Újabb jelentős összegű támogatást ítélt meg a magyar kormány a vajdasági magyarság nemzeti jelentőségű fejlesztéseire és programjaira – jelentette be Potápi Árpád János nemzetpolitikáért felelős államtitkár csütörtökön a 30. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor tusnádfürdői helyszínén.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
telegdilaci
Az a lényeg,hogy a Románokat,Szerbeket,támogassuk,az Országban élőket meg magasról le [email protected]! Kiknek a Kormánya ez a magát,nemzetinek nevező,kormány?mert nem a Magyarországon élőké az már biztos!!
Commenter
@Nessy: lényeg hogy jobban vagy, és remélem nem kerül a betegség ismét fellángolási szakaszba.
kereső
És ez csak 1 milliárd- amit a kormány ad, ott van még a külügy 85 milliárdja, aminek jó része szintén a Vajdaságban landolt*landol, ott van aRákóczi szövetség több tiz milliárdja, ott van a most nem tudom milyen alapnak hivják- régen Szülőföld volt a neve- abban többszáz milliárd, ott van a külön külhoni egyházaknak adott kisebb-nagyobb támogatások 5-10 milliárd, meg ami nem publikus. Meg ami mészároson, az mvm-n, meg a többi cégen keresztül sporttámogatásra kimegy.
Orbán gyűlöli Magyarországot- büntet az emuttnyocévért.
Commenter
@kereső: meg a 8 %-os hatalmas bukásért...akkor még ellehetetleníthette volna az MSZP és az SZDSZ a fideszt örökre, de nem alulról építkezve, aknamunkát végezve, polgári köröknek álcázva nőtte ki magát ez az illiberális neonáci társaság. Ez a balsors-meddig tép még?
kereső
@Nessy: Jobbulást, és csak óvatosan a fájdalomcsillapitókkal!Nagyon jó, és hatásos nem szintetikus géleket lehet kapni- tabletta sem kell mellé./ tudom- mert ez időnként nálam is előjön/
Nessy
@kereső: Én is azzal kisérleteztem , csak mikor már nem tudtam lábra állni fanyalodtam a ketodexre. Ugyanis a diclofenákot nem bírom.
és még utoljára megosztom a mai rtg. élményemet.
Délelőtt 10 órakor a fiam elvitt a rendelőbe, fél 11 után meg os volt a kétirányú gerinc felvétel. Majd pont delet harangoztak, mikor megkaptam a leletet. Egy kerületi szakrendelőről beszélünk, nem kevés rtg-re küldött betegről. A felvételt elküldték, majd táv leletezték, és visszaküldték. Itt kinyomtatták és megkaptam. Egyébként részletes és korrekt a lelet! Még szerencse, hogy nem várt meg senki, hanem hazakocogtam szép lassan, a felbontott utcán ( Táv fütés) kordonok között. Ezzel be is fejezem, elnézést a nyafogásomért. :-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.