Biztonsági őrök találták meg, majd rejtették el a mélyhűtőbe egy idős nő pénzét Miskolcon – tájékoztatott honlapján a rendőrség.

Biztonsági őrök lopták el egy idős néni 900 ezer forintját Miskolcon
Fotó: Pixabay

A lopással gyanúsítható 25 éves miskolci és 37 éves takataharkányi férfi július 19-én, 19 óra és 20 óra között egy táskát talált Miskolcon, a Búza téri buszpályaudvaron, melyet csak azután juttattak vissza a tulajdonosának, hogy

kilopták a benne lévő közel 900 ezer forintot.

A pénzt elosztották egymás között, majd szolgálati mélyhűtőjükbe rejtették.

A néni, miután visszakapta a pénz nélküli táskáját, feljelentést tett a rendőrségen.

A Miskolci Rendőrkapitányság forrónyomos csoportja a helyszínen rövid idő alatt megtalálta a mélyhűtőbe rejtett zsákmányt. A pénzt a rendőrök lefoglalták, amit visszakap majd jogos tulajdonosa.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
solidedge
De legalább nem verték agyba-főbe mint ahogy szokták.
namihami
Na, most merje valaki azt állítani, hogy itt nincs biztonság. Ha már az őrök lopnak, az az igazi biztonsága az értékeinknek. Tőlük már csak nem akad, aki továbblopja.
Az még Fideszen belül se divat.
Levendula
Valamikor válogathattak a biztonsági őrök között a munkáltatók. Ma már mindenkit felvesznek, mindenki "megfelel"... Van olyan szupermarket, ahol börtönviselt a biztonsági őr...
vacsi
@Levendula: A biztonsági őrök nagy része régen is, és ma is bűnöző! A néni valóban szerencsés, hogy csak a pénzét vették el, az életét nem. De pl. a Hajógyári Szigeten több fiatalnak az életét vették el - azóta sem hallottam, hogy bárkit is megbüntettek volna!
volvós
Hoppá !!! Hogy került a táskába 900 ezer HUF ??? A tolvajok tuti, hogy a
kisebbséghez tartoznak ( ...mert a többség már a sitten rohad a b.zik között ) !!
nezelodo
Mindig gyanítottam, hogy nem a biztonsági őrök közül kerülnek ki a jövő század szentjei! Arra is nagy esély van, hogy a keresztény kormányunk adóhivatala firtatni fogja, hogy honnan volt a néninek ilyen temérdek pénze, és az miért nem a Mészáros Viktor számláján van?
Cappuccino
Talán nem kéne általánosítani. Én is voltam biztonsági őr a Paskál strandon, ahol találtam majd 400000 ft ott. A pénz tulajdonosa hiánytalanúl megkapta a pénzét.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.