Egy hete van arra, hogy kiköltözzön a lakásból.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Levendula
Ugye, ez nem igaz? Ugye, ilyen nem létezhet Magyarországon? Mondja már valaki, hogy ez az egész egy rossz vicc!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Na itt látható a ,,család barát,, ország vezetőinek hozzáállása a történtekhez !!!
tudode
"Ez "is", és még ki tudja milyen rémtörténet előfordulhat egy KÖVETKEZMÉNY NÉLKÜLI olyan országban, amely jogilag nem is létezik, azzal együtt, hogy aki a fel is út, le is út paasszát szelet fújja, belefulladnak a törvényesítetten elsíbolt lóvéba:
.
Lássuk csak:
.
g7.hu/kozelet/20180605/harom-ev-alatt-harommilliard-forintot-vett-ki-cegeibol-az-orban-csalad/
.
De ez csak a JÉGHEGY csúcsa!
Eladott Ország
Az erkölcsi győzelem a tiétek lesz! Kenjétek a hajatokra .Drága honfitársaim, Erzsébet-utalványosok, megmentett devizahitelesek, migránshordáktól megvédett fociszurkolók! Testvéreim az Unió elleni harcban!Barátaim! Figyeljetek rám, nézzetek mélyen a zavaros szemembe! Ilyen kormánya soha nem volt és soha nem is lesz ennek a vihartépte, ezer irányból támadott, fokhagymás lángosba tekert országnak. Ez a kormány családbarát. Gondoljatok csak a Tiborcz, Mészáros, Orbán, Rogán, Szijjártó, L. Simon, Garancsi, Simicska, Pintér, Matolcsy, Schmitt, Shmidt, Deutsch, Farkas családra! Hát nem kurvajól élünk? De! Visszafizettük a devizahitelt jó áron. Senkit nem hagytunk az út szélén. Meg lehet élni havi 47 500 forintból. Ingyen zabálnak a kölykeitek az iskolában. Ingyen kapják a tankönyveket. Rezsicsökkentés! Rezsicsökkentés! Rezsicsökkentés! Harcosok! Katonák! Forradalmárok! Ez a harc lesz a végső! Ha megint kormányra kerülünk, vagyis maradunk, eltöröljük a francba a választásokat. Mert – figyelj, paraszt! – nem demokratikus! Bizonyhétszentség! Mi felépítjük a saját demokráciánkat. Itt az lesz, amit én mondok, ha mind beledöglötök, akkor is.Tündérország ez, sikertörténet és mindenki minket csodál, minket irigyel. Tündérország a Makovecz-stílusú kazánházzal, a fűtött gyeppel, milliárdokért feldíszített miniszterelnöki irodával, közpénzből fizetett propagandával, külföldre talicskázott pénzekkel, óvodáskorú villatulajdonosokkal, félanalfabéta milliárdosokkal, helikopteren röpködő politikusokkal, jó pénzért adott letelepedési kötvényekkel, szétrabolt termőföldekkel, szétmutyizott, lerabolt országgal. Sikertörténet az országból elüldözött, gondolkodásra és kritikára hajlamos tömegekkel, az itt maradó, de megfélemlített, lefizetett, lejáratott, földbe taposott egykori kritikusokkal, a végletekig lebutított, egymás ellen fordított, rettegő társadalommal. Már csak egy közös erőfeszítésre van szükség és soha, soha többé nem kell aggódni, örökre bebetonozom a hatalmamat.
Csizmás Kond
...minden ott kezdődött hogy...a balesetet szenvedett nőt legelőször az ügyvédei vezették félre, mert úgy kért kártérítést, hogy az a munkaadónak kedvezzen stb...
Eladott Ország
@Csizmás Kond: A már régen nem 10 milliós Magyarországon nagyságrendekkel többen halnak meg évente a fidesz-kormány intézkedéseinek köszönhetően, mint az 500 milliós Európában több év alatt terrorcselekmények miatt. Nincs az az ocsmány propaganda, amitől leégne a bőr a pofájukról, mert nincs az a terrorista, aki akkora kárt tehetne bármikor ebben az országban, mint a fidesz az elmúlt kilenc évben. Tudta? A fidesz-kormány regnálása óta:
-az egykulcsos adóval eltörölték a gazdagok magasabb adókulcsát, évi 400 milliárdot hagyva a tehetősek zsebében, egyúttal 400 milliárdos lyukat vágva a költségvetésben.
