Arató László úgy véli, kár, hogy Háy János rengeteg munkáját és népszerűségét, a kiadó pedig pénzét és tekintélyét fecsérelte a Kik vagytok ti? című könyvre. Hosszú Facebook-bejegyzésben fejtegeti Arató László, a Magyartanárok Egyesületének elnöke, miért is problémás Háy János Kik vagytok ti? című irodalomtörténeti kötete.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Na így tényleg csak ártalmas lehet

A hvg.hu számol be a Magyartanárok Egyesületének elnöke ámok-futásáról

Az indítatás „Szeretnék magyarázatot adni arra, hogy különböző elmarasztaló kritikák megosztása és azokhoz fűzött megjegyzések révén miért is folytatok egyfajta ellenpropagandát a Kik vagytok ti? című irodalomtörténet ellen.”. Na és hogy „Arató szerint a könyvnek olyan híre van, hogy jó eséllyel sok pedagógushoz és diákhoz is eljut, és befolyásolja majd az irodalomértést és irodalomtanítást. Szerintem pedig ez a befolyás ártalmas arra nézve, ami fontos nekem, amire az életemet tettem fel.”!
Na és mit gondúsz Wazze mi az amiben Aratónak „negyvenévnyi küzdelem van”??
Igen eltaláltad, szembe megy a legfontosabbal: „mai nemzeti alaptanterv és érettségi szabályzat erősen hanyagolja az életrajzot”!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.