Pokollá váltak az iskolai napjai a politikai életben tavaly december óta jelen lévő Nagy Blankának.

Nagy Blankát kiközösítették osztálytársai, két tanára közös tablón sem akart vele szerepelni
Fotó: Facebook/Demokratikus Koalíció

Nem elég, hogy a korménymédia folyamatos lejáratókampánya odáig fajult, hogy már a lábai közé is befotóztak, az iskolatársai és tanárainak egy része is elfordult tőle.

Nagy Blanka sorra nyeri a pereket a kormány által vezérelt médiumok ellen, de túlzás lenne azt mondani, hogy jól érzi magát a bőrében.

A diáklány az Átlátszónak adott interjújában azt mondta:

Számomra pokoli volt ez a mintegy 6 hónap. Reggel nem akartam iskolába menni. Ilyenkor mindig egy órával hamarabb keltem, hogy ezt kisírjam magamból. Az is felmerült, hogy inkább magántanuló leszek. Amint beértem a suliba, feltűnt körülöttem ez az idegtépő csend. Tulajdonképpen így telt az egész napom, a túlélésre játszottam, és a végét vártam.

A lány szerint magyarázatként azt kapta, hogy túl nagyképűvé vált a viselkedése.

Azt is elmondta, két tanára azt közölte korábban, hogy nem szeretne egy érettségi tablón szerepelni vele – végül erről a szándékukról letettek.

64 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gauntlet
Ugyanez a két tanár meg buzgón mutogatja majd az alacsony fizetését, igaz? (Videóban persze!)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Gauntlet
Ugyanez a két tanár meg buzgón mutogatja majd az alacsony fizetését, igaz? (Videóban persze!)
jesz
Sajnos nem szóltak neki, hogy nem szabad útszéli stílusban beszélni tömeg előtt, pláne szidalmazni a hatalmat.

Egy életre elkapálta magát. Az internet nem felejt. Bárhová jelentkezik, ezt egyből az orra alá dörgölik. Azok a politikusok, akik bíztatták, és tapsoltak neki, azok holnap már nem ismerik meg, nem is akarnak vele szóbaállni.

Évekig nem fogja érteni, hogy miért fagy meg a levegő, ahol megjelenik...még nem ismeri a politikai hatalom bosszútechnikáját.
mn50231
A diáktársak jól láthatóan és olvashatóan más véleményen vannak, mint a trágár kisasszony! Őbutasága pedig nem veszi észre, hogy mindenféle bohóc pártocskák pódiumi bokszzsáknak használják, vele mondatják ki azt, amit egy politikusnak nem illik vagy nem szabad. Minden esetre egyelőre a megnyert perek következtében jövedelmezőnek tűnik a dolog, de hosszú távon ez a saját jövőjét teheti tönkre. (úgy járhat mint a bohóc győzike lánya) Itt már a szülő felelőssége is felmerül.
tulipan
Ezek nagy BARMOK! Biztosan jókat nevetgélhet rajuk Banka, hiszen, bezzeg a Bayer nevű mocskos förmedvénnyel és hasonlókkal, ilyet nem mernének művelni!!
vacsi
" politikai életben tavaly december óta jelen lévő Nagy Blankának."
Ez a mocskos szájú ... van jelen a politikai életben?
Nessy
@vacsi: Lehet, hogy sok Bayer cikket olvasott, és átvette a stílusát?
Persze Bayer ügyes, mindig tudja kinek kell a talpát nyalni! Már Szabad Népes korában is nagyon ment neki. Most meg már az ordenáré cikkekért lovagkereszt jár neki! Pl.a prosti srácok sem mennek a szomszédba az "emelkedett irodalmi stílusért."
justhpeter
Blanka pottyantson az egészre. Menjen külföldre tanulni és már mindjárt nem lesz jelentősége ennek az ostobán belterjes hazai közéletnek.
Sámannus
Hiába a szar csak a nertagok szájából fogyasztható jóízűen. Nyami nyami nyomi.
Afra
@mn50231: Mit hadoválsz hablaty? Sorra az igazságot nyeri,nem tudtad,ostoba okostojás?
Aki Én
Okádék ez a rendszer. Ha valaki elmondja a véleményét a rezsim stílusában, akkor azt a jogállami demokrácia jegyében azok támadják leginkább, akik valójában a rendszer legnagyobb áldozatai.
Ennyi buta és tájékozatlan ember nélkül ez nem működhetne így.
Jozefina
Az osztálytársak és a tanárok nem jó lovon ülhetnek, vagy fordítva ülnek rajta!!!
Egy kislány nem tudja egyedül megváltoztatni a világot, ha körülötte idióták vannak!!??
Az egymás elleni uszítás és a gyülületkampány sikeresebben működik sajnos!!!
kokopelli
@Jozefina: ...miért változott volna az ország,az utolsó évszázad alatt! Milyen színű schegget nem nyalt még
az országvezetés? Lehet,hogy "ezek" is olyanok mint a kaméleon,amelyik a szinváltásával túlélni akar,nyelvét jól
tudhasználja,és a szemeivel az egész mezőnyt megfigyelés alatt tudja tartani?...hogy a kinézése ß@r,az nyóc!
namihami
A fideszes "" oktatási rendszer és oktatói"" által nevelt generáció és nevelőik fényes győzelme.
"" Az ifjúság a jövő záloga!"""----Ezek?!?!? Ezekkel a diákokkal lesz feltöltve az ország? Ez,ek a jövő értelmiségei?
Hogy is mondta a Hofi (örök csillag)::De jó, hogy ezt én már nem élem meg!
kulabombaafityiszre
@jesz: ma, 08:08
Persze,ha a saját műsorában beszél az 5-ös számu fideszes párttagkönyv tulajdonosa a
nézőknek útszéli stílusban,az rendben van,mert a hatalom embere.
Igaz nyalonc?
human
Szomorú látlelet ez a magyar közállapotról.
1. A lány magánemberként vett részt egy tüntetésen. Amit mondott magán emberként mondta.
2. Éppen ezért magyarázza már meg a két tanár, hogy miért nem lett volna hajlandó egy tablón szerepelni vele? A lány megsértette őket órán? Akkor érthető. Vagy esetleg kedves vezetőjüket, Orbánt sértette meg ezért? Akkor pont, hogy a tanárok vizsgáztak le, mert ez politikai döntés egy intézmény életében.
3. Az osztálytársak viselkedése gyanúm szerint irigység. Olyan ismertségre tett szert amit ebben a korban nehezen tolerálnak a népszerűségi versenybe belebetegedő diáklányok. Tisztelet a kivételnek. És Blankának inkább ezekkel a kivételekkel kellene foglalkoznia, akik a rosszban is mellette állnának.