-Magyarország a 4 millió szegény (létminimum alatt élő) országa lett, akik közül egymillióan munkával keresnek kevesebbet, mint a létminimum; csaknem minden tizedik ember, akinek ma Magyarországon van legális munkából származó jövedelme, éhbérért dolgozik.
-Európában példátlan módon több száz milliárd forint veszítette el közpénz-jellegét, az ország nemzeti bankja családi vállalkozásként funkcionál.
-a pár száz forintos rezsicsökkentés, illetve az energiaszolgáltatók megleckéztetése és az államosítás azt eredményezte, hogy a hasznot korábban csak visszafogottan „talicskázó” multik a barátságtalanná váló közegben a számviteli kiskapuk révén nyakló nélkül kezdték el kilapátolni a cégekből a vagyont, egyszersmind töredékére csökkentve a beruházásokat.
-a magyarországi beruházások 90%-a uniós támogatással valósul meg, a túlárazott közbeszerzések következetesen ugyanazokat a kormányközeli csoportokat hozzák helyzetbe, miközben a korrupció ellenes harcra fordított uniós pénzeket is lenyúlták.
-Magyarországról még kétmillió ember akar elmenekülni az Orbán maffia elől !
Levendula
Ugye, ez nem igaz? Ugye, ilyen nem létezhet Magyarországon? Mondja már valaki, hogy ez az egész egy rossz vicc!!!
Nessy
A fene nagy családbarátság a hitelbe születendő gyermekekig tart! Ezekkel a hitelekkel jobban röghöz kötik a fiatalokat, mint bármilyen törvénnyel. Aki meg bajba kerül, annak "jó egészséget" kíván O.V.
Nos, én "jó állami, közkórházi egészségügyi ellátást" kívánok pártunknak és kormányunknak!
Csizmás Kond
@Eladott Ország: Sajnálatos módon mindenki civilizált és fejlett egyénnek képzeli magát de jótányit sem hajlandó fejlődni a korral és haladni a jelennel.
Sajnos, hogy leginkább az ilyen kegyetlen valóságokban jut napvilágra az az emberi betompultság, hogy mindenki csak a jelennel és a legjobb ajánlattal törődik...ez a nő is így járt...és lehet ezt bármire fogni de ezt politikai szintre vinni csak a nagyon elvetemült képes.
DURBINOS
@Csizmás Kond: Mi az a "jótányi" ? Van esetleg "rossztányi" is?
Figyelj bocskoros macska! Ha meglesz a 8 általánosod, akkor írogass ide!
reagens
Biztos nem a baleset miatt teszik ki. Hol a kártérítése? A rokkant nyugdíja? Valami nagyon nem világos itt.
vacsi
@Nessy: A családbarátság addig tart, míg a hitelre rábeszélik. Utána el lehet venni a lakását, ha valami közbejön...
görbetükör
Ahol segítségre szorul valaki, ott még nagyobbat rúgnak rajta.
Illibsikereszténydemokrata országban ez van. :(
Nessy
@reagens: ha elolvasod a cikket, világos lesz. Akinek csak az egyik karja hiányzik, az nem súlyosan mozgásszervi fogyatékos. ha mind a két karja hiányozna, kapná a 33 ezer forintos támogatást. Jelenleg 50 ezer forint a fizetése amiből vonják a tartozását. miután áron alul árverezték el a lakást. Most lehet, hogy megkapja, de csak egy évre. Hátha kinő a karja!
csak úgy....
@reagens: a baleset 2015 ben történt, azóta munkaképtelen! eteti ,öltözteti a gyerekeit,fizette a rezsit ,gondolom a törlesztéseket is míg futotta rá...,most kibaxikálja gyarekestö a lakásából a bak ,természetesen a "család barát kormány" segedelmével!
szerinted,hol lehet az a kártérítési összeg? privát röpcsivel mehetett meccsre a szerencsétlen?
reagens
@Nessy: Nem ismerem a rokkantosítást de ez tényleg felháborító. Amire céloztam az a kártérítés. Az hol van? Minimum egy lakás árának kellene lenni.
reagens
@csak úgy...: Ez egy egyéni tragédia és igazából nem tudom, miért nincs komoly kártérítése. Ezt nem a családbarát kormánynak kell megoldani. Ez egyedi eset. Önkormányzat például nem segítette? Gondolok ingyenes lakásra.
csak úgy....
