Hollik István kereszténydemokrata kormányszóvivő azt mondta az RTL Klubnak, hogy nincs ezzel baj, ez a bevett gyakorlat.

(Forrás: Index)

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Remélem már kiválasztották azt a ,,dácsát,, ahol a bukfenc után élhetik a tyúkszaros életüket !!!
papa.49
Remélem már kiválasztották azt a ,,dácsát,, ahol a bukfenc után élhetik a tyúkszaros életüket !!!
Clavigo
Kibaszott ,rühes,retkes, imádkozó sáskák,,,,,!!! Oszt jó napot.
telegdilaci
Ezt értik ezek csak,de nagyon tetszett,ahogy Hollik köpni nyelni nem tudott,amikor feltették neki a kellemetlen,kérdést,na ezeket mindennek lehet nevezni csak keresztényeknek nem,minden szentnek maga felé hajlik a keze!!
Commenter
@papa.49: Dácsa? Ipatyijev Ház inkább, ha már Carszkoje Szelóba ette őket a fene, vagy Lenin Mauzóleum! Nem Isten fizette az útjukat az biztos, de nem is minden oroszok jelenlegi "cárja." Legalább azokat a templomi adományokat utazgatnák el, amit a híveik adnak. Hány emberből áll ez a KDNP nevű nyúlványpárt 15-ből?
tudode
Aszongyák egyszer élünk, miközben
,
----- A felcsúti tolvajbálon
.
www.youtube.com/watch?v=xdCVt-otAdA&t=67s.
.
Érzik a vesztüket, még kiélvezik, még mielőtt jönne a Jóistennel, vagy valakivel, aki már talán megszületett az elszámolás!
nezelodo
Hogy megfordult a világ, az átkosban a pártmunkások utaztak Pétervárra, ma meg a keresztények. Azért van egy árnyalatnyi különbség, az előbbiek szerény panziószerű lakot kaptak és a luxus a gyezsurnaja által adott forralt víz volt, hogy ne legyen vékony...s, emezek meg luxusszállodában zabáljak az adófizetők pénzén a kaviárt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.