A diáktársai viselkedése még érthető ebben a korban, de a tanároké? Felnőtt emberként nekik legalább tudniuk kellene külön választani politikai hovatartozásukat és szakmai munkájukat.
human
Felénk kampányolt már szórólapon úgy neves iskolán vezetőgárdája, hogy a szórólap tartalma kocsmai szintű mocskolódás volt. Nevük alatt oda írták melyik intézmény vezetőiként terjesztették a lejárató anyagot. Mégsem mondta a tanári közösség kormány kritikus részéből senki, hogy nem lesz hajlandó egy tablón szerepelni a nyíltan fideszes vezetéssel. Mert ők tudják, hogy hol a határ.
almalibre
Döbbenet, hogy a cikk írója még mindig azzal a hazugsággal próbál szimpátiát nyerni, hogy “már a lábai közé is befotóztak”, de ha valakit fejmagasság felett fotóznak és még mindig látszik a bugyija, az nem fogható a fotós rosszindulatára…
A többi általatok annyira zokon vett kesergéshez pedig annyit mondanék: amennyiben gyermeked, gyermekként éli életét, illik gyermekként bánni vele, de mikor ő úgy dönt, hogy felnőttesdit játszik, és te (liberális szülőként) támogatod döntésében, akkor kipukkasztottátok a gyermeket megillető védőbuborékot. Mikor pedig gyermeked forradalmárt játszva közszerepet vállal, kiteszi magát a sajtó – gusztustalan, elitélhető – de manapság elterjedt sárdobálásának. Ki mint veti ágyát…
Báyer tényleg mocskos szájú, de az ő általa nyilvánosan kiejtett összes durvaság nem ér fel eme “gyermek” szavaival, arról nem beszélve, hogy Báyer szavai mögött tartalom is van . Nyilván való, hogy Blanca egy hülye kis picsa, aki tüntetések szinpadain való trágárkodással próbálja kompenzálni frusztráltságát, aminek két oka lehet, vagy az hogy nincs olyan fiú aki rámászna, vagy az hogy, a családjából valaki, már egy ideje rá rámászik… A társadalmi szereplése indokolatlan, mivel még közvetlenül nincs kapcsolatban a hatásokkal, legkevésbé a túlórákkal (amik ellen szóltak akkoriban a tüntetések). Lehet a legjobbjobb tanuló, akkor sem értheti, mi folyt hazánkban az elmúlt 60-70 évben, így arra sincs rálátása, miért áll úgy az ország, ahogy áll. A rendszer váltás előtt nem élt, így nem tudja összehasonlítani az állapotokat, sőt még a Gyurcsány korszakról sem lehet reális képe, hisz akkoriban valószínüleg a játékbabája volt a legfontosabb számára, így azt sem érezheti, hogy az ország fejlődésben van, épp a FIDESZ-nek köszönhetően. A diktatúrákról - ami ellen kűzd - sincs sok fogalma, hisz akkor értené, hogy szabályokra, törvényekre a demokráciában is szükség van és épp ezek a szabályok biztosítják, hogy a kormány végezze dolgát, akár tetszik Blancának, akár nem, és ezek a...
almalibre
Folytatás: A diktatúrákról - ami ellen kűzd - sincs sok fogalma, hisz akkor értené, hogy szabályokra, törvényekre a demokráciában is szükség van és épp ezek a szabályok biztosítják, hogy a kormány végezze dolgát, akár tetszik Blancának, akár nem, és ezek a szabályok biztosítják a lehetőséget, hogy miután betöltötte a választójogi korhatárt, letegye a voksát egy új kormány mellet.
A kiközösítés természetes következménye az ő fantasztikus fellépésének. Ha bele gondoltok, a diákság mindig szimpatizál azokkal, akik a rendszer ellen hadakoznak, de még számukra is van ennek egy határa, amin ez a fruska jelentősen átlépett. A tabló egy olyan kirakat, amin a résztvevők büszkén állítanak emléket az előző éveknek, ez a büszkeség sérült Blanka jóvoltából. Nincs olyan tanár, aki szivesen dicsekedne azzal, hogy ezt a lányt tanította, ez olyan mint egy önéletrajzba beleírni az előző munkahelyi konfliktusokat, garancia arra, hogy ne alkalmazzanak…
görbetükör
Eszembe jut egy Baranyi vers idézet:
"...egy keresztre-szegzés
e megváltandó népnek szinte semmi:
ki néki szánta életét, legyen kész
naponta érte kínhalálba menni.'
Aki Én
@almalibre: Ennyi demagóg, antidemokratikus baromságot régen olvastam.
Csak néhány.
Nem a rosszul sikrült fotó a baj, hanem az, hogy közreadták és ahogy mellé féreg módon írtak. Azóta a ,,szerző" is belátta és bocsánatot kért, de ezzel ne foglalkozz, csak összezavar.
Ha ez az egész förmedvény amit ideraktál jogos lenne, akkor csak az a kérdés, mi a véleményed a lázadó fiatal orbánról?
Az már szinte mellékes, hogy a véleményed alapján sincs se szólásszabadság, se jogállam, se demokrácia.
Te többet kritizálsz és véleményezel, mint Blanka.
És nehogy már egy demokratikus jogállamban a tanár egy diákot a politikai nézetei miatt diszkrimináljon (amit te helyeselsz), mert az már diktatúra.
Összességében te igazolod, hogy Blankának totál igaza van.
tudode
Na emiatt baromkodhatnak a kivénhedt "fiatal" demokraták szinte minden szinten az ország testén szakbarbár módon a KÖZJOGI GÚNYÁJUKBÓL kikandiKÁZVA!
almalibre
@Aki Én: 1./ A cikk írója azt mondja: “már a lábai közé is befotóztak”
2./ Idézd légyszives azon soraimat, ahol azt írom, hogy Blankának nincs joga véleményt nyilvánítani! A “társadalmi szereplése indokolatlan” azt jelenti, hogy tudás nélkül se alapja, se értelme, sem tartalma… Az ő esetében a jogai gyakorlásának a helye a diákparlament lenne, amit esetleg képes lenne átlátni.
3./ A vélemény, a kritika valami alapján, valamiről szól. Most éppen nem azon ténykedek, hogy melegebb éghajlatra kűldjelek, hanem, hogy az általad írt sorokra reagáljak.
4./ A “lázadó fiatal orbánról” lehet beszélni, vagy akár rólad, vagy rólam, mert biztos vagyok benne, hogy a mai énünk nem mindennel ért egyet a 20 évessel. Ha ki tudsz keresni olyan felvételt, amin fiatal Orbán arra invitálja ellenlábasait hogy “basszák szájba magukat”, szívesen megnézem.
5./ A tanárok nem “politikai nézetei miatt diszkriminálnak”, hanem csak nem tudják felvállalni a közösséget egy olyan lánnyal, aki még a barátnői társaságában sem lehetne ennyire alpári, nem hogy nyilvánosan. Ez nem politika, hanem morál.
6./ Blankának biztos igaza van, de miben is?
kokopelli
@Aki Én: ..minnél többen próbálják a lányra tolni az egész "fideszß@rt",annál jobban süllyednek