@reagens: tibi,hiszen te is rokkantosítva vagy a kelekótya pszichéddel! :)
te,mint minden fideszes ,-csak a szenvedö alanyokban keresgélitek a hibást a sorsuk miatt és nem,ebben az okádni való orbánrendszerben!
reagens
@csak úgy...: Béla! Ha szeretnéd, beszélgethetünk így is. Kezdem megszokni Béla!
csak úgy....
@reagens:ha méltóztatnál néha észhez térni,tibim...,szerintem akkor sem érdemes veled "beszélgetni" ,mert játszod a fideszes védöügyvéd szerepet...
különben, béla a körösztanyád.
reagens
@csak úgy...: Béla! Nem szép tőled, hogy ennyire elutasító vagy. Nagyon bélás vagy a megnyilatkozásaidban. Mardsz te Béla!
Borsodi
Mivel,hogy Magyarországon történt mért ne lenne igaz,csak a külhoniaknak segít a kormány,itthon a nőt és családját leszarja a háza meg még jól jöhet.@Levendula: Főleg ilyenek léteznek Magyarországon.
csak úgy....
@Borsodi: Így igaz! Ha erdélyi lenne a Hölgy vagy ukrán ,még a nagyobb lakást is fizetnék nekik,de a magyarországi magyarok a fidesznek nem fontosak.
Valaki tudja,hogy miért ?...mert én nem értem!
csak úgy....
@reagens: mint említettem, talán a körösztanyud a béjla és ott keversz valamit,shikari tibi.
kereső
@reagens: 15:49 egy kicsit itt bővebben.Valószinűleg a kártéritési per még folyik, és közben kiderült az is ,hogy a tisztességes magyar vállalkozó- munkáltató feketén foglazkoztatta a hölgyet. Ennyike.
www.startlap.hu/kiemelt-hirek/beata-karjat-letepte-a-tesztagep-orvosi-vizsgalat-nelkul-vontak-meg-fogyatekossagi-tamogatasat/
papa.49
@kereső: Tegyük hozzá az a gép ALKALMATLAN VOLT ARRA, HOGY AZZAL BÁRKI DOLGOZZON !!!
Innen egy normális országban már egyenes útja lett volna a kártérítésnek, és vállalkozó élete végéig ÉLETJÁRADÉKOT LENNE KÖTELES FIZETNI !!!
De mivel nertárs, elbagatellizálták a balesetet, a vállalkozó még olyat is mondott ,,direkt nyúlt a gépbe,, !!!
reagens
@kereső: Nagyon remélem, hogy ez a felelőtlen vállalkozó a teljes vagyonával fele és az áldozat méltó kárpótlást kap. Állítom, az önkormányzatnak is lehetne annyi szociális érzékenysége, hogy segít.
csak úgy....
@kereső: Oszt bele is lehet szarikálni,abba az igazságszolgáltatásba,mikor a károsultnak 4 év után csak a kilakoltatás jut vagy maradt.
csak úgy....
@reagens: igazad van tibi! az böven elég ha te hisztizel...(bukott shikari)
Jozefina
Talán a hitelező bank, a végrehajtó és orbán, felelős mindezért!!!
kereső
@reagens: ez a vállalkozó a saját!! vagyonával nem felel, csak a cégében levő üzletrésze erejéig. A cég felel- kérdés, hogy négy év után van-e a cégnek vagyona, ami futja a kártéritést- ha megitélik. Élek a gyanúval, hogy nincs- megoldotta a "tisztességes vállakozónk" okosba. A követeléskezelőt sem értem, mert miért nem foglalta le a kártérités összegéből a tartozás összegét- szerintem azóta véget ért volna a per, és mindenki jól járt volna. Kivéve talán a vállalkozót,mert nem tudta volna elhúzni a pert, és esetlegesen kiüriteni a céget.
reagens
@csak úgy...: Béla! Örömlány vagy rúdtáncos nem vagyok véletlenül? Ha már ennyire foglalkoztat a személyem? Csak sikari? Teknőc sem vagyok Bélám?
reagens
@kereső: Tudom mivel felel a vállalkozó de reménykedtem.
csak úgy....
