A közigazgatási államtitkár lényegében a minisztérium hivatalvezetője, elvben politikamentes tisztviselő. A hírportál felidézi, Raisz Anikó idén februárban is szerepelt a hírekben, amikor a magyar kormányt képviselte a holland parlament uniós ügyek bizottságában tartott meghallgatáson a magyar és a lengyel jogállamiságról, és kifejtette: Magyarország jogállam, ahol tiszta választásokat tartottak, független az igazságszolgáltatás, szabad a sajtó, virágzik a civil társadalom és a demokrácia.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: Commenter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Ezt nevezik politikai tisztánlátásnak! Azt látja, amit a politika és a saját karrierje érdekében látnia kell! Hogy a valósághoz, a tényekhez semmi köze? Számára irreleváns!
namihami
Mi ebben az új? Ne menjünk az időben messzebb, elég ha csak az új IGAZSÁGÜGYminiszter-asszony tökéletes, pusztán az igazsághoz való lojalitását és a politikától való, kizárólag csak a jog tisztaságát és erkölcsiségét figyelembe vevő mentalitására tekintünk.
verőce21
Ezenkívül, kell még oda az az uniós árnyékkormány is!
Commenter
@verőce21: Orbánt és árnyékát minden hová! Nincs is árnyéka, hisz maga az ördög.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.