Újabb jelentős összegű támogatást ítélt meg a magyar kormány a vajdasági magyarság nemzeti jelentőségű fejlesztéseire és programjaira – jelentette be Potápi Árpád János nemzetpolitikáért felelős államtitkár csütörtökön a 30. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor tusnádfürdői helyszínén.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
vacsi
És a magyar oktatás, a magyar iskolák, pedagógusok, iskolai dolgozók mennyit kapnak a "magyarság nemzeti jelentőségű fejlesztéseire és programjaira"?
tudode
Játsszák a felcsúti báróKÁT, akkor, amikor előfordulhat az, hogy HELYETTÜK egy hajléktalant tartóztattak le amiatt, mert "jogtalanúl", vagy hogy a fenébe is, az Isten ege alatt kénytelen élni az után, hogy agyi trombózisa volt, és a méltóságos bíróság külön helységben, megbilincselve úgy kínozza ezt az embert, mint rendes gazda még a kutyáját sem:
----------------------
.
--- Tárgyalásán elkülönítették, megbilincselték a szerdán előállított hajléktalan férfit
.
merce.hu/2019/07/25/elkulonitettek-megbilincseltek-a-szerdan-eloallitott-hajlektalan-ferfit-a-targyalasan/
.
""" Csütörtök délben megkezdődött a annak a hajléktalan férfinak, Csepely Bélának a gyorsított tárgyalása a Gyorskocsi utcában, akit tegnap, azaz szerdán állítottak elő a Nagyvárad térről „életvitelszerű közterületen tartózkodás szabálysértése miatt” a rendőrök, a védelmet az Utcajogász részéről Kalota Ágnes látja el.
.
A tárgyalás során Csepelyt elkülönítve, külön szobában állították elő, a tárgyalóteremben egy tévé segítségével lehet videokommunikálni vele, ami az őt védő Utcajogász szerint egyrészt sérti a védelemhez való jogát, ráadásul megbilincselve, ami törvénytelen""" (...)
------------
.
Na így kell elveszteni a tisztességét annak, aki az újlaki iskolában arról karatyolt, hogy HA VALAKI TISZTELETRE VÁGYIK, ANNAK TISZTELETREMÉLTÓNAK is kell lennie! (Hát ez az ami EZEKNEK hiánycikk!!))))
.
--- Orbán Viktor az újlaki iskolában (2008. február 28.)
.
www.youtube.com/watch?v=C1_tjO1ZQug
.
A demokráciának lőttek, abban az országban, ahol bűn hajléktalannak lenni!
Nessy
Miért kellett elkülöníteni? Félt a tekintetes bíróság, hogy fertőzést kapnak tőle? A bilincsről nem is szólva! Jobban járna szerencsétlen, ha a vajdaságban, vagy Erdélyben lenne hajléktalan, mert azokon hamarabb segít pártunk és kormányunk, mint az itthoni problémákon!
papa.49
A mai regnálóknál aljasabb rendszer nem ült még a nép hátán !!!
papa.49
@Commenter: Nem tudom láttad-e tegnap voltunk maszek szemorvosnál, szemüveget íratni, ott panaszolta egy anyuka aki a 9 éves forma leányával jött, hogy a rendelő intézetben a szemészetem JANUÁRRA kaptak volna időpontot a vizsgálatra. a gyermek meg félévet a már nem megfelelő szemüvegben tanuljon !!!
Ilyenkor tudnám kitekerni a nyakát az összes hazudozónak a retekbencének, meg novákszatyornak is, de főként a bolondkaslernek, és nem utolsó sorban a főgecinek a csutitetűnek !!!
papa.49
@Eladott Ország: Ez nagyon találó !!!
Commenter
@papa.49: ortopédiára, reumatológiára időpont decemberre kapott a szomszéd és már bottal is alig bír járni. Fájdalomcsillapítókon él. Várnia kell a műtétre. Átlagember, nincs pénz magánklinikára. Sokan vannak úgy hogy nem várnak már szakrendelésre csak megveszik a drogériákban kapható olvasó szemüveget, amivel azonban valódi szemproblémák esetén csak rontanak a látásukon, ezt szemorvos mondta.
Commenter
@papa.49: kétség kívül a XXI. század egyik legaljasabb miniszterelnöke. Ezt a kétes dicsőséget már bezsebelte magának.
ágimami
SZÉGYEN ÉS GYALÁZAT ami ebben az országban van!!! Először talán itthon kellene rendet tenni, és utána adakozni - persze nem az eü.- és a pedagógusi bérekre szánt pénzből!
"Van pénz – csak nem nekünk!"
Ennyit ér a MAGYA EMBER???

