Az Electroluxnak és s Husquarnának is beszállító VA Elektronika Zrt. a Thege-Plastic Kft. segítségével cserélte le gépparkját. A kínai fröccsöntőgépektől a cég a minőség növekedése mellett drasztikus villanyszámla csökkenésre számít, ami összhangban áll a környezetvédelemért tett erőfeszítéseivel.

Energiatakarékosra váltott a magyar elektromos kapcsoló gyár

Fotó: Thege Plastic Kft.

A 1953-ban alapított VA Elektronika Zrt.-nek a fő profilja az elektromos kapcsolók, nyomógombok, jelzőlámpák gyártása. Termékeik megtalálhatóak a nagyobb magyarországi villamos kereskedők kínálatában, mint a Mentavill Kft., Sonepar Kft. vagy a Daniella Kft., ezenfelül olyan világszínvonalat képviselő cégeknek szállítanak be, mit a HAJDU Hajdúsági Iparművek Zrt., az Electrolux és a Husquarna.

Minőség és természetvédelem kínai fröccsöntőkgépekkel

A VA Elektronika Zrt. fröccsöntő műhelyében még az 1980-as években gyártott gépek látták el a szolgálatot, melyek megbízhatósága az évek során megkopott. A cég a partnerek igényei felmérése során arra jutott, hogy érdemes lesz a gépparkot modernebbre és nem utolsó sorban környezetbarátabbra cserélni. A vállalat elhatározásával egyidőben jelent meg a GINOP-1.2.1-16-2017 számú pályázati kiírás, melynek segítségével a gépek beszerzésére 50 százalékos támogatást kapott a vállalkozás.

Akár 80 százalékkal is lehet a villanyszámlát csökkenteni a ChenHsong gépeivel

A VA Elektronika Zrt. a Thege-Plastic Kft. által forgalmazott ChenHsong fröccsöntőgépeiből állított hadrendbe öt darabot. A kínai gépek manapság sok területen beérték az amerikai és európai konkurenciát, áraikkal pedig igen népszerűek a kevésbé tőkeerős magyar piacon – mondta el Konkoly-Thege Máté. A cég vezetője kiemelte, hogy a kínai fröccsöntőgépek egy ilyen csere során akár 80 százalékos villanyszámla csökkenést is hozhatnak, ami a versenyképesség mellett a környezeti terhelést is mérsékli.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
A 80 %-os energia takarékosság mennyire jelenik meg a cég termékeinek árában???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.