bele! Nem így kellene pontokat szerezniök a "pajtavajdánál" ,mert ez olyan falkaszokás a négylá-
búaknál! A legjobb nyalonc a kedvenc No.1! Igaz,hogy a legß@rosabb nyelvvel,de láthatja a falka!
Macskaszem
@almalibre: Szerintem Blanka finom volt és nőies ehhez a aljas, képmutató, hitvány, szemét bandához képest. Nincs olyan trágár, obszcén kifejezés, ami túlzás lenne a mocskos, bűnöző, elnyomó rezsim jellemzésére.
Aki Én
@almalibre: Na, ez sem semmi. Mikor egy diáklány egy tüntetésen (aminek szükségessége csak bizonyos IQ alatt kérdéses) cseppet sem véletlenül a kormány és megmondó emberei stílusában beszél, az kiveri a biztosítékot, az nem politika, hanem morál...
Ha a kormány és párttagjai annál sokkal cifrábban fogalmaz, az rendeben van, azt fel lehet vállalni az a politika része...
Hát, nem semmi
Ez nem inkább a jól megszokott elfogultság, kettős mérce?
Dehogynem...
almalibre
@Aki Én: Van némi gondod a szövegértelmezésseddel…
“egy tüntetésen (aminek szükségessége csak bizonyos IQ alatt kérdéses)”
Én nem vontam kétségbe sem a tüntetések szükségességét, sem a résztvevőik IQ-ját. Blanka nem a “kormány és megmondó emberei stílusában” beszélt, hanem annál jóval durvábban.
Vannak közszereplők, mint Báyer, Puzsér, Dr. Csernus, stb., akik elsősorban rendhagyó stílulusuknak köszönhetik ismertségüket, de mindegyiküknek van tudása, szakmai múltja, amit - akár tetszik a szereplésük, akár nem -, el kell ismerni.
Blankának legfeljebb elképzelése van a múltról, a jelenről és az ő általa “megreformált” jövőröl, tudás nélkül nincs tartalom, a fellépésese így értéktelen. Ha nem lenne rendkíülien mocskos szája, nem zavarna senkit a tüntetése, nem beszélne senki róla, nem láthatnánk a bugyiját az újságokban, nem közösítették volna ki, és tanárainak sem lenne problémája a tablóval. Az inteligencia hiánya csak ott jelenik meg, hogy a panaszkadó lány, még mindig nem érti, hogy minden problémájának az okozója ő maga.
Desischado
A tanárok szégyellhetik magukat. Blanka csak az igazat mondta!
tulipan
@Pegero: Kedves Blanka !
Ne törődj vele, hisze egy ilyen sötét,a agyatlan, narancsnyik seggnyyaló, csak ilyesmiket képes leírni!!! Nevess nagyot! Ezeknek ez (lenne?) a HUMOR!
tulipan
@Pegero: Ledves Blanka!
Ha egy kicistodafigyeslz, akkor láthatod, hogy az említett Frans Timmermans, a szerencsátéen zsíragyú birka, narancsnyikok által, úgy "lesajnált", soknyelvű Hollandiából meg, olyan "felmosórongy" lett, hogy Ő éppen "csak" az Európai Bizottság jelenlegi alelnöke, a bel-és igazságügyi együttműködésért felelős biztosa lett.
tulipan
Milyen igazuk is van!!! Ezt az országot ezek a tök buta, gonosz kapzsi narancsosok ÉLHETETLENNÉ TETTÉK!!!
hvg.hu/gazdasag/20190724_Szazszamra_hagyjak_el_az_orszagot_az_orvosok?s=hk
tulipan
Na és? Számít az nekünk? Zavarjuk rendületlenül, továbbra is kifelé külföldre a DOLGOZNI KÉPES ÉS HAJLANDÓ zembereket! Itt már csak a bamba állatok maradnak!!!
www.agrarszektor.hu/agrarpenzek/358-milliard-eurotol-esik-el-a-regionk-a-munkaero-hianya-miatt.15549.html
tulipan
Na hiszen, ezeket a NARANCSOS TOLVAJ, HARAMIÁKAT, EZ TOTáL nem ÉRDEKLI, hiszen évekbe telik, mire ebből ítélet lesz!!
www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/eu-brusszel-per-kormany-stop-soros.688525.html
KisGenyo2
"Aki korpa közé keveredik, megeszik a disznók." :-(
reagens
Aki egy ország előtt trágárkodik, mégis mire számít?
Én se fotózkodnék vele, nehogy ezzel az iránnyal azonosítsanak.
Ami a lába közé befotózást illeti, fel kéne öltözni kislány, ha tudod, hogy szerepelni fogsz.
nemfideszes
@reagens: Ha egy ellenzéki trágárkodik azt "megkövezitek", ha Zsótika akkor kitüntetitek.
Ha egy ellenzéki rosszul választ ruhát az felháborító, de ha a közpénzen kitartott NER qurvák szándékosan pakolják ki amijük van, azzal semmi gond, mert az ugye olyan keresztényi...
Na elmész te is a 3.14csába a defektes moráloddal egyetemben...
reagens
@nemfideszes: Tudathasadásos állapotban van az ellenzék és az itt írogatók pedig főként. Az eldurvult, erőszakos politikai csatározásokat még ennek a lánynak sem kellett volna követni. A legnagyobb baj az, hogy ellenzéki módra nem tud mit mondani, érvelni, vagy alternatívát közölni, csak a trágárságban tud az előtte felszólalókra rálicitálni.
Épp úgy mint te is most!
Ismételgetitek azokat a paneleket, kifejezéseket, amiket pár ellenzéki újságíró és politikus kitalált. Olyan vadul és erőszakosan próbáltok fellépni, hogy minden normálist csak taszítani tud. Van persze pár tízezer, aki erre vevő, de ők nem képviselnek sem erőt, sem súlyt.
A választásokon sehol nem vagytok. Nincs egy ötletetek, egy frappáns, konstruktív gondolatotok. Nincsenek szavazóitok. A nagy arc van és a nagy hang. Manapság ezzel folyamatos vereséget kell elviselnetek.
Jó lenne, ha te és elvtársaid ezen elgondolkodnának. Van valami, akár apró is, ami önálló ellenzéki gondolat és érdemes lenne megvalósítani?
tulipan
@reagens: Szemétláda seggnyaló narancsnyik!!
nemfideszes
@reagens: Először is kérdezném, hogy a fidesznek milyen más mondanivalója is van, a sorosozáson, migránsozáson a hazaárulózáson, na és persze a bevándorláspárti dumán kívül? Na meg persze azon kívül, hogy "folytatjuk"?!
Ami meg az erőszakos fellépést illeti:
Kinek a hívei is támadtak aláírásgyűjtőkre, aktivistákra? Naponta támadnak meg külföldi turistákat vagy itt tanuló diákokat az orbáni gyűlöletkampánynak köszönhetően!
De kinek az első számú megmondó embere a keresztes lovag Zsótika?
"Magyarországon él 2,8 millió tisztességes magyar ember, akik a Fideszre szavaztak. A többi rohadt állat nyugodtan takarodhat innen a francba, még beléjük is rúgok kifelé menet, hogy minél messzebbre repüljenek. Szóval takarodó van picinyeim, ez már a mi országunk!”
„ha még egyszer ezek vagy ilyennek megjelennek a parlament épületében, és ott megzavarják a munkát, akkor úgy kell őket kivágni, mint a macskát szarni. Ha a taknyukon és a vérükön kell őket kirángatni, akkor a taknyukon és a vérükön.”

