126 országból az 57. helyet szerezte meg Magyarország a World Justice Project jogállamiságot vizsgáló felmérésén. Ez nem is tűnik annyira rossznak, de ha csak az európai országokat nézzük, mi vagyunk az utolsó előttiek. Pedig a magyar társadalom sok tekintetben még az uniós átlagnál is jobban vágyik arra, hogy jogállamban éljen, ami két különböző kutatásból is kiderült. Erről beszélgettünk Pardavi Mártával, a Magyar Helsinki Bizottság társelnökével. 

Forrás: Abcúg
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

solidedge
Valamennyit javít a helyzeten hogy a Fidesznek korlátlan jogai vannak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
solidedge
@kereső: Reméltem hogy kicseng a kommentemből az irónia. Nem sikerült.
kereső
@solidedge: dehogynem!- azért válaszoltam azt, amit.
Kookas
@kereső: hogy ne mi nyerjünk mindent mondja az ss.
RonaGyuri
ez durva inszinuáció! nem lehetünk a sor végén, mert kicsiny hazánk ebben a disciplinában nem is szerepelhet! =))
kereső
@Kookas: má' nem ezt mondja. Miénk minden- és telhetetlennek vagyunk. Nyiltan lopnak- hiszen rogánbűnöző antal minisztériuma szponzorálja rogáncecilia rendezvényeit százmilliókkal, a sajátláb turisztikai ügynökség milliárdos szerződést köt a nemzetivej cégével.És mindez megjelenik hivatalos közlönyben. Orbán a saját tulajdonának tekinti az országot- és középkori főúri kegyeket gyakorol-és ezt most már a hűbéresek is csinálják- szemérmetlenül és nyiltan. Eladják az ország stratégiai gáztározóját?, amit a patás kormánya vett meg-ezzel is!!eladósitva az országot-és átjátszák ki tudja kinek. Orbán betelepiti az orosz állam bankját a schengeni határon belülre- elárulva ezzel nem csak Magyarországot, hanem az Uniót IS!. Volt-e még másik ilyen aljas, hazug kormánya , parlamentje az országnak, mint amelyik itt tobzódik a nyakunkon immár kilenc éve?
kereső
Orbán nem Magyarország miniszterelnöke, hanem hűbér ura. Megvalósitják az átkos éra szlogenjét" miénk az ország, magunknak épitjük"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.