Nagyinterjú beszólásról, megrészegülésről, Orbán őrült versenyelőnyéről és az őt felszínen tartókról, az Underwood-házaspárról, fociról, a haldokló LMP-ről és a haldokló Földről.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Felkészül a ,,mószeraranka,, a következő feladatra !!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Felkészül a ,,mószeraranka,, a következő feladatra !!!
Peller Anikó
Mindigis az volt buzika, valóban dermesztő lehet a felismerés, hogy egész életedet a Gyurcsány gyalázásába fektetted és bár sikerült a zígót hatalomba segítened te megosztó állat, ők mégis élnek és virulnak, ellentétben a szétcseszett elempéddel. És tudod miért geci?

Mert ők tisztességesek.
papa.49
@Afra: Ezt a kampó a Schffer a ,,mózseraranka,, (Hofi)
tulipan
Ezzel, mi a franc történhetett, hogy igy megvilágosodott???
Afra
@papa.49: Oké,köszi, kicsit későn esett le...
papa.49
@tulipan: Ez meg a ,,megvilágosodás,, ez nem lát ki a csutitetű seggéből !!!
Afra
Schiffer pedig az egyik legszínvonaltalanabb , kaméleon senki. Maradjunk ennyiben Fosványoson is úgy kezelt mindenkivel,mint egy mosolyalbum és mintha ezért fizették volna...Vagyis tényleg?
Sámannus
Tudod szarjankókám, hogy a vizitdíj még ma is megoldás az egészségügy helyreállítására, de te egy mocskos dörgölődző vagy, aki elvtelenül lavírozik a zavarosban. És ez a mondatod is csak a megalázottaknak szól, akiket a te kurvapecér hazaárulód tönkre akar tenni. Le vagy te tojva a szargőzös véleményeddel együtt.
Sámannus
@durbincs: Mi van lócitrom zabáló tahókám?
man at work
Schiffer András:, zsidó?
Az sok mindent megmagyarázna a jelleméről.
Zsidók, cigányok, négerek, sárgák.,buták, gecik, buzik, keresztények, parasztok...,
Az az igazság,hogy nincs egy jó ember sem a földön.
Szerintem is megérett a föld a pusztulásra.
Adjunk nekik - a második lovas. Háború. Ahhoz értek!
man at work
Csak vicceltem!
Csak azzal tud viccelni az ember, amit ismer.
Csak azzal tud komolyan viccelni az ember, amit ismer.

Szerintem kemény mese lesz.
Erre készülj.
Világok háborúja.
man at work
Ahogy hallgatsz, abból tisztán látszik, hogy nincs érkezésed semmire.
Nem tudod, nem érted, nem hiszed.
Szerintem bajban vagy a jelent, a jövőt illetően.

Több dolgom van itt, mint elsőre gondoltam - ugye Anikó András?

Ne tévedj Anikó/András, ez nem rólam szól.
Én tudom mi történik velem, míg te nem tudod.
Szerintem is maradnom kéne trollkodni.
karma1
@Afra: A "fosvanyos" mindent visz! Koszi a kifejezest...:o)))))))
karma1
Kizarolag azert karaktergyilkoltak Gyurcsanyt, mert maskepp nem tudtak vele mit kezdeni. Becsuletes, tisztesseges - na ezzel a kategoriaval orbanek nem tudnak mit kezdeni
Sámannus
@Afra: ő is a szarkavaró műhelyben tököl mint marisunk. ők akarják kitömni az állellenzéket lóvácskával, amit a pohostól kapnak. Most nagyon környezetvédőknek látszanak, de eddig az ellenzék szapulásá voltak csak elfoglalva.
karma1
@Sámannus: Most az egyszer ebben nem ertunk egyet... Miert mondod, hogy ok szapultak az ellenfelet? Meg az lmp-t se csesztettek, pedig a ME varomanyos asszonyuk meg le is reszegezte Gyurcsanyt. Aztan latod, az lmp sajat magat oszlatta fol. Vona otthagyta a jobbikot - szetestek. Dobrev Klara pedig teljesen tiszta lappal indult, ne felejtsd el. O a sajat gyerekei miatt is halado es zoldparti. Az lmp eredetileg zold part, es egy rakas szart sem ert.
