szarik mindenre.
nezelodo
A francba, fel sem tűnt, hogy mostanság már, úgy tíz éve, nem ünneplik felállva és megtapsolva a parlamentben a kétharmados elsöprőék az oroszok Orbán általi kikergetésének ünnepnapját! Hú, ennyire nem adnak a fideszes fiúk a hagyományokra!?
A kopasz Kovács pedig lévén vastag bőr a képén, mert fideszes, amikor a sajtószabadságról és egyebekről oktatja ki a finn testvéreinket, elfelejtette, hogyan üldözte el Orbán pl a sajtónban érdekelt Sanoma nevű finn céget, a hirdetési piac megszerzése miatt, és lett belőle "Centrálmédia"? Nagy sikere lesz majd a dakotáknak a Finn elnökség alatt, alighanem.
evacica
Az nem baj, hogy elment, a baj az, hogy vissza jön! de szép lenne az élet nélküle!
tulipan
Bezzeg most nem meri ordibálni, narancsos Őkelme, hogy "Ruszkik kifelé!"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.