Pontosan öt éve, hogy Magyarország nagy nemzetközi megrökönyödést keltve kiadta Azerbajdzsánnak Ramil Safarovot, a baltás gyilkost. A hála nem politikai kategória, nem is pörgött fel különösebben a két ország gazdasági kapcsolata a gesztus nyomán. Mégis mutatunk ezekből az időkből egy különös tranzakciót: egy szoros bakui kormánykapcsolatokkal rendelkező offshore cég dollármilliókat kapott a magyar MKB bankban vezetett bankszámlájára Safarov kiadása után.

Forrás: atlatszo.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Jól emlékszem erre a gyalázatra. Az, hogy az átadással ( szögezzük le, hogy nem kiadatásról, hanem átadásról volt szó) egyidejűleg Budapestre, az MKB-nál vezetett számlára érkezett hétmillió dollár abból a Nagy-Britanniában fenntartott 3 milliárd dolláros pénzügyi alapból, amiből az Alijev-rendszer a korrupt nyugati politikusokat vesztegette meg, szóra sem érdemes. Aminthogy az sem, hogy a számlát fenntartó, amúgy semmiféle tevékenységet nem végző magyarországi cég nem sokkal később megszűnt, a hétmillió dollárnak pedig, mit tesz Isten, nyoma veszett...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@Manhattan: Nem, viszont ma ebben az agyondemokratizált világban bármely államnak joga hazakérni a saját börtönébe a bűnözőjét ha nem feltételezhető hogy ott az életére törnek.
csak úgy....
@Csizmás Kond: sorolhatnál ezekröl az esetekröl példákat, cirmi !
CsipkeRózsa
@Eriksson: @Csizmás Kond: Rendesek vagytok, hogy ezt az átlátszóan, többszörösen megírt maffia-bandát véditek.
tudode
Nem történik egyéb, mint NYELVÉBEN ÉL A NEMZET, de nyelvével még senki sem nemzett!
.
Azaz a sneciket az iGAZSÁGSZOLGÁLTATÁS kapkodja ezerrel, de talán már nincs is akkora állat a földön, mint azok, akik olyan összefonódással zsibiznek, amelyet talán még a komputer sem képes felfogni!
.
Simicska a "régi csibészek" tagjának bemondása felért egy VÁDIRATTAL, nevezetesen az a része, hogy NEM HAJLANDÓ HAZAÁRULÁSBAN RÉSZT VENNI:
.
----- A TELEFONNÁL Simicska Lajos. Teljes interjú.
.
www.youtube.com/watch?v=meulv9I6-5g&t=479s
.
Hoppá ország! Mi várható el egy costa nostra szerű állami maFIÁTÓL!
csak úgy....
@Eriksson: én abból,hogy pld. a bayer zsolt prosztó szarságaiból repetát kérnél ,közben a csónya szájú Blanka zavar...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.