Es ha valaki, akkor Gyurcsany NEM a penzert politizal. szerinted milyen penzzel akarja kitomni az alellenzeket? Na, ezt mar vegkepp nem ertem.
menekült
Attól függetlenül, hogy az egész interjúnak csak kis része foglalkozik Gyurcsánnyal, én annyit hozzátennék: Gyurcsány követett el hibákat, de ha 0rbánnal vetjük össze, 0rbánnak hibái legfeljebb a hatalom megtartásában voltak, 0rbánnak nem a hibák a jellemzői, hanem az aljasság, a hazugság, a megosztás és a korrupció. Jó dolgot nem igazán lehet felfedezni sem a jellemében, sem a tetteiben. Ezzel szemben Gyurcsányban nincs aljasság, nincs féktelen hatalommánia, amikor meg hazudott - együtt azokkal, akik aztán elgáncsolták és hátbadöfték - az eltörpül a dagadt törpe hazudós pávatánca mellett.
menekült
@karma1: Szerintem Sámmanus Schifferről és az LMP-ről beszélt, nem Gyurcsányról. :)
Jozefina
Schiffer politikusként gyalázatos volt!!! Ő legalább rájött és kiállt a sorból!!!
Sámannus
@karma1:nincs köztünk vita. "Schiffer pedig az egyik legszínvonaltalanabb , kaméleon senki. Maradjunk ennyiben Fosványoson is úgy kezelt mindenkivel,mint egy mosolyalbum és mintha ezért fizették volna...Vagyis tényleg?" Sajnálom, félre értetted én Schifferről írtam amit olvastál. Arfa után
karma1
@Sámannus: Koszi, en ertettem felre, Te jo mondtad, mert "menekult" is ertette, csak en nem,...:) Mi nem nagyon szoktunk (mondjuk soha) szembenallni egymassal...:o))) Igen, a velemenyem megegyezik a Tieddel - foleg Schiffer ertekeleseben
Sámannus
@karma1: Látom a halfarok téged is nagyra értékel:-)))
karma1
@Sámannus: Lattam, Amikor latom fent a lajkokat,es eltuntetem a nevet, akkor a kurzort mindig elviszem es igy nem gorget le a velemenyehez - roviden: kurvara nem erdekel a baromsaga, igy tolem azt ir, amit akar - pont leszaronm, hihihi,...:o) Vagyis hulyere erolkodhet, de akkor senm olvasom azt, amit kierolkodik magabol. Akinek pedig erdekel a velemenye - mint pl. a Tied - azt orommel olvasom, es beszelgfetek Veled. Tudod, ehhez IQ kell, es ez itt szinte mindenkinek van, eleg magas szinten - ami neki akkor sem lesz, ha 100 evig el... De nem fog elni addig, mert a szar eleg gyorsan elolvad...:o))))))
Jozefina
Valaki mondja meg a nem normális durbincsnak, hogy én hozzá még véletlenül sem szólok, csopán a hírhez!!! Idiótákakal véletlenül sem állok szóba!!!
