Uszítással, a "kiszolgáltatott emberek kihasználásával" vádolta az ATV-t és általában a baloldalt a Tv2 híradósa, Szentpéteri Eszter amiatt, ahogy múlt héten beszámoltak az onkológiai intézetben kialakult sorban állásról . A Tények műsorvezetője azt tényt nem említette meg, hogy férje az intézet főigazgatója, akit maga Kásler Miklós talált érdemesnek arra, hogy átvegye tőle a pozíciót. Nem sokkal később el is készült a Tv2 riportja a "világszínvonalú onkológiáról", üres folyosót és elégedett beteget mutogatva.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
Ha nem polgár csaba lenne az intézet főigazgatója, fideszesként szentpéteri akkor is őrjöngene hivatalból, csak kevésbé. Aki meg kásler mellett dolgozott, és az utódja lehet az orvosként és emberként nyilván hasonlóan "emberséges."
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Én most két napja telefonon szeretnék időpontot kérni egy szakrendelőbe. Azt hiszem egyszerübb lesz, ha szépen elbotorkálok gyalog.
tudode
Azon túl, hogy mennyit zsibiznek el EZEK az ÓSZERESEK, a baráti körrel karöltve, HARMINC ÉVE, féltve a voksaikat, nem nyúlnak hozzá a NAGY ELLÁTÓRENDSZEREKBE, pl. nem folytatták azt, amit dr. Horváth Ágnesék elkezdtek, mert a REFORMOKRÓL azt sem tudják ezek a PERC AKÁRKIK, hogy mi fán terem
.
ŐFÉLESÉGE amikor még ketyegett az eü-ről, oktatásról a "mi életünk bizniszéről"
.
---- Orbán Viktor az újlaki iskolában (2008. február 28.)
.
www.youtube.com/watch?v=C1_tjO1ZQug&t=1549s
.
Nekik köszönhetően a BETEGŰR még mindig magasról le van izélve!
.
Minden maradt a régiben sőt azzal, hogy EZEK ROHANNAK a PÉNZÜNK UTÁN, a betegek pedig az ÉLETÜKÉRT!
.
---- Megbukott az irányított betegellátás
.
www.origo.hu/itthon/20050303megbukott.html
.
Úgy rámásztak EZEK dr. Horváth Ágnes asszonyra, hogy jó hogy élve meguszta ezt a SISEREHADOT!
.
Arról nem is szólva, hogy féltve a HATALMUKAT, nem bátorkodnak belekezdeni egyetlen REFORMBA sem, centralizációval összekeverik a szezont a répájuk! Minél átláthatatlanabb, annál JOBB NEKIK a zavaros kotorászni:
.
Nézzük csak: A szakeberek az áldatlan eü. SZOLGÁLTATÁS miatt arra hívják fel a figyelmet, hogy

2019. ÁPRILIS 11.
.
------ Javulna az ellátás, ha kevesebb lenne a kórház
.
magyarnemzet.hu/belfold/javulna-az-ellatas-ha-kevesebb-lenne-a-korhaz-6634871/
.
FICZERE ANDREA, AZ INTÉZMÉNYI SZÖVETSÉG ÚJ ELNÖKE SZERINT A BETEGBIZTONSÁG MOST SOKSZOR ILLÚZIÓ.
.
Fel kellene már ÉBREDNI ezeknek az ószereseknek, hogy beillik a nép irtással az, hogy az évente egy falunyi lakosság veszti életerősen az életét a BETONTEKNŐK árnyékában!
advocat
Presze4 Szombaton egy-két "beépített" beteggel! Azért mert valakit Kásler ajánlott, nem biztos, hogy megfelelő, mert csak az megy tovább amit a 10 parancsolatos miniszter eltűrt. És kéretik cáfolni, hogy ott sosem volt tömeg. Minden olyan ejrópai!!!
Macskaszem
A világszinvonalú magyar rákgyógyításról csak annyit, hogy az unió országai közül Magyarországon halnak meg legtöbben rákban. 168ora.hu/itthon/magyarorszagon-halnak-meg-a-legtobben-rakban-az-eu-ban-171243
F_Viktor
Az orbáni tv2 bejáratára, ahogyan az origohoz hasonlóan egy nagy fake news táblát lehetne kirakni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.