A Fidesz készen áll a liberálisokkal szembeni küzdelemre – nyilatkozta Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője szombaton az MTI-nek.

Kocsis: a Fideszben van erő és bátorság a liberálisokkal szembeni küzdelemhez
Fotó: MTI/Máthé Zoltán

A kormánypárti politikus az Orbán Viktor miniszterelnök tusnádfürdői beszédét kommentáló ellenzéki pártokra reagálva úgy összegzett: azért kell szembefordulni a liberális ellenzékkel, mert nem a magyar családok, hanem a külföldiek érdekeit képviselik Magyarországon. Betelepítenék a bevándorlókat, újra eladnák a közműcégeket a külföldieknek, megemelnék a rezsiköltségeket és a brüsszeli bürokrácia érdekeit szolgálnák itthon – sorolta.

Kocsis Máté kijelentette: a Fidesz készen áll a liberálisokkal szembeni küzdelemre.

"Van kellő erőnk és bátorságunk, hogy megvívjuk az előttünk álló csatákat a keresztény szabadságért, Magyarországért, és az eddigi eredmények megvédésért"

- szögezte le.

A frakcióvezető értékelése szerint az ellenzéki nyilatkozatok két dolgot is egyértelművé tettek. Egyrészt azt, hogy az ellenzéknek nincs komolyan vehető jövőképe Magyarországról. Másrészt szolgai módon követik és védik azt a liberális, bevándorláspárti politikát, amely az elmúlt években folyamatosan támadta Magyarországot – fejtette ki.

"Mai reakcióik ismét bizonyították, hogy az ország megvédésében és megerősítésében rájuk nem lehet számítani" – mutatott rá a fideszes politikus.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Szerencsétlen ribizli ne hánykolódj, nektek nem erőtök van hanem BECSÜLETETEK NINCS, NEM IS VOLT SOHA !!!
Ne a ,,liberálisokkal,, küzdjél barom hanem a csutitetű démonjaival azok teszik tönkre az országot, mert amihez hozzányúltok a mocskos, lopós mancsotokkal az mind szarrá válik !!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tudode
Az ellenzéknek elévülhetetlen bűne az, hogy nem akadályozta meg 2011-ben az ALKOTMÁNYOS PUCCSOT, amelyben vergődik az ország a cinkostársak bársonyhokedli versenyében!
.
----- Orbán "alkotmányos puccsot" hajtott végre
.
nepszava.hu/1097057_orban-alkotmanyos-puccsot-hajtott-vegre
.
Eljön az idő, amikor hangolhatnak nürnbergi mesterdalnokok, úgy, hogy csepp véráldozat is SOKK ezért a szektáért!
.
A fidesz "ereje" a félelemkeltésben van!
Nessy
Vegyenek már pár videó játékot és játékkonzolt Orbánéknak, aztán "harcoljanak" éjjel, nappal! A fene sem akar harcolni! Miután lassan minden komolyabb dologban a bánya béka alatt vagyunk fényévekre, ennyit sikerült "kiharcolniuk" az elmúltkilencév alatt! Ezt a szöveget meg adják elő a legközelebbi demens otthon lakóinak, meg a híveiknek!
papa.49
Szerencsétlen ribizli ne hánykolódj, nektek nem erőtök van hanem BECSÜLETETEK NINCS, NEM IS VOLT SOHA !!!
Ne a ,,liberálisokkal,, küzdjél barom hanem a csutitetű démonjaival azok teszik tönkre az országot, mert amihez hozzányúltok a mocskos, lopós mancsotokkal az mind szarrá válik !!!
Gauntlet
Kik ellen? Liberálisok? egy 0,1 % támogatottságú párt? a baj az, hogy a Munkáspárt a ti szövegetekkel kap 15 ezer szavazatot !
Peller Anikó
Küzdeni akarsz az ellen aki nem fideszseggnyiló mint te? Csatázni? Vagytán háborúzni rohadék? És mivel akarsz lövetni a csatában a népedre padre? Harckocsikkal kocsis? Magyar gépfegyverekkel bazzeg? Vagy grippenekkel má, té töketlen tekes.
Gauntlet
@Nessy: irány a PUBG ! Bár inkább ne , mert ott is csalnának ahogy a csövön kifér !
Macskaszem
Csak az a baj te szarházi, hogy a csatákat és harcokat kizárólag az ellopható javakért vívjátok, a magyarok ellen.
Eladott Ország
Ennek a férges, züllött, vállalhatatlan rezsimnek a legnagyobb rákfenéje az, hogy szalonképessé tette a hatalommal való visszaélés és a bűzös korrupció minden formáját, és egy egész médiának csúfolt konglomerátumot kapart össze, amelyik büszke is arra, hogy nem a hatalmat ellenőrzi, hanem a korrupciót és a korrupt geciket védelmezi, és elmaszatolja, elhallgatja, bagatellizálja világbajnok disznóságaikat.
verőce21
A "Keresztény Szabadság" országában, Magyarországon, ami jár, az kijár. Vagy inkább ami szívből jön, az az igazi.
Szívszorító, na!
Nessy
Mondja már meg valaki, hogy milyen az a "keresztény szabadság"? Aki nem keresztény, vagy ateista, azzal mi lészen? Az rabszolga lesz?
Aki keresztény, de idős, beteg, szegény, az minek minősül? Annak feladják az utolsó kenetet, mielőtt megfagy, vagy meghal, mielőtt rá kerúl a sor a várólistán? Fából vaskarika!
CsipkeRózsa
Micsoda ország, micsoda minielnökkel, ha az a jó szóvivő, aki azt mondhatja, hogy az ország embereinek egy részét kirekeszti, akik ellen küzdenie kell a fidesznek.