tulipan
Na te hasadt agyú, genya @durbincs: : Há' téged meg, te sötét bunkó, pechünkre, már megint előástak/kapírgáltak az 1000 km-re innen levő Ókádiában levő, román,ploesti bányáid legmélyéről, te rongy, senkiházi, narancsos seggnyaldosó, elmeroggyant, ballonkabát nyitogató, gyermekek réme, Félfarok?? Há' mé is nem hagytak ott nyugiban héderelni, te világ hülyéje, retkes, pisis, szaros, félvak, kalapáccsal beszakított beszakadt agyú, paraszt? téged a pisi még csak nem is okosít kár, mert hiszen van benne részed bőven a haveroktól? @Shikari: , @Veröcce21: , @Pegero: és persze még a @Csizmás Kond: is, folyamatosan belecélozza a pisijét abba a mocskos POFÁZMÁNYODBA? s oda éppen a jó helyre megy? aztán a füleden szivárog ki?ja s TE leszel ott a bányában is, az egyszarvú, vízibicikli táltos ? vagy csak inkább 1 felfújt amőba félfarka? azért lehet is és kell a legpontosabban úgy jellemezni téged, hogy te egy, a legronyabb, silány,senkiházi, narancsos seggnyaló emberféle? aki folyamatosa hülyül és a hülyeséged, Romániában, 1000 km-re innen csak úgy dűl? folyamatosa hülyülsz ,mint csak 1 kőlator .a szökőkútban ? .csak egy szál magad, a kertben hátul ? te Bunyevác 2 osztályos, bunkó amőba-farok!! S világ minden bűne, már, úgyis rajtad van, akkora sötét, egy pedofll, romány, széthasadt agyú, VADBAROM vagy, no meg egy valódi román ákkcentusos kényszervizelő ganyé, és egy gané, az mindenhol egyformán ganyé! Te vagy ugyi a @csizmás kond: suttyó gumikrapekja??a sexuális ragadozó ?egy szerencsétlen 30IQ-s, romány bányapocok, faszkalap vagy, ugyi?: Kriptába lakó, alkoholista elmeszökevény,csak nem gondolod, van itt valaki is, aki itt Téged emberszámba vehet, te rongy állat ? mert ember igy nem viselkedik? Téged aztán, ugy sem érdemes "okosítani"!! Úgyis, csak egy súlyos vesebajos beteg vagy, ennyi véres vizelet/pisi kényszer kortyolgatásával! KUSS már, tűnés innen, te bugris, román PARASZT,: na pont Te vagy aztán egy igazi szellemi zsákutca !
Sámannus
Most kilincsel jó kis feljelenteni valóért ez a köcsög.
Eriksson
Végig olvasta valaki a Schiffer interjút? Sok mindent megmagyaráz a nem túl régmúlt politikai eseményeiről. Itthon és túl.
Afra
@Eriksson: Ki nem állhatom a kaméleont,így a napraforgót sem..Az ilyen csótányt meg pláne..
Úgyhogy maradok a rózsánál...
Afra
@durbincs: Úgy tűnik,écsapjának nem sikerült a kisérlet,túlélte az ondószökevény...
desir62
Köpönyeg forgató, nekik köszönhető o1g hatalma.
tulipan
@durbincs: Úgy tűnik,écsapjának nem sikerült a kisérlet,túlélte az ondószökevény... A romániai Ploesti bányekecójába postázzák, a szaros nyelvű aktecentusos, ballonkabát nyitogató, vizeletes félfaroknak, a seggnyalásért kiutalt narancsos dijjazása
tulipan
Genya @durbincs: No, akkor lássuk az aktuális idézeidet, te a szaros nyelvű Félfarok, onnan a román Ploesti, denevérszaros- véres-húgyos bányakecód mélyéről! azt nehogy attól a nagy erőlkődéstől már megint -véreset vizeljél má' ? nevelt TÉGED egyáltalán az a gyökér , az anyád ? primitivo-bunkofalvi ? amiota a röföd már 1 nagy nulla-arcoddal pótolnád ? de nem tudod azt sem, hogy az nem nemi szerv - bányás bedestojás ? mégjó hogy igazán egy nagy román vagy nem is magyar? Szóval előkapartak, klónzombi ? azt csak a-gilisztákat számolgattad csak, 20 évig ? abban a 2 bytes rendszerben ? te sötét bányápocok ?azt mond má', beteg - vagy csak 1 bujkáló nyálas langyi ? Te m 1 szerencsétlen nyomi nyáladzó -aki itt éli ki társadalmi elszigeteltségét ? te reped agyú, rettenet nagybeteg vagy, ugye? azt hány kilot fogytáé már attól a rengeteg lóganyéókádástól ? 2hetesidekapart lévén, rettenet bőlcsnek képzeled magad álmaidban ? mert eszed, az + rettenet nincs ?
