Sopronban fognak találkozni augusztus 19-én.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
Pontosan ezt lehetett elvárni a fideszes szervezőktől.Attól hogy nem hívták meg, nem lesz ott, semmit sem vesz el Németh Miklós történelmi nagyságából, humánus menekültpolitikájából és emberségességéből.Beírta ő magát a magyar és a világtörténelembe, már akkor. Semmit nem kell már bizonyítania. Merkel akkor még "csak" Kohl kancellár mentoráltja volt, a csuti épp hogy feltűnt a politikai porondon az ominózus beszédével. A kancellárasszony mint volt keletnémet, nagyon szégyellheti magát hogy orbán öntömjénezéséhez asszisztál.
Eladott Ország
"Németh Miklós akkori kormányfő, 1989. március 2–3-án Moszkvában tárgyalt. Partnere – amint azt néhány héttel ezelőtti telefonbeszélgetésünk során megerősítette – Rizskov miniszterelnök volt. Egy idő után a magyar kormányfő négyszemközti megbeszélést kért, s ekkor felvetette a szovjet csapatok kivonását (is). Kiderült, ez ügyben kizárólag Gorbacsov pártfőtitkár-elnök az illetékes. Rizskov „összehozta” a nem tervezett találkozót a főtitkárral, melynek során megszületett a megállapodás a tárgyaló felek – személyesen Németh Miklós és Mihail Gorbacsov – között a szovjet csapatok teljes kivonásáról." A csapatkivonások áprilisban megkezdődnek. "Arról is megállapodtak azonban, hogy ezt nem hozzák nyilvánosságra – szó szerint titokban tartják –, hiszen a szovjet vezető számára fontos volt, hogy a magyarországi csapatkivonással, annak köztudottá válásával ne gyengüljenek a pozíciói az USA-val folytatott fegyverzetkorlátozási tárgyalásain. (Németh Miklós olyannyira tartotta magát ehhez, hogy nincs is fellelhető követjelentés erről, mi több, a politikai bizottságnak szóló beszámoló sem említi, azaz nagy valószínűséggel a július 25-én Moszkvában tárgyaló Grósz Károly és Nyers Rezső sem tudott róla.)"

- Viktor, a Volkswagen is szeretne Magyarországon gyártani, a szokásos feltételekkel.
- Semmi akadálya, de lenne egy kérésem.
- Mi lenne az?
- Ne basztassatok emberi jogi kérdésekkel, jogállamisággal, demokráciával, stb.
- LOL, nem fogunk, ki nem szarja le, mi van nálatok...
- Én a Weiner elvtárssal szeretnék beszélni
- Weiner elvtárs ebédel, és szabadságon van, és a másik vonalon beszél. ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.