... és persze ez sem a keresztényi szeretetről szólt:
"Megtanultam, hogy amikor esélyed van megölni riválisodat, akkor nem gondolkozol, hanem megteszed”

A csuti geci és bandája, a kereszténységről prédikál, miközben folyamatosan lopnak, csalnak, hazudnak, gyűlölet kampányokat folytatnak. Egyenlőséget húznak maguk és a nemzet közé, miközben eladták az országot az oroszoknak, a munkavállalókat a multiknak, fideszes oligarcháknak, devizahiteleseket a bankoknak, az ország becsületét pedig a baltás gyilkos elengedésével, az elítélt bűnöző Gruevszki kiszöktetésével és befogadásával!
És még te ugatsz "tudathasadásos állapotról"?
nemfideszes
@reagens: Nincsenek szavazóink?!!! Faszikám a legutóbbi választásokon is többen szavaztak a fidesz ellen, mint mellette!
Hiába az adófizetők pénzén megvásárolt határon túliak szavazata, az ide buszoztatott magyarul sem beszélő ukrán, román szavazók, a kiló krumpliért megvásárolt roma szavazatok, a böske utalvánnyal megvásárolt nyugdíjas szavazatok, a megzsarolt, megfélemlített állami alkalmazottak és közmunkások. A megvett politizáló papokról, vagy a hazug pártpropagandává silányuló közmédiáról már nem is beszélve.
Elvtársaim pedig nincsenek, soha nem voltam se KISZ se párttag, se ügynök, se besúgó, ami ugye a fityesz prominens személyeiről már nem mondható el.
"Önálló ellenzéki gondolat?!" Hülye gyerek, ti még a jelmondatotokat is az idióta Trumptól nyúltátok le! Persze nem csoda, hisz a fideszéknél nem csak pénzt lopnak... loptok ti diploma munkát, tanulmányt, pályázatot, na és persze cégeket, részvényeket, mocskos zsarolással, fenyegetőzéssel. Nálatok csak a hűség és a seggnyalás számít, nem a tudás. Csak és kizárólag úgy történhet minden, ahogy azt a hatalommániás elmebeteg gazdátok elképzeli! Fingani se finghattok az engedélye nélkül, és még te pofázol önálló gondolkodásról? Hát ezen hagy röhögjek...
reagens
@nemfideszes: Úgy látom, nem akarsz megérteni.
Nem állok le vitázni arról, mi volt előbb, a tyúk, vagy a tojás.
Nem kell a Fideszre szavazni és nem kell minden megjegyzésre, cikkre ugrani! Itt senki nem első bálozó! Ha Bayer, úgy ír, ahogy ír, még Blankának nem kell mocskolódni. A kormányzati kommunikáció nem olyan vad, mint az ellenzék szócsövei! Ezt te is látod!
Ez a lány beszállt ebbe a trágárkodási versenybe. Nem kötelezték rá, ezt magától tette. Most itt a következménye.