Miért kell megvédeniük a keresztény szabadságot? Kik veszélyeztetik, a liberálisok? A liberálisok ugyanolyan emberek, mint a nem liberálisok. Orbánt sem rekesztették ki, amikor liberális volt.
menekült
A Fidesz egy nagy nulla lenne, ha nem állítana maga elé folyamatosan valakit ellenségként, aki ellen "harcolhat". Ez a harc pedig nem más, mint hazugságok terjesztése róluk és gyűlöletkeltés azok ellen, akik tiszta szívvel visszautasítják azt a sok gazemberséget, embertelenséget és aljasságot, amit a Fidesz 0rbán vezényletével művel.
kereső
@Nessy: aki nem fidesses, az liberális a "keresztény szabadság ' jegyében. Ez a liberalizmus ellen meghirdetett harc, csata- mindenki ellen irányul, és nyiltan az Eu -ellen. Hiszen az eu kereszténydemokratái is liberálisok.A szocik is, a zöldek is- mindenki, aki nem a az új fasizmus ideológiáját vallja.A nehéz idők meg nem csak a gazdaságra értette.A harc-és a csata nem gazdasági téren fog zajlani elsődlegesen. Huxit készül- ha nem tudja keresztül vinni az eu-ban a hatalom megszerzését.
Orbán szerintem most szintet lépett- nyiltabbá tette ,hogy mit akar. És úgy gondolom, hogy a keresztény szabadságba nem fér bele sem a parlamentalizmus, sem az önkormányzatiság. Demokráciáról pl. egy szót sem szólt.Veszélyes útra lép Magyarország-és ehhez tapsolnak a klientúrán kivül az erdélyi "nemzettestvéreink".
kissé felnőttem
kocsiska kik azok a liberáliskák vagy mosdatod a z ex komcsi fönökeidet? öléggé botor módszer illiberális liberális = önfejű balfácánok ? tán se nevük sem helyük csak a nép balga? ha érted a szót és hagyja eszetlenkedni mert más szó erre nincs az unió meg ??? asszisztensként?? na gondold végig . Népitélet? lesz csak ki kell várni hitler is maga oldotta meg a semmit .
tulipan
Nem is beszélve a MOCSKOS, POFÁTLAN SZEMTELENSÉGRŐL, ami túlteng ezekben a narancsos útonállókban, ennél, már csak a KAPZSISÁGUK NAGYOBB!!!
kissé felnőttem
erő és bátorság ??? öreg max pénzetek mint a tenger de vakok vagytok. A polgármester? az már hatalom is ? meddig? aztán hová vezet föltámad ám egyszer a tenger is. Tudod Petőfi megirta ne feledd.!!!
Pálinkafőző Rézüst
te is lbsi vagy, cucimuci, ugye tudod??? :)))) A hozzád hasonlók tudják... :)))
volvós
Mátéka kislány !! Maradj te csak a GUY társaid ágyában, ott is öregszel !!
SystemError
Küzdejetek csak a "szabadság" ellen. Ezt hosszú távon nem élte még túl senki... Milyen bátorságról beszél ez a kis féreg, ja hogy a szalonnácik így hvják a gerinctelenséget.
nezelodo
Ez a hangoskodás olyan mint annak a hülyegyereknek az esete, aki félt este az erdei úton, ezért hangosan ordibált hazáig.
Lepényleső
...ahogy a fegyveres vadászoknak,a fegyvertelen vadakkal szemben?
Példa erre a miniszterelnök helyettesben? Lehet szebben?
Desischado
"Habár felül a gálya s alul a víznek árja, azért a víz az úr!"
Vágok gerinctelen máté?
Eladott Ország
Ebből csak az következik, hogy Soros, liberális, mindmeghalunk. Őszintén érdekel, meddig sikerül még Orbánnak eredményesen kibújni a jogállamisági viták alól az öblös sorosozással meg azzal, hogy a hanyatló nyugat nem tiszteli a balkáni, kelet-európai korrupt vezetőket.Talán Graz-ba már készítik elő neki is a “bérelt” helyet ...
Sámannus
Te csak a börtön elől menekülsz csicska, ezért nagy a pofád.
desir62
Mit akar ez a szerencsétlen hülye a szégyen padból?
csak úgy....
@verőce21: "A "Keresztény Szabadság" országában, Magyarországon, ami jár, az kijár. Vagy inkább ami szívből jön, az az igazi.
Szívszorító, na! " :) lassan több benned a pátosz,mint a tökés s/s ben...
csak úgy....
@fideszes gyökér: tévedés! shikari,mint "reagans" müködik tovább! csak olvasgass bele...@reagens:
Eladott Ország
@csak úgy...: Shikari olyan reagens ami irreverzibilis (nem visszafordítható) folyamat, azaz megy mint a vakló.
Aki egész életében mások után megy...
m.cdn.blog.hu/je/jehovatanui/postimage/birka_1374267505.jpg?width=500
csak úgy....
@Eladott Ország: Csak ne hasadjon tovább a magja... :)
SystemError
@fideszes gyökér: Miért kell rakták? :)
SystemError
@csak úgy...: Bocsi az értelmetlen kérdésért, két gyerek ugrál rajtam..:) Szóval kirakták? :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.