A szentendreiek évek óta lejárnak a Postás strandra, amit nemrégiben közel 100 millió forintból újítottak fel. A fürdőző helytől nem messze azonban fekáliás szennyvíz ömlik a Dunába.

Így ömlik a szar a Dunába a szentendrei strandnál – videó

A nemrégiben felújított, majd átadott Postás strand igen közkedvelt a szentendreiek körében, új játszóeszközöket, fitneszparkot, sőt napozóágyakat, ernyőket, továbbá homokos plázst is kapott, de wc például nincs, a városi csatornarendszer rossz állapota miatt pedig minden nagyobb esőzés után fekáliás víz ömlik a fürdőző helytől 100 méterre a Dunába.

Az, hogy szennyvíz ömlik a Dunába, a helyiek szerint nem újdonság, a turisták, illetve a távolabbról érkezők viszont aligha tudhatnak róla.

A strand eleve úgy kapott működési engedélyt, hogy ha elindul a szenny, akkor a helyi közterület-felügyelet azonnal megkéri az ott tartózkodókat, hogy fejezzék be a fürdőzést. Az újranyitás pedig akkor lehetséges, ha az ÁNTSZ a vízminták bevizsgálása után arra engedélyt adott.

Forrás: hvg.hu

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szép új világ
@Mirabilis: A szar a Dunában úszik, a Bajszos Szar a parton ül és pecázgat.
volvós
Mindez eltörpül a parlamenti fideszes államtitkár elvtársak
szájából kiömlő szar mennyiségéhez képest...
1magyar
Vagyis a saját szarukban fürödnek. Egyébként a folyók már legalább 50 éve alkalmatlanok fürdésre. A Tiszán is lejön Románia összes szara.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.