Én arról szóltam, hogy az ellenzék nem tud semmit felmutatni konstruktívan. Tényleg. Mondj már valami kezdeményezést, amit az ellenzék talált ki és következetesen kiáll a népszerű és hasznos ötlete mellett! Az, hogy mindenben ellent mond, mindent lehúz, ha jó, ha nem, az nem jó politika.
Hol van az az olyan sokszor megkommunikált elégedetlen ember? Miért nem az utcán vannak tüntetni? Miért nem tömegesen szavaznak az ellenzékre?
Ennek csak egy oka van. A zsebükön keresztül fogták meg a dolgozó és pénzt kereső szavazókat. Több marad meg, mint a szocik és a liberálisok alatt és van infláció, de nincs folyamatos megszorítás. Ez elég ok arra, hogy ha nem is maradéktalanul elégedett mindenki velük, de nem akarják elzavarni őket.
Mit ajánl az ellenzék? Nem olvastam vagy hallottam tőlük még egy épkézláb programot. Mikor veszik már a fáradtságot és dolgoznak ki egyet?
reagens
@nemfideszes: Nincsenek szavazóitok. Ezt állítom. Az összes ellenzéki formáció kapott annyit, mint a Fidesz egymaga. Ez hol szavazó bázis?
Olvass már hozzá, hogy hány határon túli szavazott. Az nem fordítja meg az erőviszonyokat.
Megvett szavazatok: emlékszel még, amikor a szocik lisztet, tésztát osztottak? Szavazatért persze.
Ki megy utánad a szavazó fülkébe ellenőrizni, hogy kire ikszelsz?

