A statisztika alapján meglepő, melyik megyében történt a legtöbb betörés az év első felében, de a fővárosi kerületek közül sem az áll a dobogó élén, amelyikre elsőre gondolnánk. A statisztikát a fél év alatt történt betörések 100 ezer lakosra jutó száma alapján határozták meg.

Rendőrségi információk alapján a Pénzcentrum oldala térképre vitte Magyarország utolsó fél évének betörési statisztikáit.

Ezek alapján Magyarországon

a legveszélyesebb Heves megye, ahol 39 betörés jut 100 ezer emberre fél év alatt. Hevest nem sokkal lemaradva pedig Borsod-Abaúj-Zemplén és Jász-Nagykun-Szolnok megye követi egyaránt 33 betöréssel. A harmadik helyen pedig Baranya megye áll 29 betöréssel.

Itt a nagy betörés-térkép

Míg a felmérés alapján a legbiztonságosabb Vas megye lett csupán öt betöréssel1 00 ezer emberre. Azonban

Csongrád és Komárom-Esztergom megye sem áll rosszul, ott egyaránt 6 betörést regisztráltak. Majd pedig a harmadik legbiztonságosabb megyének Veszprém bizonyult 7 betöréssel.

Ugyanezt a felmérést elvégezték csupán a fővárosra nézve is, ugyanazzal a módszerrel csak itt nem megyékre, hanem a kerületekre lebontva.

A legveszélyesebb kerület az 5. kerület lett, ahol 77 betörés jut 100 ezer emberre fél év alatt. Ezt követi a 11. kerület 48 betöréssel, majd a harmadik helyen a 7. kerület áll 44 betöréssel. Ezzel szemben a legbiztonságosabbnak a 15. kerület bizonyult 3 betöréssel, majd a 20. kerület 9 betöréssel. A harmadik helyen végzett a 4. és 12. kerület egyaránt 10 betöréssel.

Cikk- és címlapkép: Pixabay

(penzcentrum.hu)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

laja70
Ezek az állítások hamisak. Pintér két hét alatt rendet tett, azóta bűn mentes az ország!!! Hahahahahaha!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.