@kereső: Minden cégnek kötelezö módon, biztosítást kell kötnie az esetleges munkahelyi balesetekre a dolgozói részére! Soprontól nyugatra,ez így müködik..
papa.49
@csak úgy...: Ott lehet itthon meg be se jelentik a melóst !!!
Eladott Ország
@papa.49: tegnap, 23:38; Vagy néhány tízezer forinttal próbálják rávenni, hogy nem üzemi baleset történt.
kereső
@csak úgy...: 20:02, a Lajtán túl már kapitalizmus van néhány száz éve, ottan a "gaz munkáltató" már tudja, hogy akkor hatékony a termelés, ha a munkavállaló elégedett, viszonylagosan jól él- fizetéséből nem csak" egyszerű újratermelésre" futja. / az a "kommunista" Marx, meg az Ő Tőkéje/. A Lajtától keletre 30 évvel ezelőtt kezdődött meg az "eredeti tőkefelhalmozás" időszaka., annak minden hátulütőjével egyetemben.Sajnos a gazdasági kormányzat dilettáns módon elengedte a szabadrablást, mindenki vállakozhatott- most sincsen másként- és képtelen volt megfékezni , hogy a vállalkozók ne éljenek vissza tőke erőfölényükkel a kiszolgáltatott munkavállalóval szemben. Az állam sem mutatott jó példát, hiszen ugyanazt csinálta majdnem! a munkavállalóival, mint a vállakozó- annyi különbséggel, hogy a közszféra dolgozóinak nem kellett /kell azzal szembe nézni, hogy nincs biztositása, mint nagyon sok más munkavállalónak. A vállakozói mentalitás, nem nagyon sokat változott a 30 év alatt. A gaz multik hoztak ugyan az országba némi vállakozói kultúrát- de a piacon mindig újratermelődnek a döglegyek./ ennek nagyon súlyos,és az egész országra nézve káros következménye a rengeteg felhalmozott köztartozás- aminek általában bottal ütjük a nyomát- a NAV éves szinten ezer milliárdokat kénytelen leirni- ezek IS!! mindannyiunkat meglopnak!!- és milyen a magyar???, a hülye még örükl is neki, hogy milyen ügyes a vállalkozó- hogy megszivatja az "államot"- pedig ő az aki megszivja./ Ami meg most megy immár 10.éve, az a gazdaság újrafelosztása- csak nem kapitalista,tőkés módon, hanem állami kegyként történő osztogatással- félfudális függőségi viszonyokat teremtve, nem csak a munkáltató-és munkavállaló között, hanem a hatalom-és a "vállakozó" között is. Mi lesz ennek a vége?
Eladott Ország
@reagens: Várnak már a fidelitas/orbánjugend janicsárképzőben, ott oszthatod az észt! Mit tettél ma már, hogy megállítsd Brüsszelt?! Ne lazsálj, waze! uploads.disquscdn.com/images/56d2e98070cf652385c1cea6b0392f6a5186e33388f2d1706f1ad2dfc793b5a5.jpg?w=600&h=723
reagens
@Eladott Ország: Ezután figyelmen kívül hagylak. Csak egy piti kis gyűlölködő és személyeskedő vagy kevés ésszel. Veled nincs miről beszélgetni.
ila51
@csak úgy...: de mi emerre élünk , itt nem jelentik be , néha ki sem fizetik , az öregem két éve várja az egy havi sofőr fizetését , na azt várhatja , pedig de sok rázós fuvarja volt , alig aludt , játszani kellett a vezetési idővel
Eladott Ország
@reagens: ma, 09:04; Gondoltam válaszolok, de megsemmisültem az érveid miatt. Mocsok kemény vagy, nem engeded megülni az ész diadalát...
uploads.disquscdn.com/images/0b3f509c51bdcc3edf9f73dafcc5d96ceca85a4eb607b77288d7b1e1d347a6e5.jpg?w=600&h=409

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.