Persze, hogy halott, 36 fokos műtőben nehéz túlélni.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
"A tényleges magyar állam az a műtő, amelyben jeges ruhával hűtik a gyerekeket életmentő operáció közben, mert a kormány képtelen kilenc év után biztosítani a működés minimális feltételeit azokban az intézményeiben, amelyeken kint lobog a nemzeti zászló.

Amire lehet azt mondani, hogy ez a társaság alkalmatlan, nem elég tehetséges az állam igazgatásához, és ezzel nehéz volna őszintén vitatkozni. Az alkalmatlanság azonban nem bűn. Lopni viszont az."
És így lesz majd igaz Gomperz korábbi cikke a "Vánszorgunk a forradalomba című." Ha megérjük. Ha még élünk és lesz erőnk ellenük.
Jozefina
Talán valaki hozzáértőnek fel kellene jelenteni az adott korház vezetőjét, hogy nem biztosítja a megfelelő feltételeket!!! Azután lehet feljebb göngyölíteni a felelősség megállapítását egészen a hal fejéig!!! Hiszen fejétől bűzlik a hal!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.