Kenderesi Tamás - és úgy tűnik a hazai közvélemény nagy része - nem érti és helyi specialitásnak tekinti, túlérzékenységnek tartja, hogy ismeretlen nők fenekét fogdosni nem megtiszteltetés a megfodosottnak, hanem zaklatás.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
görbetükör
Kereszténydemokrata, illibsi országban más a kultúra. Ott nem gond az ilyesmi.
Dr plágium
Túlérzékenység lenne? Mit tennének ha az ő lányukat, menyasszonyukat fogdosná egy idegen? Gondolom mindjárt össze vernék erőszakot kiáltva.
Commenter
@görbetükör: ahogy azt Halász János óta tudjuk Ezt a kultúrát védi orbán. Nálunk nem tesznek feljelentést, Dél- Koreában igen . Miért nem utazott Kenderesivel a barátnője, akkor megúszta volna ezt az egészet. Vagy nem.De beleegyezés nélkül senki fogdosása nem oké. Pláne idegené, aki a munkáját végzi, táncosként, pincérként, mert nem a testéből él.Sem Dél-Korában, sem Magyarországon, sem sehol a világon.
Peller Anikó
@Dr plágium: Az. Ha a lányod olyan helyen dolgozik(?) vagy a menyasszonyod olyan helyen / bárban működik ahol nem túlsok ruhácskában táncolni kell a mulatozóknak, akkor ott esetleg előfordulhat némi simogatás.

De ettől ne robbanjon ki világháború, mert ennek elintézése a hölgyre tartozik, jobb esetben egy pofonnal, súlyosabb helyzetben a kidobók segítségét igénybe véve.

Nem felmentve, mert ahogy @Commenter: is írja "beleegyezés nélkül senki fogdosása nem oké."

Igen, abszolút mértékben túlérzékenység, amit esetleg árnyal a Hableány letaposása miatt érzett koriui ellenszenv.
Dr plágium
@Peller Anikó: Mint kiderült a lány nem táncosnő, csak egyszerű vendég volt. De ha táncosnő akkor sem megengedhető a fogdosása, mert az a munkája.
görbetükör
@Peller Anikó: látom, neked is természetes, hogy megtiszteltetés, ha megfogdosnak.
De nem vagyunk egyformák. Vannak még helyek, ahol ez sértés, mert csak a kölcsönös beleegyezés a megengedhető. Persze, megteszik mindenütt, de van ahol elismerik zokszó nélkül, hogy helytelen volt.
De ennek az országnak már mindegy is, eggyel több, vagy kevesebb morális bukás nem oszt, nem szoroz.
Eriksson
Ez egy primitív kis suttyó azt hiszi, az érem mellé az is jár, hogy bármit megtehet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.