Az elvtársakat úgy értettem, hogy szeretitek magatokat egységes ellenzéknek feltüntetni, de ezer apró, kis pártocskából álltok. A közös pont bennük a Fidesz leváltása.

Kampányoljatok a politikusaitok, pártotok és a szimpatikus, függetlennek nevezettek mellett. Itt van az internet, elmondhatjátok az egész világnak, mennyivel jobbak, becsületesebbek és ügyesebbek vagytok. A kérdés csak annyi, kik hiszik ezt el? A morgás helyett miért nem kampányolsz?
nemfideszes
@reagens: "A kormányzati kommunikáció nem olyan vad, mint az ellenzék szócsövei!" ... mindezt röhögés nélkül sikerült leírnod?!
Nekik csak "kulturáltan" kell kijelölni ki az aktuális ellenséget, Gyurcsány, Soros, Brüsszel, civilek stb. a piszkos munkát elvégzik helyettük a Zsóti, Bencsik, Huth és G. Fodor féle szar alakok.

"Több marad meg, mint a szocik és a liberálisok alatt és van infláció, de nincs folyamatos megszorítás."
A 30 új adó, a 3000 milliárdos megszorítás, a több mint 800 milliárdos Matolcsy csomagokkal, mi a f@sz ha nem megszorítás?! A szocik alatt 300 forint volt a benzin 120 dolláros világpiaci ár mellett, most meg 400 forint felett 75 dolláros piaci ár mellett! Az egész világot érintő válság idején a szocik alatt 185 forint volt egy svájci frank, most mennyi is 285?!
A rezsi csak 10%-ot csökkent 2010 előtthöz képest, miközben a gáz világpiaci ára 60%-al! A 27%-os áfáról vagy a lenyúlt MANYUP vagyonról már nem is beszélve... és hogy mért szavaznak mégis ennyien a fideszre, mert a populizmus és a gyűlölet beszéd, na meg persze mások hibáztatása mindig is népszerű volt az iskolázatlan, tájékozatlan rétegek esetében. nem véletlen, hogy a csuti geciék legnagyobb ellensége az értelmiség... meg is tesznek mindent az elűzésükre, ellehetetlenítésükre. A már említett kilóra megvásárolt szavazatokról, és megfélemlített szavazókról nem is beszélve. Csuti geci pont a saját híveit nézi leginkább hülyének. Persze nem csoda ilyen szavazók esetében:
www.youtube.com/watch?v=Y4FAjmyQDY4
nemfideszes
@reagens: "Mondj már valami kezdeményezést, amit az ellenzék talált ki és következetesen kiáll a népszerű és hasznos ötlete mellett!

