Elásott holttestet találtak a rendőrök július 24-én egy dávodi ház udvarán – közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság csütörtökön a rendőrségi honlapon.

Elásott holttestet találtak Dávodon

A rendőrök halált okozó testi sértés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy középkorú helyi nőt gyanúsítottként hallgattak ki, majd őrizetbe vették – írták.

A megyei hírportál (baon.hu) közlése szerint egy 50 év körüli férfi holttestét találták meg a dávodi ház udvarán.

A környékbeliektől úgy értesültek, hogy a férfi az élettársával albérlőként egy éve élt a házban, azonban három-négy hete eltűnt. A nő azt állította a rokonoknak, ismerősöknek, hogy a férfi Németországba költözött.

A napszámból és közmunkából élő férfit és élettársát csendesnek ismerték meg az utcabeliek, nem tudtak arról, hogy viták, veszekedések lettek volna közöttük – írta a baon.hu.

A hírportál úgy tudja, hogy a férfi eltűnését volt felesége jelentette a rendőrségnek, akik a dávodi ház udvarán friss ásási nyomokra leltek, így találták meg a holttestet.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

maci0427
Ez a középkorú helyi nő valamitől nagyon begőzőlt ! Sajnálatos dolog , de ha "máshogyan ássa el" a férfit és nem úgy, hogy majdnem kilátszik a keze és nem olyan feltünő az udvaron a nyoma,akkor még talán el is hiszik azt, hogy kiment külfüldre dolgozni !
karma1
"Pedig olyan rendes ember vo't" (Varga Ferenc Jozsef standup-os jelenete)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.