Nagyon igaz, hogy káslernek már rég le kellett volna mondani, ráadásul onkológus is!!! Élvezhetné otthon a nyugdíjas éveit, a kora megvan hozzá!!! Nem is lett volna szabad kinevezni!!!

" s ha lenne benne akár csak egy cseppnyi felelősségérzet, lelkiismeret, meglépné, amit kellene."
Na ez az ami, ami ennek az embernek NINCS!!!
Az onkológián is ÁLDATLAN állapotok uralkodnak, hasonlóan sok más osztályhoz!
Nessy
@Commenter: Akkor nekem szerencsém van? Igaz, hogy most van gondom, napokig nem tudtam rálépni a jobb lábamra, fájdalom csillapító minden mennyiségben. Reumára időpont? Még van egy!Szeptember 17. 10 óra, ha nem jó, majd később kérhetek októberre, ha sikerül. Mondtam, hogy jó. Szerencsére, már javulok.
kereső
Számolatlanul megy a pénz a 93030 négyzetkilóméteren kivülre- itthon meg a down kóros gyermekek szüleinek, gondozóinak nem jár a gyod! A határon belül élők, már nem is másod- hanem harmadrendű állampolgárai Magyrországnak- egyetlen dolguk van, fizessenek adót- hogy az erdélyi gyermek megkaphassa ugyanazokat a családtámogatásokat , mint a határon belül élők. Feltételezem ,hogy Romániában is van családtámogatás, szociál poltitika- akkor annak a magyar származású gyermeknek miért is jár kétszeres ellátás, a határon belül élők rovására? Miért jár ingyenes egészségügyi ellátás-soron kivül? Meg a többi...
Commenter
@kereső: Nézd meg mi folyik Tusványoson, mit művelnek ott.Ki kellett volna őket onnan tenni már régen.
Csinálják azt Felcsúton a kongó Pancho Arénában.
Clavigo
Asszem ,,ez a putriból kivakart ,felső- és alsócsutkai Telefingott Búvárruha,,gyűlöli ezt az országot.
Nessy
@Commenter: @papa.49: Köszönöm szépen! Ischiász, ami bármikor visszatérhet. Miután most volt először, kicsit megviselt.
telegdilaci
Az a lényeg,hogy a Románokat,Szerbeket,támogassuk,az Országban élőket meg magasról le [email protected]! Kiknek a Kormánya ez a magát,nemzetinek nevező,kormány?mert nem a Magyarországon élőké az már biztos!!
Commenter
@Nessy: lényeg hogy jobban vagy, és remélem nem kerül a betegség ismét fellángolási szakaszba.
kereső
És ez csak 1 milliárd- amit a kormány ad, ott van még a külügy 85 milliárdja, aminek jó része szintén a Vajdaságban landolt*landol, ott van aRákóczi szövetség több tiz milliárdja, ott van a most nem tudom milyen alapnak hivják- régen Szülőföld volt a neve- abban többszáz milliárd, ott van a külön külhoni egyházaknak adott kisebb-nagyobb támogatások 5-10 milliárd, meg ami nem publikus. Meg ami mészároson, az mvm-n, meg a többi cégen keresztül sporttámogatásra kimegy.
Orbán gyűlöli Magyarországot- büntet az emuttnyocévért.
Commenter
@kereső: meg a 8 %-os hatalmas bukásért...akkor még ellehetetleníthette volna az MSZP és az SZDSZ a fideszt örökre, de nem alulról építkezve, aknamunkát végezve, polgári köröknek álcázva nőtte ki magát ez az illiberális neonáci társaság. Ez a balsors-meddig tép még?
kereső
@Nessy: Jobbulást, és csak óvatosan a fájdalomcsillapitókkal!Nagyon jó, és hatásos nem szintetikus géleket lehet kapni- tabletta sem kell mellé./ tudom- mert ez időnként nálam is előjön/
Nessy
@kereső: Én is azzal kisérleteztem , csak mikor már nem tudtam lábra állni fanyalodtam a ketodexre. Ugyanis a diclofenákot nem bírom.
és még utoljára megosztom a mai rtg. élményemet.
Délelőtt 10 órakor a fiam elvitt a rendelőbe, fél 11 után meg os volt a kétirányú gerinc felvétel. Majd pont delet harangoztak, mikor megkaptam a leletet. Egy kerületi szakrendelőről beszélünk, nem kevés rtg-re küldött betegről. A felvételt elküldték, majd táv leletezték, és visszaküldték. Itt kinyomtatták és megkaptam. Egyébként részletes és korrekt a lelet! Még szerencse, hogy nem várt meg senki, hanem hazakocogtam szép lassan, a felbontott utcán ( Táv fütés) kordonok között. Ezzel be is fejezem, elnézést a nyafogásomért. :-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.