A nemzetközi kormányszóvivő szerint a finnek bort isznak és vizet prédikálnak.

(Forrás: hvg.hu)

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Gondba kerülhet a magyar kormány és vele az ország is, hiszen az EU soros elnöke – Románia – július elsejével átadja a stafétabotot Finnországnak. Ez már csak azért is jelenthet problémát Orbánéknak, mert az északi demokráciák arról híresek, hogy azok egyrészt valóban demokráciák, másrészt pedig működnek. Ez Orbán számára vélhetően teljességgel elképzelhetetlen, de nem is ez a lényeg, hanem az, hogy a finnek tervei között szerepel, hogy az uniós támogatások kifizetését a jogállamiság tiszteletbentartásához kötnék. Ez pedig, mint tudjuk, nem a Fidesz erőssége, hiszen jogállam ma Magyarországon már nincs, a köztársaság elnevezéssel együtt búcsút intettünk neki közösen. Egyben Desikerült Demokrata Zoltánról mellékelem a fotót: https://a.disquscdn.com/uploads/mediaembed/im...
https://uploads.disquscdn.com/images/e786b54f...
A kormányhír felszopó papagáj: https://uploads.disquscdn.com/images/3e773401...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
over
A Fideszben MINDENKI geci.
Ha csak pár geci volna köztük, azt még megértené az ember, dehogy MINDENKI geci, az már túl sok(k)!
over
A Fidesz egy gecimágnes.
Magyar gecik egyesüljetek - a Fideszben!
papa.49
@Commenter: Az osztrák kezelés az igaz, a vedelés szintén de tudod a cigány meg SZÍVÓS ))))))))))))))
Commenter
@papa.49: sok mindent kibírt, sokszor összerakták. De a szívóssága ellenére rombolja magát . Az nagyobb baj, hogy az országot is.
papa.49
@Commenter: Az hogy magával mit tesz engem PICIT SE ÉRDEKEL, de az, hogy AZ ORSZÁGOT VISSZAREPÍTI VAGY 50 ÉVET AZ IGEN !!!
Commenter
@papa.49: Többet mint 50 évet. És nehezebb lesz majd ledolgozni a hátrányt. Olyan jó 100 év. Még a konzervatív történész Lánczi András is azt írta hogy ez totál lejtmenet:
https://index.hu/mindekozben/poszt/2019/07/22...
Ezt a korszellemet az antalli politika szabadította ki a palackból. antall a huszadik században élt de gondolatvilága tizenkilencedik századba illő volt nem előre hanem hátrafelé mozdította az országot. Vajon mi lett volna ha (tudom hogy az ilyen mondatoknak kevés értelme van, de mégis) ha a taxisblokád alatt bebukik ténylegesen is az antall kormány? Mert elvben már akkor megbukott. Lehet hogy jött volna az akkor még liberális orbán és végül ugyanezzé vált volna?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.