A jogállamiság és a demokrácia visszaállítása... mondjuk ezek számotokra persze ismeretlen fogalmak.

"Az, hogy mindenben ellent mond, mindent lehúz, ha jó, ha nem, az nem jó politika."
... aztán mondd csak a fidesz mi a f@szt csinált 2002 és 2010 között. Folyamatosan bizottsági üléseket hívtak össze, népszavazásokat írattak ki, most minden ilyen kezdeményezést helyből lesöpörnek, még a saját korábban benyújtott törvény javaslataikat is leszavazzák, ha azt most egy ellenzéki nyújtja be!

"Nem olvastam vagy hallottam tőlük még egy épkézláb programot."

A fidesszel ellentétben bármelyik párt honlapján olvasható a programjuk.
reagens
@nemfideszes: Jogállamiság? Demokrácia? Mik ezek a semmit mondó lózungok? Hol mérik konkrétan a demokrácia mértékét? Van olyan jó, mint a proletár internacionalizmus.
Konkrétumra lettem volna kíváncsi.

Úgy tudom a Parlament hozza a törvényeket és bíráskodás folyik. Akkor milyen jogállamiságot hiányolsz? Hozzanak olyan törvényt, ami neked tetszik?
A gazdasággal eddig elégedett volt a társadalom. Jó, te nem! Nőtt az életszínvonal, több pénzünk maradt. Ezt nem lehet lózungokkal felülírni és mellébeszélni.
nemfideszes
@reagens: A hátáron túliak megvásárolt szavazata nem fordítja meg az erőviszonyokat, csak éppen 2/3-ot biztosít a parlamentben a fityesznek, miközben a szavazók még 1/3-a sem szavazott rájuk. Köszönhető mindez a fidesz által átírt választási törvénynek, no és a sok tudatlan romának, a nem létező migránsoktól rettegő egyszerű parasztnak. Kíváncsi lennék, hogy mekkora lenne a fityesz szavazótábora, ha a közmédia nem csak a hazug propagandát és migránsozást nyomná reggeltől estig, hanem valódi híreket, mondjuk a fideszes korrupciókról... vagy éppen a vidékiek többségének megélhetése nem a helyi Simonka és Mengyi féle alakoktól függne...

"elmondhatjátok az egész világnak, mennyivel jobbak, becsületesebbek és ügyesebbek vagytok"