tulipan
Na te, pisis köcsög @durbincs: No, akkor lássuk az aktuális idézeidet, te a szaros nyelvű Félfarok, onnan a román Ploesti, denevérszaros- véres-húgyos bányakecód mélyéről! azt nehogy attól a nagy erőlkődéstől már megint -véreset vizeljél má' ? nevelt TÉGED egyáltalán az a gyökér , az anyád ? primitivo-bunkofalvi ? amiota a röföd már 1 nagy nulla-arcoddal pótolnád ? de nem tudod azt sem, hogy az nem nemi szerv - bányás bedestojás ? még jó hogy igazán egy nagy román vagy nem is tudhatod, mi is magyar? Szóval előkapartak, klónzombi ? azt csak a-gilisztákat számolgattad csak, 20 évig ? abban a 2 bytes rendszerben ? te sötét bányápocok ?azt mond má', beteg - vagy csak 1 bujkáló nyálas langyi ? Te m 1 szerencsétlen nyomi nyáladzó -aki itt éli ki társadalmi elszigeteltségét ? te reped agyú, rettenet nagybeteg vagy, ugye? azt hány kilot fogytáé már attól a rengeteg lóganyéókádástól ? 2hetesidekapart lévén, rettenet bőlcsnek képzeled magad álmaidban ? mert eszed, az + rettenet nincs ? Ja, hogy te vagy 1 a sok narancsos köcsög langyi közül, Te, mint a mint coca colás, elhiresült, langyi narancsos lobbista ? Ámde, hiába kényszervizelsz körbe mindent, mint az állatok, mert a vizelet semiképen nem okosít? téged, agyatlan csürhét, különösen nem?: csak neked és a prostiknak vannak ilyen hülye kérdéseik? te fing ugor? a cocát próbáltad? az jó boldognak-boldogtalannak? te röffös-röftelen ?ákkcentusos kényszervizelő. oszt mond csak, a narancsos szaros haverjaid, má' sorban mind a szádba vizelnek?
tulipan
Na te, pisis-szaros köcsög @durbincs: No, akkor lássuk az aktuális idézeidet, te a szaros nyelvű Félfarok, onnan a román Ploesti, denevérszaros- véres-húgyos bányakecód mélyéről! azt nehogy attól a nagy erőlkődéstől már megint -véreset vizeljél má' ? nevelt TÉGED egyáltalán az a gyökér , az anyád ? primitivo-bunkofalvi ? amiota a röföd már 1 nagy nulla-arcoddal pótolnád ? de nem tudod azt sem, hogy az nem nemi szerv - bányás bedestojás ? még jó hogy igazán egy nagy román vagy nem is tudhatod, mi is magyar? Szóval előkapartak, klónzombi ? azt csak a-gilisztákat számolgattad csak, 20 évig ? abban a 2 bytes rendszerben ? te sötét bányápocok ?azt mond má', beteg - vagy csak 1 bujkáló nyálas langyi ? Te m 1 szerencsétlen nyomi nyáladzó -aki itt éli ki társadalmi elszigeteltségét ? te reped agyú, rettenet nagybeteg vagy, ugye? azt hány kilot fogytáé már attól a rengeteg lóganyéókádástól ? 2hetesidekapart lévén, rettenet bőlcsnek képzeled magad álmaidban ? mert eszed, az + rettenet nincs ? Ja, hogy te vagy 1 a sok narancsos köcsög langyi közül, Te, mint a mint coca colás, elhiresült, langyi narancsos lobbista ? Ámde, hiába kényszervizelsz körbe mindent, mint az állatok, mert a vizelet semmiképen nem okosít? téged, agyatlan csürhét, különösen nem?: csak neked és a prostiknak vannak ilyen hülye kérdéseik? te fing ugor? a cocát próbáltad? az jó boldognak-boldogtalannak? te röffös-röftelen ?ákkcentusos kényszervizelő. oszt mond csak, a narancsos szaros haverjaid, má' sorban mind a szádba vizelnek? Most má' csak a hozzád hasonló, ROMÁN, zombi langyik maradnak? Te szerencsétlen töpörödött elméjű, 1000km-ről- brekegsz itt, a román Ákkcentusoddal ,a bányakeccojából ? a -13 szintről ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.