Az M1-esen pedig Budapest felé van torlódás Bicskénél aszfaltozás miatt.

Az Útinform szerda reggeli jelentése szerint a következő a helyzet az utakon:

Az M1-es autópályán Budapest felé, Bicske közelében aszfaltoznak. A 42-es km-nél a külső és a leállósávot lezárták, így estig csak egy sávon haladhat a forgalom, emiatt napközben a főváros felé torlódásra kell számítani, jelenleg 5-10 perccel hosszabb a menetidő.

Útinform: Dunaharasztitól Budafokig torlódik az M0-s az M1-es irányába

Fotó: Illusztráció/pixabay.com CCO

Az M85-ös autóúton Rábapatonánál, a 6-os km-nél korlátnak hajtott egy személygépkocsi. Csorna felé a belső sáv nem járható.

Az M0-s autóút déli szakaszán, az M1-es felé Dunaharasztitól Budafokig torlódik a forgalom, 20-25 perc az átjutási idő.

Az M3-as autópályán Budapest felé élénk a forgalom, az M0-stól torlódásra készüljenek!

Felújítások, lezárások

Az M1-es autópályán ma éjszaka is folytatódik a felújítás. A főváros felé vezető oldalon várhatóan ma este ½ 8-tól zárják le a 39-es bicskei csomópont lehajtóágát, ezért a környékre tartóknak már korábban, a Tatabánya óvárosi csomópontnál el kell hagyniuk a pályát. A lezárás holnap este 6.00 óráig tart. (július 25-én 18.00 óráig)

Az M2-es autóúton, az M0-s csomópontjánál javítják a burkolatot és a szalagkorlát cserélik, ezért a Vác felől érkezők napközben nem tudnak az M3-as autópálya felé elkanyarodni. A munka várhatóan 9.00-től 15.00 óráig tart, addig csak a Megyeri-híd felé lehet elkanyarodni, onnan a következő Dunakeszi csomópontban lehet visszafordulni az M3-as autópálya irányába.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.