Nem kell elmondani, az értelmes emberek tudják, az olyan hülyékkel, és jellemtelen alakokkal mint te, aki lehet, hogy csak a szaros 60 ezerért írogat itt, meg úgy se lehet mit kezdeni...
reagens
@nemfideszes: Nem a személyem a téma, de beszélgethetünk rólam vagy rólad is.
A határon túliakat megvették? Itthon is a többséget megvették? Olvasod ze magad?
Ha mindenki tudja mily príma gyerekek vagytok miért porol mindig el a fidesz?
Tudom. Mindenkit meg ettem, csaltak, ellopták a szavazatokat...
Ez érvnek siralmas. Gyakorlatilag mellé beszélsz és a lózungokat isméteĺed.
reagens
@csak úgy...: Azt képzelsz, amit akarsz!
tulipan
@Aki Én: Lásd Bayer ZSOZSÓ, mai rendszerhűen "elegáns" megnyilatkozását! :(
csak úgy....
@tulipan: szerintem @Durbincs:egy még szánalmasabb kategoria...
reagens
@csak úgy...: @tulipan: Szóval gondolkodással próbálkoztok? Eddig nem meggyőző.
csak úgy....
@reagens: ne erölködj tibim,még a végén sérvet kapsz...
reagens
@almalibre: Azt hiszem hasonlóan látjuk. Blanka nulla tudással, tapasztalat és értelem nélkül tele mocskos szájjal szidta azokat, akikről semmit nem tud. Egy ordenáré, ostoba kis hülye, aki elismerésre vágyik.
Nessy
@durbincs: Mamma mia! Régebbi hozzászólást nem találtál, amire reagálhatsz?
Nessy
@durbincs: Idefigyelj Durbincs! Soha nem sértegettelek, nem voltam veled goromba, nem kezeltelek hülyének! Ha erre ilyen válaszaid vannak, akkor kérlek felejts el hozzá szólni bármely kommentemhez! És ha tudod mi az, szégyelld el magad! Ende!
tulipan
Genya @durbincs: : Há' téged meg, te sötét bunkó, pechünkre, már megint előástak/kapírgáltak az 1000 km-re innen levő Ókádiában levő, román,ploesti bányáid legmélyéről, te rongy, senkiházi, narancsos seggnyaldosó, elmeroggyant, ballonkabát nyitogató, gyermekek réme, Félfarok?? Há' mé is nem hagytak ott nyugiban héderelni, te világ hülyéje, retkes, pisis, szaros, félvak, beszakadt agyú, paraszt? téged a pisi még scak nem is is okosít kár, mert hiszen van benne részed bőven a haveroktól? @Shikari: , @Veröcce21: , @Pegero: és persze még a @Csizmás Kond: is, folyamatosan belecélozza a pisijét abba a mocskos POFÁZMÁNYODBA? s oda éppen a jó helyre megy? aztán a füleden szivárog ki?ja s TE leszel ott a bányában is, az egyszarvú, vízibicikli táltos ? vagy csak inkább 1 felfújt amőba félfarka? azért lehet is és kell a legpontosabban úgy jellemezni téged, hogy te egy, a legronyabb, silány,senkiházi, narancsos seggnyaló emberféle? aki folyamatosa hülyül és a hülyeséged, Romániában, 1000 km-re innen csak úgy dűl? folyamatosa hülyülsz ,mint csak 1 kőlator .a szökőkútban ? .csak egy szál magad, a kertben hátul ? te Bunyevác 2 osztályos, bunkó amőba-farok!! S világ minden bűne, már, úgyis rajtad van, akkora sötét, egy pedofll, romány, széthasadt agyú, VADBAROM vagy, no meg egy valódi román ákkcentusos kényszervizelő ganyé, és egy gané, az mindenhol egyformán ganyé! Te vagy ugyi a @csizmás kond: suttyó gumikrapekja??a sexuális ragadozó ?egy szerencsétlen 30IQ-s, romány bányapocok, faszkalap vagy, ugyi? Téged aztán, ugysem érdemes "okosítani"!! Úgyis, csak egy súlyos vesebajos vagy, ennyi vizelettel!
tulipan
@Nessy: Ezeknek a bunkó narancsos seggnyalóknak mondhatsz báremit, nem ÉRTRIK
tulipan
@durbincs: Genya @durbincs: : Há' téged meg, te sötét bunkó, pechünkre, már megint előástak/kapírgáltak az 1000 km-re innen levő Ókádiában levő, román,ploesti bányáid legmélyéről, te rongy, senkiházi, narancsos seggnyaldosó, elmeroggyant, ballonkabát nyitogató, gyermekek réme, Félfarok?? Há' mé is nem hagytak ott nyugiban héderelni, te világ hülyéje, retkes, pisis, szaros, félvak, beszakadt agyú, paraszt? téged a pisi még scak nem is is okosít kár, mert hiszen van benne részed bőven a haveroktól? @Shikari: , @Veröcce21: , @Pegero: és persze még a @Csizmás Kond: is, folyamatosan belecélozza a pisijét abba a mocskos POFÁZMÁNYODBA? s oda éppen a jó helyre megy? aztán a füleden szivárog ki?ja s TE leszel ott a bányában is, az egyszarvú, vízibicikli táltos ? vagy csak inkább 1 felfújt amőba félfarka? azért lehet is és kell a legpontosabban úgy jellemezni téged, hogy te egy, a legronyabb, silány,senkiházi, narancsos seggnyaló emberféle? aki folyamatosa hülyül és a hülyeséged, Romániában, 1000 km-re innen csak úgy dűl? folyamatosa hülyülsz ,mint csak 1 kőlator .a szökőkútban ? .csak egy szál magad, a kertben hátul ? te Bunyevác 2 osztályos, bunkó amőba-farok!! S világ minden bűne, már, úgyis rajtad van, akkora sötét, egy pedofll, romány, széthasadt agyú, VADBAROM vagy, no meg egy valódi román ákkcentusos kényszervizelő ganyé, és egy gané, az mindenhol egyformán ganyé! Te vagy ugyi a @csizmás kond: suttyó gumikrapekja??a sexuális ragadozó ?egy szerencsétlen 30IQ-s, romány bányapocok, faszkalap vagy, ugyi? Téged aztán, ugysem érdemes "okosítani"!! Úgyis, csak egy súlyos vesebajos vagy, ennyi vizelettel!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.