Kenderesi Tamás megszólalt az őt ért vádakkal kapcsolatban. Az olimpiai bronzérmes úszó eljuttatta nyilatkozatát a Blikknek, amelyben elutasítja a szexuális zaklatás vádját. Nyilatkozatát változtatás nélkül közöljük.

Kenderesi Tamás elárulta, mi történt valójában

Fotó: Kovács Tamás / MTI

"Szombat éjszaka, egy szórakozóhelyen a mellékhelyiségből visszafelé haladva a táncparkett felé, hozzáértem egy ott dolgozó, koreai táncoslány fenekéhez. Meg sem álltam mögötte, egyetlen, talán meggondolatlan mozdulatot tettem, ami miatt az érintett lány komolyan megharagudott, és feljelentést tett ellenem. Megértve a helyzet komolyságát, teljes együttműködést tanúsítottam mindvégig.

A rendőrségen közölték, hogy az esetről a biztonsági kamera felvétele rendelkezésükre áll, igaz, ezt nekem nem mutatták meg. Ezek alapján őszintén bízom abban, hogy igazolást nyernek a szavaim. Úgy gondolom, nem követtem el semmilyen súlyos vétséget, azt viszont meg kell értenem, hogy megsértettem bizonyos erkölcsi normákat, amely a helyi értékrend alapját képezik.

A történteket sajnálom, a koreai lánytól szeretnék elnézést kérni, amennyiben valóban megbántottam, de a szexuális zaklatás vádját teljes mértékben visszautasítom".

Mint ismert, egy 18 éves lány vádolta meg Kenderesi Tamást szexuális zaklatással egy szórakozóhelyen Dél-Koreában. Az esetet azonnal jelezte is a rendőrségnek, akik letartóztatták az úszót, majd később elengedték, azonban tíz napig nem hagyhatja el Dél-Koreát. Az esettel kapcsolatban a Magyar Úszó Szövetség is közleményt adott, amelyet ide kattintva olvashat el.

Blikk

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cincinntatus
Lehet, hogy ha jobban fel van öltözve a 18 éves koreai táncos lány, nem kísérti meg a 22 éves Kenderesi Tamást.

A női szépség látványa vágyat ébresztett régen is a a heteroszexuális beállítottságú férfiakban
Amikor a földig érő szoknya volt a divatban, a női boka kivillanása is elegendő volt a vágyakozás felébredésében.
Dr plágium
Kiss László is tagadta a nemi erőszakot, amíg azt hitte az áldozat már nem él. Aztán minden kiderült.
Azt mondom várjuk ki a végét, addig ne törjünk pálcát a lány felett, és Kenderesi felett sem.
@Cincinntatus: A lánynak az a munkája hogy lenge ruhában táncoljon. Az még nem jogosít fel senkit a tapizásra.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.